Opublikowano środa o 05:222 dni Najciekawsza gra pokazu chyba.Fajnie sobie to wymyślili z tymi klasycznymi filmami w sumie logiczny sposób żeby przyciągnąć do takiej produkcji w tych czasach. Chociaż wygląda to budżetowo i saber ma trochę tych gier zapowiedzianych na nie wiadomo kiedy to jestem ciekaw co z tego wyjdzie.
Opublikowano środa o 06:562 dni No tego to się nie spodziewałem, w jedynkę pamiętam bardzo przyjemnie się grało w czasach złotego piractwa na PS2, w końcu to było od mistrzów wtedy z Reflections. Gry samochodowe od Sabera nie zawodzą raczej od lat więc może być solidna rozgrywka w dobrej cenie poniżej 200zł
Opublikowano środa o 07:492 dni Podoba mi sie ten trailer. Nawet czekam i bedzie pykane za odpowiednia cene.
Opublikowano środa o 10:462 dni To chyba ostatnia seria, której powrotu bym się spodziewał, zwłaszcza w czasach zdominowanych przez oklepane symulacyjne samochodówki. Miło.
Opublikowano środa o 12:032 dni Szkoda, że te oklepany symulacyjne samochodówki są takie oklepane - bo przecież można by zrobić gierkę z realistycznym modelem jazdy, ale w warunkach innych niż wyścigi po torze. Jakieś open-worldowe czelendże czy pościgi gdzie nie wlatujesz w zakręty 200kmh.Co do Stuntman - jedyna gierka, która mi się na pokazie spodobała.
Opublikowano środa o 14:462 dni Nie wiem po co taka gra jak już zrobili OSTATECZNEGO kaskaderaAle wygląda ciekawie
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W trailerze miały być jeszcze auta z Jurassic Park ale ze względów licencyjnych, problemy z następnym filmem, słaba komunikacja nie było chociaż w grze będzie ta licencja.A więc mamy:Szybcy i wściekliMiami ViceKnight riderDeath RacePowrót do przyszłościJurrasic ParkA więc bardzo dobrze biorąc pod uwagę że każde te IP to może być rozdział gry i plan danego filmu tak jak to było w poprzednich.Insider GamingStuntman: Hollywood Wasn't Allowed to Show Jurassic Park...Stuntman Hollywood developers, Saber, have revealed that they weren't allowed to show Jurassic Park in the announcement trailer.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nigdy w serię nie grałem, ale robię teraz małe podchody i wygląda na to, że tam jest jakiś pojebany poziom trudności na PS2(w końcu ludzie od Drivera).
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Autor Oni wzięli wtedy patent z tutoriala w garażu Drivera i podkręcili to do maksimum (szereg zadań do wykonania). Na niektórych etapach trzeba było wręcz mieć pamięć mięśniową, żeby je zrobić na maxa. Pewnie produkcja Sabera nie będzie aż tak wymagająca, ale mimo wszystko jestem ciekaw jak im się to uda. Do tego potencjał na dlc jest ogromny.