Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor Na S2 wyjdzie.Persona 6 Royal i pupcie i pixe kupią drugi raz.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 13 minut temu, Suavek napisał(a):Yyyy...Nie takiego teasera się spodziewałem.to jaki ty fan gier atlusa że się nie spodziewałeś czegoś takiego xD?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Scooby doo personka? Jeszcze jak chętnie przygarne. Teaser okropny chyba zrobiony tylko pod wyciek.1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Na razie jedyne mocne info, to, że nie będzie na S2.Łudze sie że na directcie dodadzą logo xD chociaż do 4ki bo jak teraz gram w trójke to nie ma szans że dam rade grać w te rozjebundy na 100h przed tv jak dawniej
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Już mi się marzy coś w stylu ekipy, która bada jakieś rzeczy paranormalne i nawiedzone miejsca
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Teraz, Pix napisał(a):Już mi się marzy coś w stylu ekipy, która bada jakieś rzeczy paranormalne i nawiedzone miejsca Po 2 milisekundowym teaserze wygląda, że będzie coś z horroru, zobaczymy.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jest oficjalny opisOficjalnie potwierdzone, Persona Z archiwum X. Będziemy badać miejskie legendy. Ale mi to mocno siądzie
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Można spekulować. W sumie gdyby taki sam teaser mieli zrobić swego czasu dla P3 z ujęciami Tartarusa, czy pistoletu przy głowie, to również można by snuć rozmaite teorie.Moim zdaniem tak jak w przypadku P5, potwierdzenie, że gra w produkcji i wracamy do wyczekiwania.Tu potwierdzony Xbox, Steam i PS5, bez Nintendo.Na stronie Xboxa potwierdzony język polski.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Horrorowy klimacik bardzo spoko. Tylko ten teaser to taki jakby na szybko by tylko oficjalnie pokazać że gra powstaje. Pewnie wyjdzie nie wcześniej niż w 2028.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. No klimacik może być dobry cieszę się bo już się bałem że serio zrobią małych agentów a już 5ka z perspektywy czasu dla mnie średnio udany motyw chociaż to bardziej przez ten miałki scenariusz a nie sam pomysł z złodziejami
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jest jakaś nadzieja, że na razie nie chcą pokazywać zbyt dużo szóstki, żeby nie odciągać uwagi od rimejku czwórki, ale no niestety 2028 jest możliwy.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 2 godziny temu, Pix napisał(a):Jest oficjalny opisOficjalnie potwierdzone, Persona Z archiwum X. Będziemy badać miejskie legendy. Ale mi to mocno siądzie To brzmi jak każda Persona.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Czy ja wiem? Nie powiedziałbym, że ostatnie części zagłębiały się w tematykę miejskich legend i okultyzmu. Powiedziałbym, że bardziej pasuje do 2 pierwszych Person.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Teaser SMT V pokazal wiecej… na niecałe 5 lat przed premierą. Dozo w 2031