July 3Jul 3 6 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Kiedyś jak był nadawany w niedzielę, parę razy był u mnie w 24h. To był chyba ewenement.U mnie poprzedni numer byl w skrzynce na drugi dzień po nadaniu, ale to juz w ciężkim szoku bylem, biorąc pod uwagę ze to ekonomiczna przesyłka pocztowa. :D
July 3Jul 3 9 godzin temu, Konsolite napisał(a):Noom, u mnie e skrzynce dziś był ;)Łał, widać że Zg[Red]om faktycznie mocno leży na sercu los ich gazetki, skoro nawet sami ją kupują coby podbić wyniki sprzedaży.
July 3Jul 3 11 godzin temu, LeifErikson napisał(a):Skuteczność poczty ostatnio imponująca. Juz kilka miesiecy z rzedu numer trafia do skrzynki po paru dniach, a nie tygodniach, tak jak kiedyś. u mnie pewnie przez upały jeszcze pani listonoszce nie było po drodze...mam nadzieje, że dzisiaj po pracy szmatławiec będzie czekał w skrzynce
July 3Jul 3 Coś nie pykło w tekście o Until Dawn 2, jedno zdanie brzmi tak: [...]"w dodatku powierzoną zupeł - zapiszcie datę premieryą historią jest sceneria."
July 3Jul 3 Najbardziej lubie numery z gargantuicznymi relacjami nowosci z targuPrzekartkowalem i hype 5/5Tylko Until Dawn 2 skrzywdzono nie wiedziec czemu
July 3Jul 3 2 godziny temu, Mari4n napisał(a):Coś nie pykło w tekście o Until Dawn 2, jedno zdanie brzmi tak: [...]"w dodatku powierzoną zupeł - zapiszcie datę premieryą historią jest sceneria."Holi szit... Ale Jutrzenka Zg[Red]ów za to wybatoży, o ile oczywiście nie zejdzie na zawał widząc takie bezczeszczenie polszczyzny.
July 3Jul 3 21 godzin temu, LeifErikson napisał(a):Skuteczność poczty ostatnio imponująca. Juz kilka miesiecy z rzedu numer trafia do skrzynki po paru dniach, a nie tygodniach, tak jak kiedyś. U mnie zupełnie na odwrót, początek prenumeraty w miarę ok, ale teraz trzeci numer z rzędu jak dociera bardzo późno. Nie będzie czytania w weekend
July 4Jul 4 Co ten Butcher pierniczy w swojej mini recenzji Mixtape'a że się sama nie przechodzi jak wielu streamerów i youtuberów udowodniło że to samograj? (i jeszcze ta ocena)
July 4Jul 4 4 godziny temu, bastek66 napisał(a):Co ten Butcher pierniczy w swojej mini recenzji Mixtape'a że się sama nie przechodzi jak wielu streamerów i youtuberów udowodniło że to samograj? (i jeszcze ta ocena)Ci streamerzy i youtuberzy powinni miec dozywotni zakaz streamowania i youtube’owania o grach
July 4Jul 4 Po retrorecenzji NFSU2 z chęcią bym sobie znowu pograł w tego sztosa. Niestety, musiałbym wywiesić czarną banderę.
July 4Jul 4 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Po retrorecenzji NFSU2 z chęcią bym sobie znowu pograł w tego sztosa. Niestety, musiałbym wywiesić czarną banderę.Stanowisko wielu poważanych organizacji (jak Video Games History Foundation) jest od lat jasne: jeżeli nie można kupić w żaden sposób, emulacja to Dobro i Sprawiedliwość
July 4Jul 4 A od niedawna, nawet jak można kupić, to jest to niemal konieczne, żeby ukarać Zło i Niesprawiedliwość.
July 5Jul 5 Author 16 minut temu, Eskimos napisał(a):A w moim lokalnym Intermarche takie dzisiaj znalezisko xDLOL, nieźle, to akurat numer, który zupełnie się wyprzedał, nie mam nic w archiwum, a tu proszę :)
July 5Jul 5 On 7/3/2026 at 10:43 PM, Nomen dubium said:Holi szit... Ale Jutrzenka Zg[Red]ów za to wybatoży, o ile oczywiście nie zejdzie na zawał widząc takie bezczeszczenie polszczyzny.SamOn 7/3/2026 at 8:24 PM, Mari4n said:Coś nie pykło w tekście o Until Dawn 2, jedno zdanie brzmi tak: [...]"w dodatku powierzoną zupeł - zapiszcie datę premieryą historią jest sceneria."Szczerze, to sam chciałbym wiedzieć. Czasem mamy w magazynie przejawy - nie wiem jak to nawet nazwać, bo nie ma na to chyba słowa - "dekorekty". Winny gdzieś tam się czai, ale tym razem to nie był autor (wstrząśnięty tym polonistycznym sabotażem). Załączam fragment wysłanego tekstu do wglądu!
July 5Jul 5 Zajmowanie się korektą w Szmatławcu to widzę fajna robota. Nie trzeba nic poprawiać, a można nawet jakiś błąd dorzucić.
July 5Jul 5 Dzięki Pan @Perez za kolejną publikację mojej foty :*Z tym "kącikiem" to dobry pomysł, a później już tylko wystawa zdjęć podczas Extreme Party ;-)W ogóle to muszę wybrać jakieś "the best of" z tych wszystkich zdjęć i zrobić sobie foto książkę. Myślę, że fajnie by to wyszło wydrukowane.
July 5Jul 5 6 godzin temu, Mazzi napisał(a):Szczerze, to sam chciałbym wiedzieć. Czasem mamy w magazynie przejawy - nie wiem jak to nawet nazwać, bo nie ma na to chyba słowa - "dekorekty". Winny gdzieś tam się czai, ale tym razem to nie był autor (wstrząśnięty tym polonistycznym sabotażem). Załączam fragment wysłanego tekstu do wglądu!Miałem kiedyś podobną sytuację, ale gdzie indziej.
July 6Jul 6 Top 3 gier numeru z ocenami wiadomego rzędu. Chyba faktycznie posucha musi być w temacie. Za to jak pisałem wcześniej- zapowiedzi gier na plus, wszystko ładnie zebrane. Nie miałem czasu na czytanie zbytnio, więc jeszcze czeka najlepsza rzecz, czyli cała publicystyka.