Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 56 minut temu, Pix napisał(a): według plotek partacze od rimejka trójki odświeżają RE0Ło kurva, już się nie mogę doczekać tych wybuchów co 5 sekund jak w RE6 i RE3R. Gdybym musiał wypić shota za każdym razem kiedy w ich grach dochodzi do eksplozji, to po prologu dowolnej z tych dwóch gier byłbym pijany.I nie ma ich co bronić, że dobrze zrobili Separate Ways. No zrobili, ale to było tylko DLC w większości klepnięte z gotowych assetów, i przy DLC powinni zostać, ewentualnie niech im dadzą zrobić jakieś spinoffa, ale od pełnoprawnych Residentów to wara.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W przypadku Zero to bardziej zastanawiam się jak rozwiążą współpracę i oby bez trybu dla dwóch. To nastawienie na akcję i strzelanie z drugą osobą doprowadziły ich w końcu do RE6.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pierdolenia, że remake trójki był zły bo to wina studia już nie idzie czytać. Wielokrotnie było wspominane, że było narzucone z góry przez Capcom, że gra ma być inna od og - nastawiona na akcje i korytarzowy gameplay, jak najmniej zagadek i motywów z oryginału.Dyskredytuje zajebiste dlc bo na pewno to dzięki gotowym assetom (gdzie to gówno prawda bo nie mówimy o SW na PS2 tylko o potężnym dlc z wieloma lepszymi momentami od og), ale nonstop powielaj narrację o chujowosci studia przez z góry narzucone decyzję korposów
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie wiem ile osób było zmuszone pracować nad multi ale jakby tak skupili się na dodaniu ratuszu i parku z chatą i cmentarzem plus walka z robalem, do tego mercenaries jako dodatek i gra by zbierała dużo lepsze oceny. A tak została gra na kilka godzin, a multi od dawna martwe.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dokładnie, strasznie brakowało w RE3R ratusza i parku. Rozbudowany szpital był genialny, ale co z tego. Przebiegałeś przez grę w pare godzin.Rimejku RE5 to na razie nie chcę, ale szóstkę mogliby zrobić i ją... skrócić xD Tam były genialne motywy, ale ogółem więcej było syfu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja tam mam nawet słabość do rimejka trójki i całkiem nieźle się bawiłem, ale tego nemesisa psa od drugiej połowy gry im nigdy nie wybaczę
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 33 minuty temu, XM. napisał(a):Pierdolenia, że remake trójki był zły bo to wina studia już nie idzie czytać. Wielokrotnie było wspominane, że było narzucone z góry przez Capcom, że gra ma być inna od og - nastawiona na akcje i korytarzowy gameplay, jak najmniej zagadek i motywów z oryginału.Dyskredytuje zajebiste dlc bo na pewno to dzięki gotowym assetom (gdzie to gówno prawda bo nie mówimy o SW na PS2 tylko o potężnym dlc z wieloma lepszymi momentami od og), ale nonstop powielaj narrację o chujowosci studia przez z góry narzucone decyzję korposówA kazali im też wyciąć wieżę zegarową, zrobić z Nemesisa przerośniętego psa i wypierdzielić 3/4 mechanik i motywów, dzięki którym RE3 był tak dobry? Ok, może i Capcom narzucił im konkretny styl rozgrywki, ale to nie zmienia faktu, że mogli to zrobić o wiele lepiej. Zamiast godnego powrotu dostaliśmy DLC do RE6.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dla mnie walki z RE3 Remake i tak są lepsze od tych z oryginału. Może jedynie brakowało mackowego Nemesisa z wieży zegarowej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. RE3R obecnie najlepsze do szybkiego ogrania - krótkie, treściwe i pozwala się wyszaleć. Brakuje contentu z oryginału, a mimo to gra się w to mega dobrze do dzisiaj.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Byłbym też wdzięczny nigdy nie porównywać spoko gierki re3r z mnóstwem wad do tego śmiecia re6 bez zalet
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Najlepsza wersja Ady. Leon nie mógł oderwać wzroku. Nawet Simmonsowi tak odjebało, że mutował w dinozaura, konia i muchę. A w tych nowych gierkach (koniec czwórki) no to cześć tu się rozstajemy, wracam do Claire.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czyli pewnie mamy coś na wzór intra z re3r. Mimo wszystko licze że jakoś wrzucą akcje z intra oryginału, w pierwszym ujęciu widać wieżowiec umbrelli więc byłoby podwójnie szkoda gdyby olali temat
Opublikowano 49 minut temu49 min Tak jak dalsze rimejki mi nie są potrzebne do szczęścia, tak drugie podejście do CV zawsze chciałem zobaczyć, więc jestem więcej, niż zadowolony.