Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

No ja myślałem, że wyjdzie co najmniej jeszcze jeden dodatek do IV przed zapowiedzią. Zobaczymy.

Opublikowano

władca grozy znowu powrócił? niesamowity premise fabularny

Opublikowano

Jak zwykle widziałem filmy na YT że oczekują D1 remake, D2 dodatek z nowym aktem a dostajemy zapowiedz amazonki na 2027 i DV na 2029. Gracze nigdy się nie nauczą że blizzard to już zakały, tam nie ma tych samych mordeczek co kiedyś.

Opublikowano

Diablo to marka, więc ludzie mają chuja do gadania i tyle, to się sprzeda, niestety, nie macie na to wpływu. Jednak i tak czekam, bo od jedynki jestem związany z grą i tyle. No, ale bardzo szybko zapowiedzieli, tylko no ten władca grozy, na chuj to znowu? Już mogli jakiegoś innego dać.

Opublikowano
43 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Ale ich konkurencja musi palić, ciekawe czy wyciągną wnioski.

37 minut temu, Shankor napisał(a):

@Ukukuki No Path of Exile 2 w early access zjadło D4 na śniadanie, a za chwilę pójdzie w F2P.

Chłopaki, wspominałem o tym już kilka miesięcy temu w temacie Diabła Czwartego.

Ja uwielbiam D4. W PoE natłukłem ponad sto godzin – rewelacyjna gra.

Path of Exile II wygląda zjawiskowo, jest znacznie, znacznie bardziej złożone od Diablo IV i zapowiada się na to, że wersja 1.0 będzie znakomita.

Niemniej wypadałoby spojrzeć na temat nieco bardziej obiektywnie. GGG oficjalnie podało, że w ubiegłym roku obie części PoE wygenerowały ponad pół miliarda dolarów.gigabeta

Świetna wiadomość, imponujaca kwota, tyle że D4 w kilka dni po premierze zgarnął 666 milionów, a rok później przebił miliard zielonych. Mamy 2026 rok, gra fantastycznie się sprzedała, a z samych (niestety) mikropłatności zgarnęła kilkaset baniek. Powątpiewam, że w Blizzard boją się konkurencji.

Wiecie, z Diablo jest trochę jak z CoD. Można kręcić nosem, ale to maszynka do robienia hajsu.devil

W każdym razie czekam.

Opublikowano

Zapowiadają grę na 2029 w 2026...

tenor.gif

Opublikowano

Do tej pory żałuję pieniędzy wydanych na D4. Może do 2029 zapomnę, że ten team nie ma pojęcia o robieniu gier ARPG i znów się nabiorę.

Opublikowano
24 minuty temu, Sylvan Wielki napisał(a):

Chłopaki, wspominałem o tym już kilka miesięcy temu w temacie Diabła Czwartego.

Ja uwielbiam D4. W PoE natłukłem ponad sto godzin – rewelacyjna gra.

Path of Exile II wygląda zjawiskowo, jest znacznie, znacznie bardziej złożone od Diablo IV i zapowiada się na to, że wersja 1.0 będzie znakomita.

Niemniej wypadałoby spojrzeć na temat nieco bardziej obiektywnie. GGG oficjalnie podało, że w ubiegłym roku obie części PoE wygenerowały ponad pół miliarda dolarów.gigabeta

Świetna wiadomość, imponujaca kwota, tyle że D4 w kilka dni po premierze zgarnął 666 milionów, a rok później przebił miliard zielonych. Mamy 2026 rok, gra fantastycznie się sprzedała, a z samych (niestety) mikropłatności zgarnęła kilkaset baniek. Powątpiewam, że w Blizzard boją się konkurencji.

Wiecie, z Diablo jest trochę jak z CoD. Można kręcić nosem, ale to maszynka do robienia hajsu.devil

W każdym razie czekam.

Tylko co z tego jak jest odpływ graczy z Diablo 3/4 do PoE? PoE obecnie jest kilkukrotnie popularniejsze od Diablo. A jest jeszcze w early access, no i jest zdecydowanie lepiej rozwijane i ma pomysł na siebie.

Opublikowano
  • Autor

Na premierowe D4 nie żałuję. Była super gierka. No ale na dodatek żałuję, bo mogłem chwilę poczekać i w tej samej cenie kupić oba dodatki. Mam cichą nadzieję, że będzie jeszcze jeden dodatek do czwóreczki i kupię oba w pakiecie. Bo ogram z chęcią, ale bez szału.

Opublikowano

Od trojki diablo w nieparzystych, randomy w parzystych. Szkoda ze wymyslili sobie tylko trzy glowne zla, powinni dalej isc z duchem czasu i oglosic, ze bracia mieli siostre. Obejrzy sie cienematici i starczy.

Opublikowano

Blizzard zepsul mi wszystkie diablo, nawet 3 i 2 ressurected to jest cień tego czym te gry potrafiły być. Gównokliker dla ubogich bez wyzwania, bez myslenia w pierwszym przejściu, bo nawet sie nie da sensownie wybrać poziomu trudności. D IV to mnie znudziło na amen, nawet nie skończyłem, a w bete tak dobrze mi sie gralo... Bo podobno wybrałem najgorsza mozliwa postac, w fullu juz był kozak :(. Itemizacja w tych grach to tez dramat, łap to z zielona strzałka w gore w pierwszym przejsciu i nawet nie czytaj co tam jest, gdzie w d2 na premiere człowiek chodził czasem z niebieskimi albo zoltymi przedmiotami przez ladnych kilka leveli, bo mu tak pasowały. Meh.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
Godzinę temu, SnoD napisał(a):

Zapowiadają grę na 2029 w 2026...

tenor.gif

DIV zapowiedzieli bodajże w 2019, wyszła w 2023.

Dziwny ten Blizzcon, mam wrażenie, że te teasery i zero gejmplejów pokazali pod inwestorów, by wiadomo było, że coś się robi.