Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No tak, szczególnie, że tego się nie wybiera swobodnie, tylko właśnie trzeba dziwne rzeczy robić, o któych tak naprawdę się nie wie, bo gra tego nie tłumaczy. Trochę jak sekiro, przejdziesz grę(a raczej jej kawałek), ale ominiesz nowych bossów, miejscówki i prawdziwe zakończenie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Godzinę temu, devilbot napisał(a):Tak ale większość ludzi na bank przejdzie razNo to jestem ja :) Dzięki za ostrzeżenie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jak coś to ta gra jest zajebista a teraz te 2h będą rozszerzone o naprawdę zajebiste narracyjne wstawki filmowe i będzie to prawdziwa produkcja aaa z soczystym gameplayem w duchu arcade.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. I to są mega dobre bo przecież nawet ja pomyliłem je z cgi, a wchuj znam się na grach i technologii
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 3 minuty temu, Daffy napisał(a):I wszystkie cutscenki są realtime!!!!!!!!!!!!!!!!Serio? Byłem pewien, że to CGI, bo za dobra grafika jak na tablet :) No to pięknie, czyli da się gry AAA robić na tę konsolę. Tzn ja wiem, że wyszedł Cyberpunk, Pragmata czy RE, ale Nintendo mnie przyzwyczaiło do niskich budżetów na produkcję i wysokich cen, więc jak potem widzę coś co wygląda naprawdę dobrze, to jest taki rodzynek.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor 13 minut temu, DarkStar napisał(a):Serio? Byłem pewien, że to CGI, bo za dobra grafika jak na tablet :) No to pięknie, czyli da się gry AAA robić na tę konsolę. Tzn ja wiem, że wyszedł Cyberpunk, Pragmata czy RE, ale Nintendo mnie przyzwyczaiło do niskich budżetów na produkcję i wysokich cen, więc jak potem widzę coś co wygląda naprawdę dobrze, to jest taki rodzynek.Stronę temu wklejalem Twitta developera
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. "Na granicy 80" to powinien być ogólny slogan reklamowy gier Nintendo na switcha 2
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Przecież widzę aktywnego gire to chce go podkurwic. Gra już przygotowana do wysyłki
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Recenzje bez zaskoczeń, może nie spodziewałem się aż tylu recenzji typu "nic nie zmienili, gra na 2 godziny... 9/10 must have" lol. Jednak ludzie są fanami tej gry.To jednak dobry znak dla Nintendo, że dali grę mało znanemu nowojorskiemu studiu (jasne, 5 lat temu Knockout City było cichą perełką multi), i wyszło ok.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Kek że ci randomowi Amerykanie od Mario circuit zawstydzili praktycznie całą japońską śmietankę Nintendo jeśli chodzi o oprawę xddd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Oby się sprzedało i dostali następnego Star Foxa do roboty tylko jakiegoś przygodowego np
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Według PLOTEK (tych samych, które mówiły o Star Foksie latanym na czerwiec, gdy nikt o tym nie wiedział, więc...), taka gra już od dawna powstaje. Nie zdziwiłbym się jednak, gdyby jej faktyczne wydanie Nintendo uzależniało i tak od sprzedaży tej oto gry.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 55 minut temu, drozdu7 napisał(a):Oby się sprzedało i dostali następnego Star Foxa do roboty tylko jakiegoś przygodowego npBardziej bym ich wydelegował do kolejnego remaku na tym ich autorskim silnikuRobienie nowej gry to jednak inna para kaloszy