Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Typer Mistrzostwa Świata 2026 - Make Typer Great Again

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
7 minutes ago, Tokar said:

Ultra fit latex edition cool2

Mbappe really had a boner after scoring a World Cup hat trick!!! That's  crazy😂😂😂

• Odpowiedzi 512
  • Wyświetleń 19,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gratulacje dla zwyciezców, ode mnie kilka ciekawostek i statystyk łącznie oddaliście 5600 typów, średnio zdobywając 0.8pkt/mecz super, że nic się poważniej nie wyjebało podczas całego turnieju, na

• Jak już pisałem w temacie MŚ gratulacje dla zwycięzców: @HenrykIggO - GTA VI od @Welna , kod ps/ms 150zł od @kirara @Robak - Gierka/akcesoria do 200zł od @Welna , kod ps/ms 100zł od @kirara @Tok

• wystarczy, czy jeszcze coś bardziej szczegółowego?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gratulacje dla zwyciezców, ode mnie kilka ciekawostek i statystyk

łącznie oddaliście 5600 typów, średnio zdobywając 0.8pkt/mecz

Zrzut ekranu 2026-07-20 o 13.30.30.pngZrzut ekranu 2026-07-20 o 13.31.32.pngZrzut ekranu 2026-07-20 o 13.32.03.pngZrzut ekranu 2026-07-20 o 13.33.10.pngZrzut ekranu 2026-07-20 o 13.34.35.pngZrzut ekranu 2026-07-20 o 13.34.59.png

super, że nic się poważniej nie wyjebało podczas całego turnieju, na kolejnego typerka mamy już wszystko przetestowane D

Opublikowano
  • Autor

Jebany zielony przylądek, kosztował mnie minimum 6 pkt, bo dwa złote mecze na nich przepadły.

Opublikowano

Dziękuję za organizację. Świetna to była zabawa. Szkoda, że moje typy takie nie były. Jedynie finał dostarczył - zwycięstwo Hiszpanii i dokładny wynik (0:0) ze złotym meczem pozwoli podskoczyć kilkanaście pozycji w generalne.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za dobrą zabawę! Dzięki @Bartg i @ofsajd za organizację. Z góry dzięki @Welna i @kirara za nagrody. Gratulacje też dla pozostałych zwycięzców. Do końca liczyłem, że może uda się wskoczyć w ostatniej kolejce na to 1 miejsce dzięki bonusom, a niewiadoma była tym bardziej, bo @HenrykIggO nie wrzucał swoich typów na forum, więc nadzieja była do końca, jednak z czymś tam się też wstrzelił i się nie udało, ale i tak jestem bardzo zadowolony z wyniku. W sumie wychodzi, że miałem największą skuteczność, ale dokładne wyniki mnie pogrążyły D Szkoda, że nie można podejrzeć tych bonusowych typów albo jakichś statystyk z nimi związanych, bo też pewnie trochę namieszały w tabeli. Do zobaczenia w następnym typerze i oby poszło jeszcze lepiej i rywalizacja trwała do końca, bo wtedy przynajmniej jest ciekawie )

Edytowane przez Robak

Opublikowano

Gratuluję zwycięzcom! Dzisiaj postaram się rozesłać kody.

Opublikowano
2 godziny temu, Robak napisał(a):

Dzięki wszystkim za dobrą zabawę! Dzięki @Bartg i @ofsajd za organizację. Z góry dzięki @Welna i @kirara za nagrody. Gratulacje też dla pozostałych zwycięzców. Do końca liczyłem, że może uda się wskoczyć w ostatniej kolejce na to 1 miejsce dzięki bonusom, a niewiadoma była tym bardziej, bo @HenrykIggO nie wrzucał swoich typów na forum, więc nadzieja była do końca, jednak z czymś tam się też wstrzelił i się nie udało, ale i tak jestem bardzo zadowolony z wyniku. W sumie wychodzi, że miałem największą skuteczność, ale dokładne wyniki mnie pogrążyły D Szkoda, że nie można podejrzeć tych bonusowych typów albo jakiś statystyk z nimi związanych, bo też pewnie trochę namieszały w tabeli. Do zobaczenia w następnym typerze i oby poszło jeszcze lepiej i rywalizacja trwała do końca, bo wtedy przynajmniej jest ciekawie )

wystarczy, czy jeszcze coś bardziej szczegółowego? )

image.pngimage.png

Opublikowano
2 godziny temu, ofsajd napisał(a):

wystarczy, czy jeszcze coś bardziej szczegółowego? )

image.pngimage.png

Jak najbardziej wystarczy, dzięki banana

Opublikowano

Dziękuję bardzo sponsorowi @kirara

Teraz mogę dokupić czepek tokar

Opublikowano

Piękny to był typerek.

Walczyłem dzielnie, ale niestety zjazd formy na koniec wyeliminował mnie z walki o medale. W sumie lepiej, że skończyłem na 5, bo 4 bardziej pachniało zesraniem się metr przed kiblem.

Wielkie podziękowania dla kierownika @Bartg i @ofsajd za apkę, która dowiozła.

Nie zapominajmy też o sponsorach @Welna i @kirara dzięki którym dało się poczuć lekkie zazdro wobec zwycięzców.

Widzimy się następnym razem, wrócę silniejszy vegeta_smile

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Czy za 56 miejsce przewidziane są jakieś nagrody pocieszenia?