Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Kiedyś jak był nadawany w niedzielę, parę razy był u mnie w 24h. To był chyba ewenement.U mnie poprzedni numer byl w skrzynce na drugi dzień po nadaniu, ale to juz w ciężkim szoku bylem, biorąc pod uwagę ze to ekonomiczna przesyłka pocztowa. :D
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 9 godzin temu, Konsolite napisał(a):Noom, u mnie e skrzynce dziś był ;)Łał, widać że Zg[Red]om faktycznie mocno leży na sercu los ich gazetki, skoro nawet sami ją kupują coby podbić wyniki sprzedaży.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 11 godzin temu, LeifErikson napisał(a):Skuteczność poczty ostatnio imponująca. Juz kilka miesiecy z rzedu numer trafia do skrzynki po paru dniach, a nie tygodniach, tak jak kiedyś. u mnie pewnie przez upały jeszcze pani listonoszce nie było po drodze...mam nadzieje, że dzisiaj po pracy szmatławiec będzie czekał w skrzynce