Opublikowano wczoraj o 06:10 1 dzień 6 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Kiedyś jak był nadawany w niedzielę, parę razy był u mnie w 24h. To był chyba ewenement.U mnie poprzedni numer byl w skrzynce na drugi dzień po nadaniu, ale to juz w ciężkim szoku bylem, biorąc pod uwagę ze to ekonomiczna przesyłka pocztowa. :D
Opublikowano wczoraj o 06:19 1 dzień 9 godzin temu, Konsolite napisał(a):Noom, u mnie e skrzynce dziś był ;)Łał, widać że Zg[Red]om faktycznie mocno leży na sercu los ich gazetki, skoro nawet sami ją kupują coby podbić wyniki sprzedaży.
Opublikowano wczoraj o 06:26 1 dzień 11 godzin temu, LeifErikson napisał(a):Skuteczność poczty ostatnio imponująca. Juz kilka miesiecy z rzedu numer trafia do skrzynki po paru dniach, a nie tygodniach, tak jak kiedyś. u mnie pewnie przez upały jeszcze pani listonoszce nie było po drodze...mam nadzieje, że dzisiaj po pracy szmatławiec będzie czekał w skrzynce
Opublikowano wczoraj o 11:24 1 dzień Coś nie pykło w tekście o Until Dawn 2, jedno zdanie brzmi tak: [...]"w dodatku powierzoną zupeł - zapiszcie datę premieryą historią jest sceneria."
Opublikowano wczoraj o 12:09 1 dzień Z Senuą też jakiś błąd się wkradł, bo przecież ten deweloper już nie istnieje ;d
Opublikowano wczoraj o 12:19 1 dzień Najbardziej lubie numery z gargantuicznymi relacjami nowosci z targuPrzekartkowalem i hype 5/5Tylko Until Dawn 2 skrzywdzono nie wiedziec czemu
Opublikowano wczoraj o 13:43 1 dzień 2 godziny temu, Mari4n napisał(a):Coś nie pykło w tekście o Until Dawn 2, jedno zdanie brzmi tak: [...]"w dodatku powierzoną zupeł - zapiszcie datę premieryą historią jest sceneria."Holi szit... Ale Jutrzenka Zg[Red]ów za to wybatoży, o ile oczywiście nie zejdzie na zawał widząc takie bezczeszczenie polszczyzny.
Opublikowano wczoraj o 17:02 1 dzień 21 godzin temu, LeifErikson napisał(a):Skuteczność poczty ostatnio imponująca. Juz kilka miesiecy z rzedu numer trafia do skrzynki po paru dniach, a nie tygodniach, tak jak kiedyś. U mnie zupełnie na odwrót, początek prenumeraty w miarę ok, ale teraz trzeci numer z rzędu jak dociera bardzo późno. Nie będzie czytania w weekend
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Co ten Butcher pierniczy w swojej mini recenzji Mixtape'a że się sama nie przechodzi jak wielu streamerów i youtuberów udowodniło że to samograj? (i jeszcze ta ocena)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 godziny temu, bastek66 napisał(a):Co ten Butcher pierniczy w swojej mini recenzji Mixtape'a że się sama nie przechodzi jak wielu streamerów i youtuberów udowodniło że to samograj? (i jeszcze ta ocena)Ci streamerzy i youtuberzy powinni miec dozywotni zakaz streamowania i youtube’owania o grach
Opublikowano 10 minut temu10 min Po retrorecenzji NFSU2 z chęcią bym sobie znowu pograł w tego sztosa. Niestety, musiałbym wywiesić czarną banderę.