Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 57 minut temu, Jutrzen napisał(a):Czemu kłamiesz? Nie ma formy Hiroły. Heroes albo Herosi. To naprawdę nie jest trudne.To nie kłamstwo, to otwarta beka z tej krucjaty. Nie moja wina, że kojarzysz mi się głównie z czepianiem się soulsów czy innych gierkowych powiedzonek. Teraz jeszcze dorzucę do puli bekę z "GoW>DMC", heh.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 godzinę temu, Nomen dubium napisał(a):Ja Cię sunę... Nie było mnie tu przez 11 miechów, a temu polonistycznemu trollowi wciąż się nie znudziło i dalej tu siedzi i przecinki poprawia... Ależ to trzeba mieć nudne życie, no cóż nie pozostaje mi nic innego, jak pokłonić się w pas za iście heroiczną wytrwałość i konsekwencję - keep up the good work, Jutrzenko!I kolejny kłamca. Chyba, że nie wiesz, co to jest przecinek? 2 godziny temu, Bzduras napisał(a):To nie kłamstwoSkoro mówisz nieprawdę, to kłamiesz. Innej definicji nie ma. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Jutrzen
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ano, kłamczuch ze mnie taki że aż mi się z uszu dymi, a o przecinku wiem - parafrazując klasyka - mniej niż zero, wiem za to czym jest sarkazm (Ty póki co jeszcze nie, ale głowa do góry; dowiesz się tego być może już w następnym roku szkolnym, o ile oczywiście uda Ci się uzyskać promocję do kolejnej klasy) no i przede wszystkim, w przeciwieństwie do Ciebie, nie pomyliłem forum o grach z kółkiem polonistycznym i z reguły staram się tu pisać właśnie nt. gier. W Twoich komentarzach natomiast treści związanych z grami jest chyba mniej, niż w aktualnym Si Di Ekszonie (tj. po ich transformacji w kwartalnik publicystyczny) co oznacza naprawdę niewiele...P.S. Walnij sobie może jakiegoś browca na rozluźnienie, bo spinasz się o byle co... Wyjeżdżasz z jakimiś "kłamcami" w reakcji na delikatną szyderę, WTF?
Opublikowano 46 minut temu46 min Jutrzen vs Nomenomen O takie starcie forumowych osobliwości nic nie robiłem. Fight!
Opublikowano 22 minuty temu22 min Jutrzen, znawco - cala scena graczy w HoMM3 mówi, że gra w Hirołsy. Coś jeszcze? Nie musisz być tutaj z nami kolego, skoro aż tak bolą Cię te błędy językowe.