Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Na S2 wyjdzie.Persona 6 Royal i pupcie i pixe kupią drugi raz.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 13 minut temu, Suavek napisał(a):Yyyy...Nie takiego teasera się spodziewałem.to jaki ty fan gier atlusa że się nie spodziewałeś czegoś takiego xD?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Scooby doo personka? Jeszcze jak chętnie przygarne. Teaser okropny chyba zrobiony tylko pod wyciek.1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Na razie jedyne mocne info, to, że nie będzie na S2.Łudze sie że na directcie dodadzą logo xD chociaż do 4ki bo jak teraz gram w trójke to nie ma szans że dam rade grać w te rozjebundy na 100h przed tv jak dawniej
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Już mi się marzy coś w stylu ekipy, która bada jakieś rzeczy paranormalne i nawiedzone miejsca
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, Pix napisał(a):Już mi się marzy coś w stylu ekipy, która bada jakieś rzeczy paranormalne i nawiedzone miejsca Po 2 milisekundowym teaserze wygląda, że będzie coś z horroru, zobaczymy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jest oficjalny opisOficjalnie potwierdzone, Persona Z archiwum X. Będziemy badać miejskie legendy. Ale mi to mocno siądzie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Można spekulować. W sumie gdyby taki sam teaser mieli zrobić swego czasu dla P3 z ujęciami Tartarusa, czy pistoletu przy głowie, to również można by snuć rozmaite teorie.Moim zdaniem tak jak w przypadku P5, potwierdzenie, że gra w produkcji i wracamy do wyczekiwania.Tu potwierdzony Xbox, Steam i PS5, bez Nintendo.Na stronie Xboxa potwierdzony język polski.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Horrorowy klimacik bardzo spoko. Tylko ten teaser to taki jakby na szybko by tylko oficjalnie pokazać że gra powstaje. Pewnie wyjdzie nie wcześniej niż w 2028.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No klimacik może być dobry cieszę się bo już się bałem że serio zrobią małych agentów a już 5ka z perspektywy czasu dla mnie średnio udany motyw chociaż to bardziej przez ten miałki scenariusz a nie sam pomysł z złodziejami
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jest jakaś nadzieja, że na razie nie chcą pokazywać zbyt dużo szóstki, żeby nie odciągać uwagi od rimejku czwórki, ale no niestety 2028 jest możliwy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 2 godziny temu, Pix napisał(a):Jest oficjalny opisOficjalnie potwierdzone, Persona Z archiwum X. Będziemy badać miejskie legendy. Ale mi to mocno siądzie To brzmi jak każda Persona.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czy ja wiem? Nie powiedziałbym, że ostatnie części zagłębiały się w tematykę miejskich legend i okultyzmu. Powiedziałbym, że bardziej pasuje do 2 pierwszych Person.
Opublikowano 38 minut temu38 min Teaser SMT V pokazal wiecej… na niecałe 5 lat przed premierą. Dozo w 2031