Skocz do zawartości

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 188 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• parę albumików które pojawiły się ostatnio i wartę są obadania   Boris - NO Japońce w końcu nagrali dobry album. Może nie na miarę wspaniałego Pink czy Heavy Rocks ALE tym razem się nap

• Bedzie mozna ich oblookac na pogrzebie Iommiego.

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

slo burn > unida

Opublikowano

Mayhem z nadchodzącej epki

I nowy Darkthrone

Jaram się, jest bardzo dobrze. 

Edytowane przez Absolem

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszy po trzydziestu latach nowy utwór w prawie klasycznym składzie. Kocham GNR ale obawiam się muzycznego Duke Nukem Forever. 

Opublikowano

no takie mocne 4/10 :pawel: 

trochę kojarzy mi się to z Immigrant Song zeppów, trochę z It's So Easy z AFD, ale ogólnie to naszła mnie ochota na Chinese Democracy :music:

Opublikowano

Chinese Democracy to świetna płyta, jej problemem jest tylko to że została wydana pod szyldem ppd którym wydana być nie powinna ake jeżeli chodzi o material to jest lepsza niż wszystkie solówki razem wzięte innych członków.. no może odliczając Izzyego i JuJu Hounds i Fire Acoustical. Ten nowy utwór... muszę go jeszcze przetrawić ale dupy nie urwało, jakby nie zaklinać rzeczywistości Axl już nie ma głosu i śmierdzi to autotunem na kilometr muzycznie to fajnie że dają ognia w stylu AFD ale takie to nijakie, gdyby Izzy wrócił byłoby zdecydowanie lepiej muzycznie i co najważniejsze z sercem a nie z mamoną

Opublikowano

Tak jak mówisz, CD fajna płytka ale nie powinna być pod szyldem GNR.

Najlepsze co którykolwiek z nich wydał po GNR, to imo Velvet Revolver i ich debiutancki album Contraband. Do dziś regularnie słucham, boziu jakie to ma pierdolnięcie :banderas:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Preorder nowego albumu norweskiego Order, w skład którego wchodzą muzycy pradawnego składu Mayhem (Manheim i Messiah) oraz Cadaver
https://www.shop-listenable.net/en/vynil-/11565-order-gospel-digipack-cd.html
Pierwszy album mi się podobał, drugi też zapowiada się bardzo dobrze. Są trzy warianty do wyboru + CD. Za kolorowego winyla z wysyłką z FR płacimy 131 zł.

A w przyszłym roku MOOOŻE dotrą z koncertami do PL.

A tutaj fan UPA i KKK Famine z Peste Noire promuje swój nowy album. Udało mi się zamówić w preorderze winyla ale mi go jeszcze nie wysłał*. Typ nienawidzi Polaków więc pewnie poczekam:shieeet:

*sam je wysyła żeby go nikt nie okradł.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
On 7/18/2021 at 6:33 PM, ornit said:

Krystian wrócił na yt

czemu już nie mówi ciekawych rzeczy na tematy polityczne/społeczne?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pięknie, odliczam już godziny :obama:

Będzie płyta roku?

Edit

Jest i teaser, czyżby intro?

Edytowane przez Jeez_PS

Opublikowano

Hekatomb to dla mnie była płyta roku, nic jej nie ubyło od premiery. Daniel jak coś zrobi to nie ma lipy. 

Opublikowano

Aż dziwne że nowy FM wyjdzie przed Mardukiem, z tego co pamiętam to Hekatomb i Viktoria wyszły w ten sam dzień. 

@Absolem Tak, Hekatomb to totalne goty do dzisiaj.

Opublikowano

Po Viktorii nie mam w ogóle oczekiwań do nowego Marduka i znacznie bardziej czekam na FM właśnie. Nie wiem co musieliby zrobić aby przebić Frontschwein albo Rom 5:12, a i zespół dłużej gra tym większa szansa, że wyjdzie kaszana.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 10.12.2021 o 16:09, Hela napisał:

Nowe immolation 

Ten numer jest kompletnie bezjajeczny i nudny. 

Zaraz posłucham tego nowszego.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...