Opublikowano wczoraj o 16:34 1 dzień Autor Ale to z prenumeraty? Poczekaj jeszcze, bo coś zamuliło generowanie i leci raz jeszcze.
Opublikowano wczoraj o 16:42 1 dzień 16 minut temu, łom napisał(a):Taki mam babol przy każdej ocenie wstępnej.To musisz wydrapac. Zabezpieczenie przed tymi co tylko przeglądają oceny w sklepach bez kupowania.
Opublikowano wczoraj o 16:50 1 dzień Autor Niby teraz przeszło generowanie, ba, nawet zrobiło się ze 120 proc... Przejrzyjcie i dajcie znać, gdyby ktoś nie dostał lub był ten błąd z oceną. A, BTW, bo wczoraj nie napisałem - dzisiaj wyjechały prenumeraty inpostowe oraz Patronite plus biezące zamówienia nowego numeru :) W czwartek oficjalna premiera.
Opublikowano wczoraj o 17:05 1 dzień 6 minut temu, Perez napisał(a):Przejrzyjcie i dajcie znać, gdyby ktoś nie dostał lub był ten błąd z oceną.Otwarte przez Acrobat Reader wygląda dobrze a jak przez przeglądarkę Edge to jest babol więc ficzer ekskluzywny dla przeglądarki.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Szkoda, że bez hiva tym razem. Miałem nadzieję znowu poczytać, jak ten cygański james bond odrzuca zaloty grubych bab ;d
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, Pix napisał(a):Szkoda, że bez hiva tym razem. Miałem nadzieję znowu poczytać, jak ten cygański james bond odrzuca zaloty grubych bab ;dznowu się spóźnił? @Roger ?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie mogę za każdym razem, gdy widzę Butchera na pierwszym miejscu w HP