Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

mam tylko zdjęcia mojej przebrzydłej mordy z Mickiem, Davem i Drunkiem, nic nad czym można się spuszczać (ale do lansu na FB się nadaje ;])

z koncertu będę miał filmik jak tylko koleś rozkmini jak to przegrać na kompa -_-'

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 348,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

Jutro to już za 45zł :) Dobrze, że kupiłem karnet wcześniej :) (pipi) z Korenm pojutrze Alter Bridge!!!!

Opublikowano

Obso chyba nie będzie na Schlippenbach Trio, nie dojdzie do spotkania tytanów we Wrocku. Cóż.

Opublikowano

eh jaki ten koncert korna był do du.py <_< grane na odpie.rdol, zero kotaktu z publiką, koniec 35 minut przed czasem. Przy freak on a leash miałem nadzieje, że mnie beda ciary przechodzić, a tu jak zaczęli to grać 1 myśl "co to kur.wa ma być". Dobrze, że tylko 30 zł, choc i tyle to warte nie było.

Opublikowano

URSYNALIA 2011 :

Hmm Od czego tu zacząć? Ogólnie żenada ten Fest, łącznie z organizacją... Większość studencików przyszło się tylko wódki i piwska napić a mało kto wiedział co to jest Alter Bridge a o KoRnie to może tylko z nazwy słyszeli takie odniosłem wrażenie... Jednak zdecydowanie wolę koncerty w klubach lub halach a nie takie spędy bydła! Byłem tylko na 3 koncertach, bo tylko 3 zespoły mnie interesowały na Ursynaliach a mianowicie KoRn, Guano Apes i Altet Bridge.

Zacznę od KoRna poza tym ,że byłem przemoczony do suchej nitki podcza tego koncertu to musze przyznać, że to był najsłabszy koncert KoRna jaki widziałem a widziałem ich już 4 razy. Davis zero kontaktu z publicznością , poprostu wyszli odbębnili swoje i dalej w drogę pojechali... Koncert krótki , bo z obiecanych 90min. zrobiło się tylko 75min. Na końcu jeszcze ten Medley Coming Undone / We Will Rock You / Twisted Transistor / Make Me Bad / Thoughtless / Did My Time / Clown. Wolałbym jednak usłyszeć te kawałki w całości...

Guano Apes - No cóż lata świetlności mają już za sobą i po wydaniu 3 naprawdę dobrych/niezłych płytach przyszła pora na 4 mega żałosną płytę "Bel Air" Koncert do dobrych też nie należał:( Sandra wokalnie oczywiście daję radę, ale zespół gra jakoś tak bez tej mocy co dawniej i bez polotu! Niektóre starsze utwory przearanżowane jakoś dziwne...

Alter Bridge - Na ten koncert najbardziej czekałem , bo nigdy nie widziałem zarówno Creeda jak i Alter Bridge na żywo. Nie spodziewałem się tak dobrego koncertu po Alter Bridge! Wszystko grało jak w szwajcarskim zegarku! A Jonathan Davis z KoRna mógłby się nauczyc od Mylesa co to znaczy kontakt z publiką:) Zagrali 90min. i zaprezentowali to co mają najlepszego do zaoferowania! Już nie mogę się doczekać kiedy znów ich zobaczę na żywo , bo naprawdę warto!

Ties That Bind -

Isolation -

Opublikowano

Down/Duff McKagan-Belgia,Bruksela, AB Club (14.06.2011)

Na koncert pojechałem z 3 moimi znajomymi. Down ogłosił tylko 7 koncertów w Europie w tym tylko 2 w klubie reszta to festiwale, więc trzeba było jakiś ich koncert zaliczyć! Musieliśmy przebyć

1300km w jedną stronę! Pod klubem byliśmy już o godzinie 13 opłacało się, bo udało się spotkać i zrobić fotki kolejno z Patem, Jimem, Kirkiem, Peeperem, Duffem a nawet z dziewczyną Phila Kate:) Do kolekcji brakowało jeszcze zdjęcia z Philem czekaliśmy aż do 19 czyli aż 6h ale niestety się nie udało

Ok. 19:30 zaczął Duff McKagan ze swoim Loaded to cóż powiem tylko tyle, że swoim 45min. występem nie powalił mnie na kolana:( Kawałki zlewały się w jedno , monotonne to wszystko było , w ogóle bez polotu:( Najmocniejszym punktem programu było "Attitiude" The Misfits zagrane

na bis! Niech lepiej Duff wraca do Velvet Revolver , bo na lidera to on się niestety nie nadaje...

