Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 345

Featured Replies

Opublikowano

Pięknie podpierdolone melodie z DB i gość jeszcze chce, żeby mu za to płacić rotfl

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 12 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• K.Adamus
    K.Adamus

Sprawa się komplikuje, gdy rogalik jest indykiem!

• No cześć. W tym miesiącu jestem tydzień wcześniej, ponieważ w przyszły weekend nie będę miał możliwości opublikować "recenzji", a ponieważ jestem profesjonalistą, to zamiast ją opóźnić - przyspieszam.

• Czemu kłamiesz? Nie ma formy Hiroły. Heroes albo Herosi. To naprawdę nie jest trudne. Cycat numeru - wiceprezes ds. przedsięwzięć - no w końcu! <3 Headshot Koso - bardziej naturalnie-> naturaln

Opublikowano
W dniu 26.06.2026 o 21:12, Manor napisał(a):

@kotlet_schabowy nie dam ci być ostatnim. Dołączam do spóźnialskich którzy już nikogo, ale co zrobić, nie mogłem napisać nie czytając tego co chciałem:

Ostatni będą pierwszymi, czy jakoś tak...

Mina the hollower/Konsolite - już co nieco o grze słyszałem, na pewno będę ją miał na uwadze, ale póki co raczej taka ciekawostka dla mnie.

Polecam, choć ciśnienia nie ma aby kupować na premierę, tytuł już zarobił swoje, możesz poczekać na promocję ;)

Tales of Arise/Aysnel - dzięki za recenzję, nie znałem akurat, a że super mi się gra w rpgi na S2 to chętnie sprawdzę opisywaną grę.

Arise polecam, świetny system i sporo godzin zabawy, Shinoe najlepsza waifu, nie wiem jak na drugim pstyryku chodzi, ogrywałem podstawkę + dodatek na ps5.

BAKA/Konsolite - o, fabuła bardzo interesująca, podobają mi się takie nietypowe ujęcia, co się dzieje z drużyną po pokonaniu final bossa. Dodane do obejrzenia na prime, ale nie mam Crunchyroll, a o dziwo na netflixie mintego nie wyszukuje, może już usunęli.

Polecam.
Natomiast co do nieobecności na Netflixie, aż sprawdziłem, gdyż różnie bywa z tymi licencjami i nadal jest jest, wiec możesz nadrobić bez dodatkowych kosztów ;)
https://www.netflix.com/pl/title/81726714

Replay - instant classic. Potrzebowałem takie działu, nieco dłuższe opinie niż 3 grosze, a do tego mam pewność, że autor tekstu mógł sobie na spokojnie pograć, przejść, a nie pędzić, aby tylko coś skrobnąć do wspomnianych groszy. Jestem 3 x tak i czekam na kolejne.

Udało się po X podejściach, mało kto chciał a teraz trzeba walczyć o miejsce ;)