Opublikowano 8 marca 201312 l Troche drogo, ale patrzac na caly lineup to jest gitowo. Lepiej niz Asy przynajmniej. Mocno sie zastanawiam czy nie jechac. oprócz ehg i pentagram nie ma nic innego godnego uwagi i za 2 paczki to jest sroga pomyłka. pół kafla na kendrika lamara
Opublikowano 8 marca 201312 l opener ownuje na razie wszystko co jest w polandii na ten rok, co nie zmienia faktu że mnie nie stać xD
Opublikowano 8 marca 201312 l Mnie też nie, ale odpada kwestia dojazdu, noclegu, zarcia itp i kupie sobie karnet bez pola parę dni przed hofem za 200zło i luz
Opublikowano 8 marca 201312 l Sick of it All na Summer Riot Open Air Festival w Czersku koło Warszawy, 16-17.08, podziału zespołów na dni jeszcze chyba nie ma. Było?
Opublikowano 8 marca 201312 l Sick of it All na Summer Riot Open Air Festival w Czersku koło Warszawy, 16-17.08, podziału zespołów na dni jeszcze chyba nie ma. Było? nie było, warto dodać, że gra także tam Cock Sparrer.
Opublikowano 10 marca 201312 l na dobrym koncercie dzisiaj byłem, hehe http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,13535069,Z_okrzykiem__(pipi)____lewakow__napadli_wieczorem_na.html#LokWrocTxt http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/779558,atak-na-uczestnikow-punkowego-koncertu-kilka-osob,1,1,id,t,sm,sg.html#galeria-material
Opublikowano 10 marca 201312 l https://vimeo.com/61440672 ejs_of_spejds masz coś ciekawego do powiedzenia?
Opublikowano 10 marca 201312 l Wrocław, miasto spotkań. Dziś w tej okolicy The Lowest, mam nadzieje że obejdzie się bez incydentów.
Opublikowano 10 marca 201312 l idziesz radziu? bo ja się zastanawiam. tylko kosę weź jakby trzeba było komuś wsadzić. Edytowane 10 marca 201312 l przez tk___tk
Opublikowano 10 marca 201312 l Jak zawsze lewacy wywołali bijatykę z nienawiści do wszystkiego co polskie, Michnik kłamie no i wyszło, że niby kibice wszystkiemu winni.
Opublikowano 10 marca 201312 l https://vimeo.com/61440672 ejs_of_spejds masz coś ciekawego do powiedzenia? a czemu miałbym mieć nie mam nic wspólnego z takimi klimatami od dłuższego czasu, z napadaniem na ludzi tym bardziej nigdy nie miałem
Opublikowano 10 marca 201312 l pamiętam jak pisałeś, że głupie lewaki z igły robią widły i się odcinają od klubów z powodów głupiej naszywki na placaku. no, ale widzisz chyba, że to nie są żarty ostatnimi czasy, a jak nikt nic z tym nie zrobi to co mniej inteligentni koledzy z okolic twojej opcji politycznej częściej będą centralnie na rynku wjazdy do knajp robić obcokrajowców kopać po pyskach.
Opublikowano 10 marca 201312 l podejrzewam, że onr raczej takich akcji nie robi ani żadni nacjonaliści, zresztą to nie jest "moja" opcja polityczna także nie wywołuj mnie do tablicy jak następnym razem z chłopakami zbierzecie bęcki od nazioli kiboli czy kogo tam jeszcze, bo nie mam zamiaru być tutaj niczyim adwokatem; a tak btw to nie zgrywaj się, że "twoja" opcja polityczna to takie niewiniątka i tylko złe naziole napadajo i robio wbity na koncerty ps. to, że ktoś zrobił taką brzydką akcję nie zmienia faktu, że świat bez antify był by smutniejszy
Opublikowano 10 marca 201312 l to nie myli zebraliśmy bęcki tyle ci powiem . ja to nie jestem z żadnej, pokojowy ze mnie człowiek i w ogóle nikogo bym nie bił, ale jak stoisz sobie kulturalnie pod klubem na koncercie (który swoją drogą był organizowany żeby pomóc chorej dziewczynce o_O) i nagle grupa cweli ci się wbija i chcą dziewczyny po mordzie lać to innego wyjścia raczej nie ma i nóż w kieszeni się otwiera. i nie zgrywaj głupa bo posty twoje w wieściach czytam i fajne książki znalazłeś w guglach szybko . Edytowane 10 marca 201312 l przez tk___tk
Opublikowano 10 marca 201312 l nie zgrywam, dla mnie to przeszłość i zamknięty epizod akcja brzydka, no ale podwójny fail dla atakujących bo medialnie wtopa (atak na charytatywny gig? really?) i piszesz, że fajtersko też im nie pykło
Opublikowano 11 marca 201312 l trawożerca bluźni, jest masa kozackiej muzy w.g. tegoż plakatu, na oko to tak z połowa warta zobaczenia bedo szekle to invade'uje cryptopsy, azarath, satyricon <fapfap>