Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ciekawego w TV?

Featured Replies

Opublikowano

najwieksza ogladalnosc to ma Nico :slinotok:

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 298,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzisiaj:   O 20:10 na Ale Kino "Wall Street" a prawie zaraz po nim o 22:50 "Od zmierzchu do świtu". O 20:45 na Kino Polska "Wyjście awaryjne". O 21:00 na polsacie "Filadelfia". O 21:00 na TCM "Pi

• gęsia skórka na pulsie od 14lutego o 17.00 GOTG

• Dzisiaj:   -o 20:00 na polsacie "Kevin sam w Nowym Yorku" ( ) -o 00:15 na TVP1 "Wysyp żywych trupów"

Opublikowano

propsy dla telewizji publicznej za te 2 wersje rzymu. obadam obie, ciekawe czy tylko ocenzurują słownictwo czy będą wycinać co ostrzejsze sceny. nowy oficer taki se, ale zapowiada się lepiej od drugiego (już nie przesadzają tak z montażem). kciuk w dół za wypiiiipkanie bluzgów.

Opublikowano

Strzelam, ze Matrix tez będzie na TVN za miesiac o tej samej porze, wiec nie ma co zapowiadać. TVN ostro ssie kule w temacie filmów. Za tydzien pewnie LOTR, albo W morzu ognia.

Opublikowano

Ja tam mogę Matrixa oglądać codziennie, dawno tego nie było, a że raz kupili to teraz będą co pół roku powtarzać, jak "Kevin..." na Polsacie ;).

Opublikowano

Tego Kevina to powinni zgubić raz a dobrze, najlepiej zamknąć go w jakiejś piwnicy i niech nawet na święta nie wyłazi :]

Opublikowano

Wczoraj na Polsacie był Zawód : Reporter Antonioniego z Nicholsonem. Seans polecałbym każdemu kto zgrywa się na znawce kina a zachwyca się nie tym filmami co potrzeba :D . Ja mam to szczęście ,że film w oryginale stoi u mnie na półeczce i nie musiałem katować się reklamami...

Opublikowano

W czwartek o 21:00 "Sekretne okno".Bardzo dobry film.

EDIT: na polsacie

Edytowane przez kapell

Opublikowano

dzisiaj na jedynce o 22:15 "zakochany bez pamięci", a potem "carrie". koło północy na czwórce albo tvn7 "przerażacze".

Opublikowano

Na tvp kultura o 1:00 Matador Almodovara. Film , na którym wyrobił sobie nazwisko Banderas.

Opublikowano

a o 0:50 chyba na tvp2 "oda do radości".

Opublikowano

Dzisiaj na TVP 1 o 23.30 Henry i June z min. Umą Thurman czy Kevinem Spacey`i. Piękny film będacy również dobrą lekcją z literatury dla osób , które nigdy wczesniej nie wiedziały kim jest Anais Nin czy Henry Miller. Sporo erotyki , zgrabna fabuła , świetny Fred Ward jako Miller oraz Paryż z lat 30 oddany w najdrobniejszych szczegółach. Wszystko to w aurze skandalu oraz z klimatyczną muzyką min. Debussego.

192782~Henry-June-Posters.jpg

Co mi się podoba to z jednej strony właśnie dostępność filmowej historii dla widza nie zaznajomionego z działem Nin i Millera oraz to ,że fani twórczości Amerykanina nie będą poszkodowani i znajdą tam mnóstwo smaczków dla siebie typu obrazki Hokusaia albo zdjęcia Brassaia. Ode mnie 4/5 . Polecam!

Opublikowano

Bliżej (Closer) dzisiaj Polsat 21:00

Włoska Robota dzisiaj TVN 21:30

Natalie Portman <3 vs. Statham

co oglądać bo mam dylemata :<

Opublikowano

o 0:10 "in the mouth of madness", na polshicie chyba.

Opublikowano

Dzisiaj o 20:30 na TVP Kultura La Dolce Vita jakby ktoś jeszcze nie widział.

Opublikowano
  • Autor

Niestety koliduje z American Pie 2 i Liberatorem 2.

Opublikowano

Tak w ogóle. Ten film teraz można kupić z magazynem "Film" za kilka złotych. Polecam, choć wydanie niezbyt szałowe.

Opublikowano

08.10 (dzisiaj) 23:15

Silent Hill - TVN

Opublikowano

'Szklana pułapka 3' na TV4, o godzinie 20.00

Kultowy 'Ezgorcysta' na TVN7, o godzinie 23.25

Opublikowano

w ogóle dzisiaj "new york, new york" scorsesee, "ucieczka z las vegas", "egzorcysta". wszystko koliduje.

Opublikowano

10.10.2008

Piekielna głębia, TVN, 22:05

Utalentowany pan Ripley, TVP1, 23:25

Memento, Polsat, 00:10