Opublikowano środa o 09:512 dni No tak, szczególnie, że tego się nie wybiera swobodnie, tylko właśnie trzeba dziwne rzeczy robić, o któych tak naprawdę się nie wie, bo gra tego nie tłumaczy. Trochę jak sekiro, przejdziesz grę(a raczej jej kawałek), ale ominiesz nowych bossów, miejscówki i prawdziwe zakończenie.
Opublikowano środa o 10:482 dni Godzinę temu, devilbot napisał(a):Tak ale większość ludzi na bank przejdzie razNo to jestem ja :) Dzięki za ostrzeżenie.
Opublikowano środa o 10:522 dni Jak coś to ta gra jest zajebista a teraz te 2h będą rozszerzone o naprawdę zajebiste narracyjne wstawki filmowe i będzie to prawdziwa produkcja aaa z soczystym gameplayem w duchu arcade.
Opublikowano środa o 10:592 dni I to są mega dobre bo przecież nawet ja pomyliłem je z cgi, a wchuj znam się na grach i technologii
Opublikowano środa o 11:022 dni 3 minuty temu, Daffy napisał(a):I wszystkie cutscenki są realtime!!!!!!!!!!!!!!!!Serio? Byłem pewien, że to CGI, bo za dobra grafika jak na tablet :) No to pięknie, czyli da się gry AAA robić na tę konsolę. Tzn ja wiem, że wyszedł Cyberpunk, Pragmata czy RE, ale Nintendo mnie przyzwyczaiło do niskich budżetów na produkcję i wysokich cen, więc jak potem widzę coś co wygląda naprawdę dobrze, to jest taki rodzynek.
Opublikowano środa o 11:162 dni Autor 13 minut temu, DarkStar napisał(a):Serio? Byłem pewien, że to CGI, bo za dobra grafika jak na tablet :) No to pięknie, czyli da się gry AAA robić na tę konsolę. Tzn ja wiem, że wyszedł Cyberpunk, Pragmata czy RE, ale Nintendo mnie przyzwyczaiło do niskich budżetów na produkcję i wysokich cen, więc jak potem widzę coś co wygląda naprawdę dobrze, to jest taki rodzynek.Stronę temu wklejalem Twitta developera
Opublikowano środa o 12:422 dni "Na granicy 80" to powinien być ogólny slogan reklamowy gier Nintendo na switcha 2
Opublikowano środa o 12:542 dni Przecież widzę aktywnego gire to chce go podkurwic. Gra już przygotowana do wysyłki
Opublikowano środa o 14:322 dni Recenzje bez zaskoczeń, może nie spodziewałem się aż tylu recenzji typu "nic nie zmienili, gra na 2 godziny... 9/10 must have" lol. Jednak ludzie są fanami tej gry.To jednak dobry znak dla Nintendo, że dali grę mało znanemu nowojorskiemu studiu (jasne, 5 lat temu Knockout City było cichą perełką multi), i wyszło ok.
Opublikowano środa o 18:511 dzień Autor Kek że ci randomowi Amerykanie od Mario circuit zawstydzili praktycznie całą japońską śmietankę Nintendo jeśli chodzi o oprawę xddd
Opublikowano środa o 18:591 dzień Oby się sprzedało i dostali następnego Star Foxa do roboty tylko jakiegoś przygodowego np
Opublikowano środa o 19:541 dzień Według PLOTEK (tych samych, które mówiły o Star Foksie latanym na czerwiec, gdy nikt o tym nie wiedział, więc...), taka gra już od dawna powstaje. Nie zdziwiłbym się jednak, gdyby jej faktyczne wydanie Nintendo uzależniało i tak od sprzedaży tej oto gry.
Opublikowano środa o 19:551 dzień Autor 55 minut temu, drozdu7 napisał(a):Oby się sprzedało i dostali następnego Star Foxa do roboty tylko jakiegoś przygodowego npBardziej bym ich wydelegował do kolejnego remaku na tym ich autorskim silnikuRobienie nowej gry to jednak inna para kaloszy
Opublikowano wczoraj o 17:18 1 dzień U mnie pierwsza ścieżka taka Zestrzelili zająca to przy końcu drugie starcie z Wolfami trochę było latania, nie to żeby te pozostałe dwa błazny coś robiły sensownego Teraz w menu legancko objaśnione co trzeba robić żeby zagrać w pozostałe misje.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Tez przeszedłem pierwsze przejście oglądając wszystkie scenki zajęło max 1,5h.Pięknie zremasterowane.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No misje trwają max 5 min a jest ich w jednym przejściu 7.Na normalu jak skończyłem to zostało mi jeszcze 14 żyć. Raz zginąłem w tym czołgu bo zapomniałem, że skakanie jest.Jak grałem w to za dzieciaka to mi się wydawała kosmicznie trudna gra.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. I co ciśniesz pozostałe misje dalej? Ja sobie poprzechodzę jeszcze i pobawię się w challenge. Medale pas. NSO nie mam jak ktoś pogra to niech napisze czy spoko.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No tak chcę odblokować wszystkie misje a potem challenge porobie ale bez spiny