Opublikowano 12 lipca12 lip All In dzisiaj o 19 startuje. Hype w chuj u mnie, karta dowalona i mam nadzieję, że nie odpierdolą kontrowersji dla kontrowersji jak to wwe ostatnio lubi robić i Hangman legancko powiesi Moxa na łańcuchu by wygrać pas.
Opublikowano 13 lipca13 lip Mox pojebane rzeczy przyjmuje, to już taki standard w jego wykonaniu.Walka wieczoru z drugą najwyższą ocena w historii AEW i 15 miejsce jeżeli chodzi o najlepsze walki w historii wrestlingu.Jedna z lepszych akcji gali.
Opublikowano 15 lipca15 lip All timer main event. Zajebiście, że nikomu tam nie odjebało by robić jakiegoś shockera i zatrzymać pas na Moxleyu byleby tylko była kontrowersja głośna.Przy finishu to miałem wrażenie, że ten pojeb Mox autentycznie się dusił wisząc poza kantem ringu, bo zrobił się autentycznie siny i ta panika na jego twarzy nie wyglądała na aktorstwo xd Ewidentnie było widać ulgę jak usiadł na kancie ringu i odklepał.Interwencje też bardzo sensowne, bo każdy pomagier kowboja brał czynny udział w storylinie i nie było randomowego undertakera xd
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Szokująca informacja... Nie moja era, nie moje lata, Hulkmania mnie ominęła, ale ja pamiętam Hogana z początków mojego zainteresowania wrestingiem, kiedy to był w TNA. Gość, który w sumie nakręcił zainteresowanie wrestlingiem, który był ikoną tego sportu. Niestety, być może właśnie to bycie tym idolem, ten styl życia spowodował to, co spowodował...
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Dokładnie, po co chodzić na siłkę i prowadzić "zdrowy" tryb życia. Szkoda czasu. Lepiej chlać, ćpać i ruchac laski na lewo i prawo. Z drugiej strony. Może hulk właśnie przez "zdrowy" tryb życia dożył aż takiego wieku, może gdyby nie to to zmarł by przed 60. Natomiast może ozziemu było pisane żyć dłużej, ale przez swój tryb życia dożył "tylko" 76 lat. Kto wie co komu jest pisane. Ale co porządzili na tym świecie to ich.