Ok. 21:15 na scenę pojawiło się Down i zaczeli od "Eyes of the South" Zespół w świetnej formie, chociaż Phil wokalnie lepiej się prezentował podczas trasy w 2009r. Koncert trwał aż 90min. Mówię aż , bo ostatnimi czasy Down grywa krótko po 70-75min. Już chyba zapomnieli o roku 2008 kiedy to ich koncerty trwały blisko 2h! Na uwagę zasługuje odegranie (szkoda tylko,że 30sek.) "Walk" Pantery! A także to co działo się podczas "Bury Me in Smoke" bo poza tym, że wystąpił z nimi Duff McKagan to Jim ubrał sobie stanik:)

Po koncercie czekaliśmy na Phila 1,5h i wkońcu udało się zobaczyć "face to face" mojego boga:) Czekało na niego ok. 50 - 60 osób także szacun , że wyszedł do ludzi podpisywał płyty albo robił sobie fotki z fanami. Niestety był w stanie wskazującym:( Pijany i zjarany na maxa! Na moich oczach widziałem jak jeden fan poczęstował po jointem a ten nie odmówił i wypalił parę machów... Nie chcę nic wróżyć, ale oby tylko nie skonczył jak jego przyjaciel Layne Staley z Alice in Chains... Także opłacało się czekac, bo jest upragnione zdjęcie z Anselmo:)

Podsumowując krótko dobrze, że zrezygnowałem z Sonisphere na rzecz tego gigu, bo pozostanie on na zawsze w mojej pamieci!!! Aha dodam jeszcze tylko, że dziewczyna Phila Kate jest strasznie ale to strasznie miła i sympatyczna:)

Duff McKagan's LOADED - Attitude - The Misfits Cover -

Down with Duff McKagan - Walk/Bury Me in Smoke -

Opublikowano

Heineken Open'er Festival - 10 edycja. Gdynia, Lotnisko Babie Doły - Kosakowo. 30 czerwca - 3 lipca 2011r.

______

Kto sie wybiera? Line-up troszkę słaby jak na dziesięciolecie moim zdaniem, ale i tak będzie czadzior!

COLDPLAY, THE STROKES, PRINCE, PULP, FOALS, M.I.A., THE WOMBATS, DEADMAU5, THE NATIONAL ... i wiele innych.

Więcej info na http://opener.pl/pl/.../lineup_2011_pl

Opublikowano

Line-up troszkę słaby jak na dziesięciolecie

Żeby nie powiedzieć chu.jowy, po prostu.

Opublikowano

Sory za takie wskoczenie w temat i pytanie z dupy, ale... jakie zespoły poza Mogwaiem warto zobaczyć na Off Festival?

Opublikowano

meszugę, bohrenów, dick 4 dick, moją adrenalinę i hype'a williamsa

Opublikowano

Current 93, PIL, Gang of Four, Primal Scream, Liars, Polvo, Xiu Xiu, Sebadoh

Kurde, właśnie się kapnąłem, że zaje'bisty w chu'j jest ten festiwal.

Opublikowano

Mogwai, Meshuggah, Jon Spencer Blues Explosion, Low, Baaba Kulka (jak lubisz ajron mejden/moriettego), quintet Mazolewskiego, Actress, Kury, Polvo, Bohren and der club of Gore, Moja Adrenalina, moze jeszcze Liars albo Ariel Pink

Current jest chyba osobno biletowany i nie mozna sie wbic, chyba ze sie myle?

Opublikowano

Kurde, właśnie się kapnąłem, że zaje'bisty w chu'j jest ten festiwal.

Fajno że nie marudzisz ale i tak będziesz siedział w domu.

Opublikowano

Podanie o akredytację poszło, zobaczymy. Chyba jasne, że nie będę szedł na koncert, za który mam płacić.

Opublikowano

Primus bedzie na Open'erze w Gdyni w Sobotę 2.07.2011r. 1 dzień 165zł. 4 dni - 370zł :thumbsup:

Opublikowano

Środa, Rosetta, Poznań albo niedziela, Unsane, Wrocław. Ktoś coś?

A może na Fluff'a? Mam dwa wolne miejsca w aucie z Wro.

http://www.flufffest.net/

Edytowane przez koval

Opublikowano

ku.rwa unsane już w niedzielę? myślałem, że później jakoś... :/