Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No, nikt by się nie zdziwił. Wątek pierwszej księgi odrodzenia był także w Xenosadze. W ogóle bym nie był w szoku, że Genesis połączy uniwersum Xenobladea z Xenogears.Mowa o 6 słońcach, ale w nocy widać dalej 5 tych małych.Ponownie mamy wątek miecza. Na jednym shocie, po włożeniu przez tego starego elfa anima crystone, można wyłapać podobny wizerunek, jak ten po połączeniu mieczy Hikari i Homury z Xeno 2.Nie powiem z każdym kolejnym razem, jak obejrzę ten trailer, to ciekawi mnie nowe Xeno jeszcze bardziej.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dla mnie wystarczy goronca anime elfica fantasy z mieczem żeby być zainteresowanym.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Już się nie mogę doczekać plot twistu, kiedy okaże się, że to jednak sci-fi, a nie fantasy.