Jump to content

News

Banny

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

czy mi się zdaję czy powrót do cięższych brzmień? nie wiem jak 2 ostatnie płytki, bo nie słuchałem, ale słyszałem że ostro spuścili z tonu, a tu trochę mocniejszy kawałek niż teledyskowy Nymphetamine.

Plyta wyciekla chyba jakis czas temu, jak ktos chce to moge wrzucic. Jakos tak mi sie nie chcialo wrzucac;]

Guest _Milan_
Posted (edited)

i dobrze.

dzieciaki ucza sie od takich kabareciarzy czegos odwrotnego niz oni chca takimi szopkami przekazac.

"koles jest zayebisty bo nazywa kosciol zbrodniarzami, i drze biblie"

dla mnie moga trafic do pudla na 10 lat, sa zalosni.

Edited by _Milan_
Posted

książka to książka, jak ktoś chce to może ją zeżreć

a twórca nie odpowiada za poczynania odbiorców - jak ktoś jest idiotą to nim zostanie

Guest _Milan_
Posted

jest cos takiego jak okres dorastania, w ktorym ksztaltuje sie ludzki umysl.

nie kazdy jest skazany na kretynizm, bo juz ma kibel w podstawowce.

mlody brudas ma mowione ze starzy chodzacy do kosciola to kretyni, a "ksiazke" ktora czyta babcia od 70 lat jest go,wnem a ona sama ciemna masa.

Dochodzi tutaj tez obraza wszelkich ksiezy i milionow wierzacych.

Guest _Milan_
Posted
mlody brudas ma mowione ze starzy chodzacy do kosciola to kretyni, a "ksiazke" ktora czyta babcia od 70 lat jest go,wnem a ona sama ciemna masa.

pffff, biblia to takie same czytadło jak bridget jones, tylko wiecej debili sie z tym identyfikuje.

xD

Guest Grzehoo
Posted

Jezus roz(pipi)ałby Szatana na gołe pięści.

Guest tekA
Posted

ta, ale szatan i tak zawsze zgarnia hajsy z zakładów.

Posted

pffff, biblia to takie same czytadło jak bridget jones, tylko wiecej debili sie z tym identyfikuje.

xD

no i czego rżysz katolu? ;]

btw. rozwala mnie że jak ktoś zobaczy jezusa to doznaje objawienia, a ktos zobaczy elwisa/krasnoludka/ufo to odrazu mają go za wariata.

Guest _Milan_
Posted

nie jestem katolem, ale gdy widze takie pojazdy to mam dzika chec obrony "owieczek".

specu, pier,dolisz jak dziennikarz w radiu maryja, z tego co wiem co trzeba lat by uznac jakies obajwienie za prawdziwe, pierwszy lepszy ktory widzi jezusa w na dnie szklanki jest rownany z tym co widzi elvisa w autobusie.

Posted

widzisz, dla mnie religia ogólnie (nie tylko katolowa) to okrutna brednia, zapierdzielanie sobie glowy zmyslonymi pierdo,lami, na rowni z starymi babami ktore przezywaja rozterki bohaterow klanu.

a to nie jest temat na takie dywagacje.