Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Xddd. Szybko. Tego to się chyba nikt nie spodziewał. Do 4 już raczej dodatków nie będzie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor No ja myślałem, że wyjdzie co najmniej jeszcze jeden dodatek do IV przed zapowiedzią. Zobaczymy.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Przecież do 2029 to ta symulacja nie wytrzyma. Mam jakieś wrażenie po tym co gadali że to jakaś gówno craft-survival giereczka będzie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Założę się,że popełnią identyczne błędy jak przy projektowaniu czwórki.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor @Ukukuki No Path of Exile 2 w early access zjadło D4 na śniadanie, a za chwilę pójdzie w F2P.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak zwykle widziałem filmy na YT że oczekują D1 remake, D2 dodatek z nowym aktem a dostajemy zapowiedz amazonki na 2027 i DV na 2029. Gracze nigdy się nie nauczą że blizzard to już zakały, tam nie ma tych samych mordeczek co kiedyś.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Diablo to marka, więc ludzie mają chuja do gadania i tyle, to się sprzeda, niestety, nie macie na to wpływu. Jednak i tak czekam, bo od jedynki jestem związany z grą i tyle. No, ale bardzo szybko zapowiedzieli, tylko no ten władca grozy, na chuj to znowu? Już mogli jakiegoś innego dać.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 43 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Ale ich konkurencja musi palić, ciekawe czy wyciągną wnioski.37 minut temu, Shankor napisał(a):@Ukukuki No Path of Exile 2 w early access zjadło D4 na śniadanie, a za chwilę pójdzie w F2P.Chłopaki, wspominałem o tym już kilka miesięcy temu w temacie Diabła Czwartego.Ja uwielbiam D4. W PoE natłukłem ponad sto godzin – rewelacyjna gra.Path of Exile II wygląda zjawiskowo, jest znacznie, znacznie bardziej złożone od Diablo IV i zapowiada się na to, że wersja 1.0 będzie znakomita.Niemniej wypadałoby spojrzeć na temat nieco bardziej obiektywnie. GGG oficjalnie podało, że w ubiegłym roku obie części PoE wygenerowały ponad pół miliarda dolarów.Świetna wiadomość, imponujaca kwota, tyle że D4 w kilka dni po premierze zgarnął 666 milionów, a rok później przebił miliard zielonych. Mamy 2026 rok, gra fantastycznie się sprzedała, a z samych (niestety) mikropłatności zgarnęła kilkaset baniek. Powątpiewam, że w Blizzard boją się konkurencji.Wiecie, z Diablo jest trochę jak z CoD. Można kręcić nosem, ale to maszynka do robienia hajsu.W każdym razie czekam.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Do tej pory żałuję pieniędzy wydanych na D4. Może do 2029 zapomnę, że ten team nie ma pojęcia o robieniu gier ARPG i znów się nabiorę.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 24 minuty temu, Sylvan Wielki napisał(a):Chłopaki, wspominałem o tym już kilka miesięcy temu w temacie Diabła Czwartego.Ja uwielbiam D4. W PoE natłukłem ponad sto godzin – rewelacyjna gra.Path of Exile II wygląda zjawiskowo, jest znacznie, znacznie bardziej złożone od Diablo IV i zapowiada się na to, że wersja 1.0 będzie znakomita.Niemniej wypadałoby spojrzeć na temat nieco bardziej obiektywnie. GGG oficjalnie podało, że w ubiegłym roku obie części PoE wygenerowały ponad pół miliarda dolarów.Świetna wiadomość, imponujaca kwota, tyle że D4 w kilka dni po premierze zgarnął 666 milionów, a rok później przebił miliard zielonych. Mamy 2026 rok, gra fantastycznie się sprzedała, a z samych (niestety) mikropłatności zgarnęła kilkaset baniek. Powątpiewam, że w Blizzard boją się konkurencji.Wiecie, z Diablo jest trochę jak z CoD. Można kręcić nosem, ale to maszynka do robienia hajsu.W każdym razie czekam.Tylko co z tego jak jest odpływ graczy z Diablo 3/4 do PoE? PoE obecnie jest kilkukrotnie popularniejsze od Diablo. A jest jeszcze w early access, no i jest zdecydowanie lepiej rozwijane i ma pomysł na siebie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Na premierowe D4 nie żałuję. Była super gierka. No ale na dodatek żałuję, bo mogłem chwilę poczekać i w tej samej cenie kupić oba dodatki. Mam cichą nadzieję, że będzie jeszcze jeden dodatek do czwóreczki i kupię oba w pakiecie. Bo ogram z chęcią, ale bez szału.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Od trojki diablo w nieparzystych, randomy w parzystych. Szkoda ze wymyslili sobie tylko trzy glowne zla, powinni dalej isc z duchem czasu i oglosic, ze bracia mieli siostre. Obejrzy sie cienematici i starczy.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Blizzard zepsul mi wszystkie diablo, nawet 3 i 2 ressurected to jest cień tego czym te gry potrafiły być. Gównokliker dla ubogich bez wyzwania, bez myslenia w pierwszym przejściu, bo nawet sie nie da sensownie wybrać poziomu trudności. D IV to mnie znudziło na amen, nawet nie skończyłem, a w bete tak dobrze mi sie gralo... Bo podobno wybrałem najgorsza mozliwa postac, w fullu juz był kozak :(. Itemizacja w tych grach to tez dramat, łap to z zielona strzałka w gore w pierwszym przejsciu i nawet nie czytaj co tam jest, gdzie w d2 na premiere człowiek chodził czasem z niebieskimi albo zoltymi przedmiotami przez ladnych kilka leveli, bo mu tak pasowały. Meh. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Kangus
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, SnoD napisał(a):Zapowiadają grę na 2029 w 2026...DIV zapowiedzieli bodajże w 2019, wyszła w 2023.Dziwny ten Blizzcon, mam wrażenie, że te teasery i zero gejmplejów pokazali pod inwestorów, by wiadomo było, że coś się robi.