Opublikowano 18 lipca18 lip Pięknie podpierdolone melodie z DB i gość jeszcze chce, żeby mu za to płacić
Opublikowano wtorek o 15:404 dni W dniu 26.06.2026 o 21:12, Manor napisał(a):@kotlet_schabowy nie dam ci być ostatnim. Dołączam do spóźnialskich którzy już nikogo, ale co zrobić, nie mogłem napisać nie czytając tego co chciałem:Ostatni będą pierwszymi, czy jakoś tak...W dniu 26.06.2026 o 21:12, Manor napisał(a):Mina the hollower/Konsolite - już co nieco o grze słyszałem, na pewno będę ją miał na uwadze, ale póki co raczej taka ciekawostka dla mnie.Polecam, choć ciśnienia nie ma aby kupować na premierę, tytuł już zarobił swoje, możesz poczekać na promocję ;)W dniu 26.06.2026 o 21:12, Manor napisał(a):Tales of Arise/Aysnel - dzięki za recenzję, nie znałem akurat, a że super mi się gra w rpgi na S2 to chętnie sprawdzę opisywaną grę.Arise polecam, świetny system i sporo godzin zabawy, Shinoe najlepsza waifu, nie wiem jak na drugim pstyryku chodzi, ogrywałem podstawkę + dodatek na ps5.W dniu 26.06.2026 o 21:12, Manor napisał(a):BAKA/Konsolite - o, fabuła bardzo interesująca, podobają mi się takie nietypowe ujęcia, co się dzieje z drużyną po pokonaniu final bossa. Dodane do obejrzenia na prime, ale nie mam Crunchyroll, a o dziwo na netflixie mintego nie wyszukuje, może już usunęli.Polecam.Natomiast co do nieobecności na Netflixie, aż sprawdziłem, gdyż różnie bywa z tymi licencjami i nadal jest jest, wiec możesz nadrobić bez dodatkowych kosztów ;)https://www.netflix.com/pl/title/81726714W dniu 26.06.2026 o 21:12, Manor napisał(a):Replay - instant classic. Potrzebowałem takie działu, nieco dłuższe opinie niż 3 grosze, a do tego mam pewność, że autor tekstu mógł sobie na spokojnie pograć, przejść, a nie pędzić, aby tylko coś skrobnąć do wspomnianych groszy. Jestem 3 x tak i czekam na kolejne.Udało się po X podejściach, mało kto chciał a teraz trzeba walczyć o miejsce ;)