Opublikowano 3 czerwca 20213 l Mayhem z nadchodzącej epki I nowy Darkthrone Jaram się, jest bardzo dobrze. Edytowane 3 czerwca 20213 l przez Absolem
Opublikowano 13 lipca 20213 l https://shop.lamesnieherlequin.com/index.php Nie przegapcie dobrej inwestycji
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Pierwszy po trzydziestu latach nowy utwór w prawie klasycznym składzie. Kocham GNR ale obawiam się muzycznego Duke Nukem Forever.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l no takie mocne 4/10 trochę kojarzy mi się to z Immigrant Song zeppów, trochę z It's So Easy z AFD, ale ogólnie to naszła mnie ochota na Chinese Democracy
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Chinese Democracy to świetna płyta, jej problemem jest tylko to że została wydana pod szyldem ppd którym wydana być nie powinna ake jeżeli chodzi o material to jest lepsza niż wszystkie solówki razem wzięte innych członków.. no może odliczając Izzyego i JuJu Hounds i Fire Acoustical. Ten nowy utwór... muszę go jeszcze przetrawić ale dupy nie urwało, jakby nie zaklinać rzeczywistości Axl już nie ma głosu i śmierdzi to autotunem na kilometr muzycznie to fajnie że dają ognia w stylu AFD ale takie to nijakie, gdyby Izzy wrócił byłoby zdecydowanie lepiej muzycznie i co najważniejsze z sercem a nie z mamoną
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Tak jak mówisz, CD fajna płytka ale nie powinna być pod szyldem GNR. Najlepsze co którykolwiek z nich wydał po GNR, to imo Velvet Revolver i ich debiutancki album Contraband. Do dziś regularnie słucham, boziu jakie to ma pierdolnięcie
Opublikowano 7 września 20213 l Preorder nowego albumu norweskiego Order, w skład którego wchodzą muzycy pradawnego składu Mayhem (Manheim i Messiah) oraz Cadaverhttps://www.shop-listenable.net/en/vynil-/11565-order-gospel-digipack-cd.html Pierwszy album mi się podobał, drugi też zapowiada się bardzo dobrze. Są trzy warianty do wyboru + CD. Za kolorowego winyla z wysyłką z FR płacimy 131 zł. A w przyszłym roku MOOOŻE dotrą z koncertami do PL. A tutaj fan UPA i KKK Famine z Peste Noire promuje swój nowy album. Udało mi się zamówić w preorderze winyla ale mi go jeszcze nie wysłał*. Typ nienawidzi Polaków więc pewnie poczekam *sam je wysyła żeby go nikt nie okradł.
Opublikowano 9 października 20213 l On 7/18/2021 at 6:33 PM, ornit said: Krystian wrócił na yt czemu już nie mówi ciekawych rzeczy na tematy polityczne/społeczne?
Opublikowano 31 października 20213 l Jest spoko i moze byc dobrze a na pewno kawalek jest lepszy od poprzedniego
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Pięknie, odliczam już godziny Będzie płyta roku? Edit Jest i teaser, czyżby intro? Edytowane 10 grudnia 20213 l przez Jeez_PS
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Hekatomb to dla mnie była płyta roku, nic jej nie ubyło od premiery. Daniel jak coś zrobi to nie ma lipy.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Aż dziwne że nowy FM wyjdzie przed Mardukiem, z tego co pamiętam to Hekatomb i Viktoria wyszły w ten sam dzień. @Absolem Tak, Hekatomb to totalne goty do dzisiaj.
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Po Viktorii nie mam w ogóle oczekiwań do nowego Marduka i znacznie bardziej czekam na FM właśnie. Nie wiem co musieliby zrobić aby przebić Frontschwein albo Rom 5:12, a i zespół dłużej gra tym większa szansa, że wyjdzie kaszana.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l W dniu 10.12.2021 o 16:09, Hela napisał: Nowe immolation Ten numer jest kompletnie bezjajeczny i nudny. Zaraz posłucham tego nowszego.