Opublikowano poniedziałek o 12:401 dzień Nie no raz na 5 części fajnie dostać taką Sheve czy inną chinke Residentowe baby master race w każdej odsłonie
Opublikowano poniedziałek o 14:461 dzień 2 godziny temu, Josh napisał(a):Przez te skośne oczy wygląda trochę jak Azjatka, ale to i tak bez dwóch zdań najlepsza Claire w serii.Steve w remaku:To nie skośne oczy tylko waterline który optycznie taki efekt powoduje
Opublikowano poniedziałek o 15:241 dzień 34 minuty temu, XM. napisał(a):To nie skośne oczy tylko waterline który optycznie taki efekt powodujeW takim razie muszę kupić dziewczynie kredkę do takiego makijażu. Ciekawe czy będzie zadawać pytania jak jej zwiążę włosy w kitkę i poproszę żeby założyła ciuszki Claire zakupione w internecie
Opublikowano poniedziałek o 16:261 dzień hmmm czyżbyśmy dostali zalew zombiaków w korytarzach zamiast pojedynczych sztuk?
Opublikowano poniedziałek o 16:341 dzień Podobno niektórzy mieli okazję zobaczyć coś więcej i embargo jest do środy.
Opublikowano poniedziałek o 16:531 dzień Hord z Days Gone się nie spodziewam (najlepszy element całej gry) ale grupy które działają jak mini boss z one hit killem (jak dr Salvadore) z chęcią, tylko będą musieli wrzucić parę większych lokacji jak RE3R/4R/VIII itp.
Opublikowano poniedziałek o 17:521 dzień 2 godziny temu, Josh napisał(a):W takim razie muszę kupić dziewczynie kredkę do takiego makijażu. Ciekawe czy będzie zadawać pytania jak jej zwiążę włosy w kitkę i poproszę żeby założyła ciuszki Claire zakupione w internecie Dziewczyna za Claire, a ty za Alfreda
Opublikowano poniedziałek o 19:121 dzień Jedna osoba zorientowała się wcześniej, wielu po ujrzeniu Claire, ale dopiero po tytule wszyscy
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Cv to jest kopalnia beki chyba tylko oryginalna jedynka może z tym konkurować. Capcom nie dość że zrobi goty horror to jeszcze są mistrzami komedii przy okazji
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. W tej cutscence DMC przynajmniej świadomie to wrzucili.Random: Devil May Cry Voice Actor Reveals The Story Behind One Of Its Most Memorable Line Reads | Time ExtensionZa to CV to był downgoard względem RE3 a może i 2.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Oby jak najwięcej czerstwych dialogów - każdy pamięta teraz teksty z CV, a w re4remake odeszli zbyt mocno od tanich onelinerow z og i w sumie nie mogę tu nic przytoczyć.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja nie mam nic przeciwko większej powadze w Residentach, w og momentami aż niebezpiecznie balansowali na granicy między horrorem, a parodią i tandetą20 godzin temu, Badus napisał(a):Fajna ta nowa Claire, taki mix Olki Szczęśniak i trochę "Kary" z tech dema od Quantic Dream.Mi się jeszcze skojarzyła z dupeczką z TWD
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Godzinę temu, XM. napisał(a):Oby jak najwięcej czerstwych dialogów - każdy pamięta teraz teksty z CV, a w re4remake odeszli zbyt mocno od tanich onelinerow z og i w sumie nie mogę tu nic przytoczyć.Ja lubie głupsze części i te poważniejsze więc wygrywam w każdym wypadku. Niech tylko nie przyjdzie im do głowy żeby robić naprawde poważnego residenta bo to sie skończy tragedią xD
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. No RE7 był dosyć poważnym Residentem (pomijając te kilka głupich odzywek Ethana) i sprzedał się całkiem dobrze.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. No właśnie tylko sie taki wydaje, jest dalej komiczny i to klasyczny slasher klasy b xD chodziło mi o powage typu że przyjdzie chińczyk z capcom i powie że mamy być smutni jak będziemy kopać zombiaka z pół obrotu bo gość miał rodzine jak był żywy. Tak zwana druckmanizacja gry
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Wypluj te słowa. Gdyby jakiś Cwelmann robił Residenta, to Leon by zginął w trakcie pierwszych 10 minut gry, a później przez 3/4 przygody byś przesuwał drabiny.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Godzinę temu, Josh napisał(a):Wypluj te słowa. Gdyby jakiś Cwelmann robił Residenta, to Leon by zginął w trakcie pierwszych 10 minut gry, a później przez 3/4 przygody byś przesuwał drabiny.Akurat Leon przez co najmniej 3 godziny odpalał jakieś generatory w Seattle xD.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Requiem w sumie był już trochę zdruckmanizowany. W sensie, że dużo scenek, cinematic experience, a w połowie Grace to chyba w ogóle było bardzo wszystko na poważnie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nawet etap w Raccoon City miał swoje momenty: walka z pająkiem, sieczka na stacji benzynowej, wrzutnie rakiet na dachach, akcja z zombiakami gdzie strzelamy w szyby zrzucając ich w przepaść. Zdecydowanie gorszy fragment niż klinika z Grace, ale ani razu nie miałem tam wrażenia, że gierka zwalnia tempo i zanudza mnie jakimiś durnymi skryptami.