Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mimo, że czytanie nowego numeru idzie szybko, tak pewnie z jakąś większą opinią zgłoszę się tu dużo później, więc teraz tylko ode mnie: propsy za kontynuowanie Zgrentgena i wprowadzenie Replay'a, głos ludu został wysłuchany i oby to przetrwało. I śmiało możecie tam wrzucać również opinie o starszych gierkach, które redaktorzy ostatnio pokończyli. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez kotlet_schabowy
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. U mnie byłby to cały katalog perełek z Nintendo 64) Np. prześwietlenie na nowo klasyków przez grono redakcyjne zapewne wzbudziło większe emocje niż retrorecka od pojedynczego autora. Każdy ocenia inaczej, ma zmienną perspektywę z biegiem dekad. Dla mnie liderem wśród platformówek był Donkey Kong 64, nie dlatego, że dostał o wiele mniej gier niż bracia Mario. Był po prostu unikatowy. Czuło się różnicę w kierowaniu wąsaczem a małpą. Nintendo jako mało która firma potrafi stworzyć unikalne schematy kierowania postacią, które zależnie od specyfiki głównego bohatera_rki są właściwie bezbłędne. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Nemesis
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 19 minut temu, Nemesis napisał(a):dekad. Dla mnie liderem wśród platformówek był Donkey Kong 64Jak masz switcha 2 i ich abonament to dali małpę z n64 parę dni temu…
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Zgadza się. Korzystam z usługi Ninny, choć do tanich nie należy. Nie przepadam za współczesną polityką firmy, która właściwie skazuje klientów na łaskę producenta. Firma może, kiedy tylko zechce, zablokować nawet dostęp do konsoli, jeśli tylko uzna to za stosowne. Temat wywołał kontrowersje już przed rokiem: Obawy o prywatność związane z nową funkcją w Nintendo Switch 2Według raportu GoNintendo z tego tygodnia, Nintendo zmieniło swoją politykę prywatności, koncentrując się na gromadzeniu danych podczas korzystania z GameChatu. W szczególności Nintendo stwierdza:"Za twoją zgodą i w celu egzekwowania naszych warunków, możemy monitorować i nagrywać twoje interakcje wideo i audio z innymi użytkownikami".Polityka dodaje również:"Kiedy korzystasz z którejkolwiek z naszych usług, które obejmują te lub podobne funkcje, możemy gromadzić Twoje treści zgodnie z warunkami niniejszej polityki i naszej umowy użytkownika".W kolejnym oświadczeniu Nintendo wyjaśniło, że nagrania GameChatu są "prywatnie przechowywane na urządzeniu i nie są wysyłane do Nintendo, chyba że zostanie przesłany raport".AKTUALIZACJA: Nowa polityka Nintendo mówi, że "możemy również monitorować i nagrywać interakcje wideo i audio z innymi użytkownikami".