Opublikowano 26 maja26 maj Licze, że podobna okładka z redakcją będzie na 30-lecie regularnego numeru
Opublikowano 27 maja27 maj W dniu 26.05.2026 o 15:29, tannerpl napisał(a):Licze, że podobna okładka z redakcją będzie na 30-lecie regularnego numeruZa odpowiednią opłatą za prawa do wizerunku ;)
Opublikowano piątek o 14:532 dni No cóż, cena nie zachęca (skoro regularny Szmatławiec kosztuje 25 zeta za 114 stron, jak byk wychodzi że przy 132 stronach ten specjal powinien kosztować 29, czemu jest więc o 6 zł drożej i to jeszcze przy takiej tematyce - znaczy się Szaraka, o którym wszyscy dawno już wszystko wiedzą?) ale i tak kupię, w końcu trzeba Was nagrodzić za te 70 recenzji, wskazując Wam portfelem właściwy kierunek... O ile rzecz jasna nie będą to recki na 1/3 strony, no to już sprawdzę przeglądając w saloniku prasowym, w razie czego można odłożyć gazetkę z powrotem.Edit: No i oczywiście do ekipy recenzenckiej nie może się tym razem załapać Energik (w takim przypadku nie kupię nawet za 3 zł 50 gr) przez którego, z ciężkim sercem, zrezygnowałem z zakupu Xboxa Extreme'a - szanujmy się panowie, lepszym fachowcem od gier to jest nawet Klocuch. Edytowane piątek o 15:352 dni przez Nomen dubium
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor Na forumku raczej jesteście na bieżąco, ale informacyjnie - dzisiaj do 23.59 trwa przedsprzedaż w promo cenie 29,99 zł, od jutra standardowe 34,99 zł. Numer już w druku, a w zasadzie końcówka prac nad nim - na dniach dostawa i lecimy z wysyłką. Finalnie 136 stron wyszło :)
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Hej @Perez Kupiłem na allegro. 16 czerwca wylatuje na wakacje myślisz, że jest szansa żebym do 15-go miał już numer u siebie? Wybrałem paczkomat.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor 14 minut temu, REZOK napisał(a):Hej @Perez Kupiłem na allegro. 16 czerwca wylatuje na wakacje myślisz, że jest szansa żebym do 15-go miał już numer u siebie? Wybrałem paczkomat.Daj znać na PW, które zamówienie, to sobie oznaczę, żeby puścić przed tym 15.06, bo tak normalnie to na styk - może by wyszło, a może w tym rzucie po weekendzie, więc lepiej nie ryzykować.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor Serdecznie dzięki za kolejną przedsprzedaż :) Dziewiąty już specjal od zmiany wydawcy (ależ to zleciało!) kończy z wynikiem 1878 egz. Finalnie PlayStation Extreme #1:Crash Bandicoot - 407 egz.limitowana - 400 egz.Tekken 2 - 244 egz.Tomb Raider - 239 egz.Wipeout 2097 - 235 egz.Resident Evil - 220 egz.Suikoden - 133 egz.Lada dzień spodziewam się informacji z drukarni o terminie dostawy i lecimy z wysyłkami. Będzie wreszcie okazja wyzerować zamówienia z Allegro i w sklepie i zrobić trochę porządków w archiwach :) Zapowiedź kolejnego specjala w pierwszej połowie lipca.