Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Absolutnie nie porwał mnie ten trailer.A CV ograłem na premierę gdyby ktoś miał ochotę się o to przywalić.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Luzik, twoja sprawa. Ja sie jaram i bede sie tym chwalilł wszem i wobec Tymczasem wyczekuje edycji kolekcjonerskiej. Cos czuje moze sie takowa pojawić
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tagi na steamie Chyba z jazdą motorkiem po wyspie z przecieków było coś na rzeczy
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ciekawe jakie zmiany w fabule wprowadzą. Oby nie bali się przedstawić Ashforda w taki sam sposób jak w oryginale. Ma być reimagine wiec na pewno będzie inaczej. Chciałbym żeby pewien boss z ostatniej lokacji dostał większe lore.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Claire 10/10, prześliczna jest. To jest ta różnica między designem od Japończyków, a Koreańcami z tym ich pedo vibem i bohaterkami wyglądającymi jakby miały 11 lat. Ciekawe czy będzie do odblokowania jej ciuszek z RE2
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 7 minut temu, Josh napisał(a):To jest ta różnica między designem od Japończyków, a Koreańcami z tym ich pedo vibem i bohaterkami wyglądającymi jakby miały 11 lat.Nie no japończycy mają też swoje zboczenia, ale to przy stylu anime. Capcom dostarcza kolejny raz atrakcyjną [Grace], ale nie goonerską postać kobiecą.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Lata doświadczenia spermienia japończyków w grach po prostu mają już to opanowane, koreańce i chinole dopiero na etapie szczucia cycem z ps2
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Claire to dopiero rozłoży skrzydła i będzie robila furrore na pc ze swoimi modami. Zas bedzie ogladane godzinami speedrunerow
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wygląd Claire zajebisty W oryginał grałem z 20 lat temu, więc bardzo czekam na remake.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie jestem jakimś fanem CV, poza fabułą - na tamten moment - najlepszą w serii(nie żeby to było jakieś trudne), to wszystko było gorsze, ale to i tak jest reinterpretacja, więc nie trzeba się do tego jakoś przywiązywać, bo zrobią po swojemu. Klimatycznie wygląda, że będzie się zgadzać, ta czerwień z zapowiedzi też dziwnie przyciągająca.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 56 minut temu, Josh napisał(a):Claire 10/10, prześliczna jest. To jest ta różnica między designem od Japończyków, a Koreańcami z tym ich pedo vibem i bohaterkami wyglądającymi jakby miały 11 lat.Ciekawe czy będzie do odblokowania jej ciuszek z RE2O babach od zachodnich devov to lepiej nie wspominac. A na gierke czekam. To jedyny resident w ktorego nigdy nie gralem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Sorry Leon, ale frajer jesteś, że się uganiasz za tą swoją chinką ;/Swoją drogą jestem ciekawy, jak na jesieni pokażą nowy zwiastun ze sterydziarzem Chrisem. W końcu dostaniemy jego młodszą wersję w zrimejkowanej formie. Z nim zawsze mieli trochę problem, że chociaż przypomnę jego występ w RE7, gdzie wyglądał jak jakiś random.
Opublikowano 51 minut temu51 min 2 godziny temu, Josh napisał(a):Ciekawe czy będzie do odblokowania jej ciuszek z RE2Na 100% tak jak policyjny Leona jest w ostatnich grach. Mogli by dorzucić ten noir z dwójki