Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor 2 godziny temu, iluck85 napisał(a):Lekkie zagięcie, ale trudno. Przeżyjemy :)Jak coś to na luzie daj znać na sklep@psxextreme.pl - bo to już nie takie lekkie... Kiepsko z tymi dostawami - niby ta koperta taka biedna nie jest, a i tak się to gnie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 6 godzin temu, Perez napisał(a):Jak coś to na luzie daj znać na sklep@psxextreme.pl - bo to już nie takie lekkie... Kiepsko z tymi dostawami - niby ta koperta taka biedna nie jest, a i tak się to gnie.Luz. Do przeżycia :)
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. https://m.olx.pl/d/oferta/limitowana-playstation-extreme-1-1994-1996-2-2026-CID751-ID1b552k.html?reason=observed_search&search_reason=search%7CorganicKtóry to forumowicz?:/
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Coś czuję, że jak sprzedam limitkę za 10 lat to postawię sobie za to dom w Malibu
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor Stan: nowa w folii. - konkret, nawet my tak ich nie wysyłamy. Chyba że to mowa o... koszulce foliowej ;)
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 11 minut temu, grzybiarz napisał(a):https://m.olx.pl/d/oferta/limitowana-playstation-extreme-1-1994-1996-2-2026-CID751-ID1b552k.html?reason=observed_search&search_reason=search%7CorganicKtóry to forumowicz?:/skad wiesz, ze forumowicz? naklad ponad 1000 sztuk, a na forum 20 osób
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak już wydacie wszystkie 3 części to sobie wyobrażam te oferty PEŁNA TRYLOGIA PLAYSTATION EXTREME EDYCJA LIMITOWANA NOWA W KOSZULCE STAN IDEALNY UNIKAT 999 ZŁ
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 19 minut temu, Pix napisał(a):Jak już wydacie wszystkie 3 części to sobie wyobrażam te oferty PEŁNA TRYLOGIA PLAYSTATION EXTREME EDYCJA LIMITOWANA NOWA W KOSZULCE STAN IDEALNY UNIKAT 999 ZŁ Plus info: stężenie zapachu farby 90%, prawie niezwietrzałe
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Koleś wystawił kilka specjali w podobnej cenie, w tym PS3. A niedawno sprzedał SNES Extreme. Ciekawe za jaką kwotę
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Trzeba będzie kiedyś opchnąć Saturna Extreme. Niszowa w Polsce konsola, niszowe wydawnictwo, bez korekty, surowa wersja. 3 stówki akurat na jakąś nowość triple AAA będzie
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja mam jeszcze Dreamcasta Extreme w folii (czyt. pogniecionej koszulce)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ciekawe co kiedys kupie za oryginalny PE#1 w stanie mietowym w koszulce ze slynna naklejka na okladce (kupilem w 2008 na urodziny ze sklepu PE). Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Bud
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Mam większość limitek w 2 egzemplarzach z czasów, jak kupowałem na allegro i wolałem dobić do smarta, niż płacić za wysyłke, moze czas wystawic
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, Grześ napisał(a):Coś czuję, że jak sprzedam limitkę za 10 lat to postawię sobie za to dom w MalibuŻarty żartami, ale przeceniacie wartość ;) tak jak z gierkami retro itp, rzeczywistość weryfikuje oczekiwania i wyobrażenia ;)Mimo to zobaczymy za dekadę ;)21 minut temu, Bud napisał(a):Ciekawe co kiedys kupie za oryginalny PE#1 w stanie mietowym w koszulce ze slynna naklejka na okladce (kupilem w 2008 na urodziny ze sklepu PE).biorąc pod uwagę inflację to pewnie kebaba ;)
Opublikowano 43 minuty temu43 min U mnie dwie sztuki już dojechały (limitka + Wipeout), ale dopiero jutro będę mógł otworzyć paczkę. Pozostałe 5 nadal czekają na wysłanie - dostawa 23 czerwca 🙃
Opublikowano 10 minut temu10 min 7 godzin temu, Konsolite napisał(a):Żarty żartami, ale przeceniacie wartość ;) tak jak z gierkami retro itp, rzeczywistość weryfikuje oczekiwania i wyobrażenia ;)Mimo to zobaczymy za dekadę ;)Tu się muszę pewnym acziwmentem z dawnych czasów pochwalić - otóż, udało mi się kiedyś na OLX'ie wyhaczyć używane Haunting Ground za... 34 (albo 37, nie jestem pewien; w każdym razie, byłem na tyle taktowny by nie domagać się od sprzedawcy opuszczenia ceny) złote, teraz to cudo warte jest pod tysiaka, czego w momencie zakupu kompletnie się nie spodziewałem. No i, póki co nie zamierzam tego nigdzie wystawiać, bo kto wie czy za kolejne 10 lat wartość tej perełki nie wzrośnie do kilku patoli, pożyjemy zobaczymy.