Opublikowano 15 godzin temu15 godz. TLDR, Senua staje się tym, co większość ludzi "to powinna być normalna gra a nie jakieś takie coś".Nie jest to gra taka jak starsze siekanki studia. "Po równo walki, eksploracji i zagadek".Nad grą pracuje całe Ninja Theory, prawie 100 osób. Project Mara zostal anulowany, jak się dowiadujemy.Jedna mapa, 2x większa niż ta w Hellblade 2. Większe lokacje, ale nadal liniowa gra, z nawracaniem po świecie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jakoś tak kurde nadal drętwo ta walka wygląda, a zapowiadali, że popracują nad nią. Może w ruchu to się będzie lepiej prezentować od poprzednich części. Boję się o fabułę też, bo pierwsza odsłona fajnie weszła, przy drugiej już było czuć zmęczenie materiału i teraz jeszcze trzecia część znów o tym samym.Lubię Senue i na pewno ogram, ale tak czysto obiektywnie, to chyba lepiej jakby się już zabrali za co innego. Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Czokosz
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Może robią trylogię i później już przyjdzie czas na coś innego. Ja tam jestem zadowolony, lubię ten tytuł chociaż wiem, że pewnie jestem w mniejszości.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dość ciekawe rzeczy mówią - będzie można używać różnych broni po przeciwnikach, niektóre da się zabrać dalej. Powracanie do lokacji, więc pewnie będą nowe ścieżki. Platforming i zagadki. Jeśli tak będzie faktycznie, to niemal inna gra.Chcą też szybciej wydawać kolejne gry.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Liczyłem na to, że sobie dali siana z tą serią, ale chyba jednak już nie ma nadziei dla tego dewelopera. No nic, widzimy się za 10 lat przy premierze kolejnego cinematica. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Josh
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ha, czyli dwójka okazała się takim rozczarowaniem, że teraz robią spin-off i walić cinematic expierience - wracamy do tego, co było dobre w jedynce? Chyba odrobili lekcję. Mimo wszystko nadal nie wygląda to dla mnie szczególnie interesująco.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dla mnie jedynka to był straszny kasztan, właśnie dlatego, że próbował udawać grę, ale wychodziło jej to bardzo nieudolnie.Dwójeczka z kolei bardzo mi się podobała, a tutaj widzę ciut bardziej rozbudowaną walkę, więc jeśli zachowają proporcje tak dobrze, jak w części drugiej, ale z lepszym gameplayem to może być najlepsza odsłona.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Szybko się uwinęli chociaż, bo w trzy lata kontynuacja, a nie jak wcześniej, że przerwa między jedną a drugą grą na 5 godzin wyniosła 7 lat. Całą wyspę zeskanowali do poprzedniej części, assety są, ten drugi tytuł anulowany, więc całe studio się skupia na jednej grze. Jak się nie musieli tak wysilać na projektowaniu od zera ładnych widoczków to może faktycznie ten gameplay będzie bardziej doszlifowany. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Czokosz