Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Tak ale większość ludzi na bank przejdzie raz

• Odpowiedzi 92
  • Wyświetleń 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• dajta spokój, zaczyna mnie wkurwiać Nintendo w tej generacji, stary dziad mijamoto za bardzo mąci, podniecił się chujowym filmem z Mario i teraz próbuje na tym kapitalizować oprócz bananzy i Mario ka

• Coś pięknego ten viper engine. Na nintendo 2 będzie dużo pięknych gier jak sie postarają bo to przecież moc ps4 pro a na tym sprzęcie był rdr2 i uncharted 4

Opublikowano

No tak, szczególnie, że tego się nie wybiera swobodnie, tylko właśnie trzeba dziwne rzeczy robić, o któych tak naprawdę się nie wie, bo gra tego nie tłumaczy. Trochę jak sekiro, przejdziesz grę(a raczej jej kawałek), ale ominiesz nowych bossów, miejscówki i prawdziwe zakończenie.

Opublikowano
Godzinę temu, devilbot napisał(a):

Tak ale większość ludzi na bank przejdzie raz

No to jestem ja :) Dzięki za ostrzeżenie.

Opublikowano

Jak coś to ta gra jest zajebista a teraz te 2h będą rozszerzone o naprawdę zajebiste narracyjne wstawki filmowe i będzie to prawdziwa produkcja aaa z soczystym gameplayem w duchu arcade.

Opublikowano
  • Autor

I wszystkie cutscenki są realtime!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

I to są mega dobre bo przecież nawet ja pomyliłem je z cgi, a wchuj znam się na grach i technologii

Opublikowano
3 minuty temu, Daffy napisał(a):

I wszystkie cutscenki są realtime!!!!!!!!!!!!!!!!

Serio? Byłem pewien, że to CGI, bo za dobra grafika jak na tablet :) No to pięknie, czyli da się gry AAA robić na tę konsolę. Tzn ja wiem, że wyszedł Cyberpunk, Pragmata czy RE, ale Nintendo mnie przyzwyczaiło do niskich budżetów na produkcję i wysokich cen, więc jak potem widzę coś co wygląda naprawdę dobrze, to jest taki rodzynek.

Opublikowano
  • Autor
13 minut temu, DarkStar napisał(a):

Serio? Byłem pewien, że to CGI, bo za dobra grafika jak na tablet :) No to pięknie, czyli da się gry AAA robić na tę konsolę. Tzn ja wiem, że wyszedł Cyberpunk, Pragmata czy RE, ale Nintendo mnie przyzwyczaiło do niskich budżetów na produkcję i wysokich cen, więc jak potem widzę coś co wygląda naprawdę dobrze, to jest taki rodzynek.

Stronę temu wklejalem Twitta developera

Screenshot_2026-06-24-13-15-24-80_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Opublikowano

"Na granicy 80" to powinien być ogólny slogan reklamowy gier Nintendo na switcha 2

Opublikowano

Przecież widzę aktywnego gire to chce go podkurwic. Gra już przygotowana do wysyłki

Opublikowano

Recenzje bez zaskoczeń, może nie spodziewałem się aż tylu recenzji typu "nic nie zmienili, gra na 2 godziny... 9/10 must have" lol. Jednak ludzie są fanami tej gry.

To jednak dobry znak dla Nintendo, że dali grę mało znanemu nowojorskiemu studiu (jasne, 5 lat temu Knockout City było cichą perełką multi), i wyszło ok.

Opublikowano
  • Autor

Kek że ci randomowi Amerykanie od Mario circuit zawstydzili praktycznie całą japońską śmietankę Nintendo jeśli chodzi o oprawę xddd

Opublikowano

Oby się sprzedało i dostali następnego Star Foxa do roboty tylko jakiegoś przygodowego np

Opublikowano

Według PLOTEK (tych samych, które mówiły o Star Foksie latanym na czerwiec, gdy nikt o tym nie wiedział, więc...), taka gra już od dawna powstaje. Nie zdziwiłbym się jednak, gdyby jej faktyczne wydanie Nintendo uzależniało i tak od sprzedaży tej oto gry.

Opublikowano
  • Autor
55 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Oby się sprzedało i dostali następnego Star Foxa do roboty tylko jakiegoś przygodowego np

Bardziej bym ich wydelegował do kolejnego remaku na tym ich autorskim silniku

Robienie nowej gry to jednak inna para kaloszy