Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Persona 6

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Na S2 wyjdzie.

Persona 6 Royal i pupcie i pixe kupią drugi raz.

• Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• będzie grane ostro

• michu86-
    michu86-

Ja zawsze jak odpalam nowa personę to sprawdzam w Googlach jak domyśle powinien mieć na imię xd

• Uwielbiam to leniwe rozwiązanie japońskich devów, kiedy protagonista jest niemową bez charakteru, a jego nędzna egzystencja ogranicza się do tego, żeby gracz mógł się lepiej wczuć w rolę głównego boha

Opublikowano
13 minut temu, Suavek napisał(a):

Yyyy...

Nie takiego teasera się spodziewałem.

to jaki ty fan gier atlusa że się nie spodziewałeś czegoś takiego xD?

The 'other you' who exists within desires it thus”: The Question of  Imprisonment and the Unconscious in Persona 5 | by Miguel Rivera | Medium

Opublikowano

Scooby doo personka? Jeszcze jak chętnie przygarne. Teaser okropny chyba zrobiony tylko pod wyciek.

1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Na razie jedyne mocne info, to, że nie będzie na S2.

Łudze sie że na directcie dodadzą logo xD chociaż do 4ki bo jak teraz gram w trójke to nie ma szans że dam rade grać w te rozjebundy na 100h przed tv jak dawniej

Opublikowano

Już mi się marzy coś w stylu ekipy, która bada jakieś rzeczy paranormalne i nawiedzone miejsca banderas

Opublikowano
Teraz, Pix napisał(a):

Już mi się marzy coś w stylu ekipy, która bada jakieś rzeczy paranormalne i nawiedzone miejsca banderas

Po 2 milisekundowym teaserze wygląda, że będzie coś z horroru, zobaczymy.

Opublikowano

Jest oficjalny opis

Screenshot_20260607_202033_Reddit.jpg

Screenshot_20260607_202101_Reddit.jpg

Oficjalnie potwierdzone, Persona Z archiwum X. Będziemy badać miejskie legendy. Ale mi to mocno siądzie banderas

Opublikowano

Można spekulować. W sumie gdyby taki sam teaser mieli zrobić swego czasu dla P3 z ujęciami Tartarusa, czy pistoletu przy głowie, to również można by snuć rozmaite teorie.

Moim zdaniem tak jak w przypadku P5, potwierdzenie, że gra w produkcji i wracamy do wyczekiwania.

Tu potwierdzony Xbox, Steam i PS5, bez Nintendo.

Na stronie Xboxa potwierdzony język polski.

Opublikowano

Horrorowy klimacik bardzo spoko. Tylko ten teaser to taki jakby na szybko by tylko oficjalnie pokazać że gra powstaje. Pewnie wyjdzie nie wcześniej niż w 2028.

Opublikowano

No klimacik może być dobry cieszę się bo już się bałem że serio zrobią małych agentów a już 5ka z perspektywy czasu dla mnie średnio udany motyw chociaż to bardziej przez ten miałki scenariusz a nie sam pomysł z złodziejami

Opublikowano

Jest jakaś nadzieja, że na razie nie chcą pokazywać zbyt dużo szóstki, żeby nie odciągać uwagi od rimejku czwórki, ale no niestety 2028 jest możliwy.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Pix napisał(a):

Jest oficjalny opis

Screenshot_20260607_202033_Reddit.jpg

Screenshot_20260607_202101_Reddit.jpg

Oficjalnie potwierdzone, Persona Z archiwum X. Będziemy badać miejskie legendy. Ale mi to mocno siądzie banderas

To brzmi jak każda Persona.

Opublikowano

Czy ja wiem? Nie powiedziałbym, że ostatnie części zagłębiały się w tematykę miejskich legend i okultyzmu. Powiedziałbym, że bardziej pasuje do 2 pierwszych Person.

Opublikowano

Teaser SMT V pokazal wiecej… na niecałe 5 lat przed premierą. Dozo w 2031