Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 minutę temu, jimmy napisał(a):Ciężko o lepszy match niż Żółwie i Platinum Games, to będzie day1Ale oni już raz zrobili grę o żółwiach i była to sraka
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jimmy zaczął przygode z grami od ps5 bądź łagodny dla tego zajawkowicza
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 41 minut temu, jimmy napisał(a):Ciężko o lepszy match niż Żółwie i Platinum Games, to będzie day1Po blasku dawnego platinium games została już tylko kupka popiołu ale jak widać dalej ich logo potrafi obudzić nadzieję wśród gamerow którzy nie są na bieżąco
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta, zwłaszcza Ninja Gaiden 4 ostatnio to taka sraka 2/10 im wyszła Echh, co te świeżaki gejmingu
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Sami tego nie robili i to pierwszy sztos od baaardzo dawna. Do tego tam co chwilę są zwolnienia. Tam już nawet nie pracuje sporo ludzi odpowiedzialnych za Astral Chain czy Bayo3
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No z platynowymi raczej trzeba ostrożnie bo u nich to ruletka. Tak czy siak żółwiakami zawsze jaranko, trzymam kciuki
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pomysł wyjebisty, i jakby byli w formie, to kozak, ale po ostatnich żółwiach nie można im ufać.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Podczas prac nad ng4 byli trzymani króciutko i pamiętam z jakiegoś wywiadu dosłownie co tydzień musieli pokazywać teamu ninja/koei co mają zrobione.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 36 minut temu, Bzduras napisał(a):Ta, zwłaszcza Ninja Gaiden 4 ostatnio to taka sraka 2/10 im wyszła Echh, co te świeżaki gejminguTo robiło Team Ninja (Koei Tecmo).
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie. Robiło Platinum nadzorowane przez team ninja.Mam nadzieję oczywiście to się pewnie nigdy nie stanie na kojne dlc do ng4
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 6 minut temu, Kuba0101 napisał(a):To robiło Team Ninja (Koei Tecmo).Tak jak devilbot mówi, Team Ninja stało nad Platynowymi, ale to oni robili gierkę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, jimmy napisał(a):Ciężko o lepszy match niż Żółwie i Platinum Games, to będzie day1Chłopie nasz co nadrabiać. Na allegro średnia ocen 5/5.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ok, dzięki za poprawienie.Anyway... Na razie się nie jaram, bo w zasadzie nie ma czym. Nic tutaj nie pokazali, nawet skrawka CGI. Wiadomo, że robi to Platynowi, więc combat powinien być co najmniej solidny. Ninja Gaiden 4 mi się podobał, choć uważam go za słabszego od poprzednich części i zbyt sterylnego pod względem level designu.Nigdy też nie byłem wielkim fanem Żółwi Ninja. Za dzieciaka oglądałem tylko stare filmy, więc podchodzę do tego projektu z chłodniejszą głową. Słyszałem natomiast, że The Last Ronin jest znacznie mroczniejszy i pozbawiony typowych wygłupów, więc to na pewno duży plus. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Kuba0101
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Zajebistą fabułę mają podaną na tacy, niech tylko nie spierdolą gameplayu i będzie hit z potencjałem na kontynuacje, bo są kolejne komiksy z serii.