Opublikowano 19 marca 200817 l Laki byłoby miło gdybyś upnął ten albumik Solarsoul. jest w linkach bardzooo przyjemny i relaksujacy album
Opublikowano 20 marca 200817 l D.A.V.E. The Drummer @ Apokalypsa #28 Electronic Carnival (22.2.2008). ogień \o/
Opublikowano 21 marca 200817 l Możecie się schować z tymi waszymi tiestami, bujtenami, i innym żelem pachnącymi panienkami. Nadchodzi KRÓL i nikt nie jest w stanie mu naskoczyć. Tu czuć moc, ciężar, wwierty dokonywane przez bas dochodzą prosto do ośrodka nerwowego. Ciarki przechodzą. Słuchawki i jatka. Mózg się ścina. Dla mnie album 2008 Jeśli nakładasz więcej niż słoik żelu na łeb to nie dla ciebie. Uwaga! Może wpłynąć na psychikę ! DRILL'HOP'BASS EVOL INTENT - ERA OF DIVERSION [2008] Tracklist + moje denne komenty. Rekomendacja? Za stary jestem by się jak dzieciak nakręcać, a ten album mną pozamiatał. Mózg i kulki do wymiany, tylko czy ten ślinotok się skończy? 1. The Foreword feat. J Messinian - zaczyna się "łagodnie", trochę rapu, jest git 2. Era of Diversion - noisia vs wiertarki, cudo 3. The Curtain Falls feat. The Sound of Animals Fighting - jakbym nie wiedział kto wykonuje, powiedział bym Aphex jak nic. moc 4. South London - długo się rozkręca ale w pewnym momencie urywa głowę 5. Death, Lies & Videotape feat. Cypher Linguistics - obowiązkowo przesłuchać. Dużo hop-hipu z podkładem hopowo-bassowym (wtf?) 6. Odd Number feat. Ewun & Vicious Circle - typowa wiertara, dobre, bez rewelacji 7. Awkward Rhythm of the Dance - OMFG, Aphex vs bassowe serie z ak47 8. 8 Bit Bitch feat. Ewun (Spor remix) - ciężki w kuj, dla niektórych nie do przejścia, w stylu Spor'a 9. I'm Happy Your Grave is Next to Mine - no normalnie richard d. james 10. 5:30 PM - ballada 11. Reality Check feat. Ewun - Ewun mi nie podchodzi, za dużo kombinuje. imo średni utwór 12. Smoke & Mirrors feat. Aaron Bedard of Bane - LOL GITARY i PERKUSJA + WOKAL Aaron'a Bedard'a z punkhardcorowej kapelki Bane, za(pipi)ioza 13. Mutiny - dziwny ciężki wałek, taki normalny przy reszcie się wydaje 14. Double Glock - Aphex na barbituranch i dopalaczu 15. Dead on Arrival - arcydzieło, ma wszystko co potrzeba, szybkość, ciężar, zróżnicowanie, bass, wstawki dialogowe, klimat. Certyfikat LCF 16. Gunpowder Plot - jaki spokojny... ale ma to coś 17. Middle of the Night - ultra szybka perkusja + lcd + damski wokal. nie no gary cudnie napieprzają 18. The Oscine's Lament - Aphex podkręcony 666 razy hehe 19. Maybe We'll Dance Tomorrow - brzmi jakby przypadkowo się tu znalazł. średniak porównując do całej płyty to tyle, znów odpalam playera i "przekraczam bramę do królestwa pana ciemności" Jak to dobrze, że Zło triumfuje PS. Wpływ na odbiór mogła mieć ponadplanowa ilość substancji zawartej w blancie hehe
Opublikowano 21 marca 200817 l Maybe We'll Dance Tomorrow to jeden z najlepszych kawałków na tej płycie ; ]
Opublikowano 21 marca 200817 l W sumie nie jest taki zły, czasami DJ Shadowa przypomina. Wiesz jak to jest, ostatnie utwory są najrzadziej słuchane. Thc'yna wyparowała i przyszły wyrzuty sumienia że śmiałem coś złego powiedzieć o tej płycie hehe
Opublikowano 21 marca 200817 l heh, no mi odrazu wpadł w ucho, taki numer w moim stylu bym powiedział, tak jak lubie - nieprzewidywalnie połamany, ale zarazem przemyslany, bez bezsensownego napier.dalaniaa. a nowego endusera (left) słyszałes ? zreszta zaraz zapodam linka do odpowiedniego tematu, bo nie pamietam czy juz wrzucałem czy nie... : |
Opublikowano 21 marca 200817 l jeżeli to jest warte grzechu, to może upnie to ktoś na rapidshare np. bo na tym sendspejsie sciagac mi sie to bedzie około 10 godzin
Opublikowano 21 marca 200817 l jeśli mnie nikt nie uprzedzi jutro wrzucę bo zaraz idę hulać i głowy do tego nie mam
Opublikowano 21 marca 200817 l Jeśli nakładasz więcej niż słoik żelu na łeb to nie dla ciebie. Kiedys tylko pol sloika nakladalem to chyba sie nie lapie ? Evol Intent pewnie sciagne ale w tej chwili i tak rzadzi holenderski pop - Markus Schultz feat Andy Moor - Daydream (original mix) - po prostu miazga, sluchajac tego w drodze do pracy (chodze z trepa) przy delikatnie pruszacym sniegu, upajajac sie wrecz wokalem tak sie wkrecilem że prawie zabladzilem na prostej drodze. Kawalek jest piekny ale wokal po prostu mnie niszczy.
Opublikowano 21 marca 200817 l Cerb wrzuc prosze Schulza jak bedziesz mial troche czasu, chetnie sie zrelaksuje po tej sieczce od Kroolika
Opublikowano 22 marca 200817 l Ja się przy sieczce relaksuje *Menor - za godzinkę-dwie edyte posta w linkach, będzie i rapid fu*k! Od godziny próbuję wrzucić i cięgle błąd wczytywania strony mi wyskakuje. Wrzuć ktoś na rapida bo ja na razie nie mogę. Edytowane 22 marca 200817 l przez _Kroolik_
Opublikowano 22 marca 200817 l Autor Kroolik zapomniałeś żeś dodać ,że niektóre kawałki są zaangożowane politycznie New World Order !
Opublikowano 23 marca 200817 l Cerb wrzuc prosze Schulza jak bedziesz mial troche czasu, chetnie sie zrelaksuje po tej sieczce od Kroolika Laki i Lain wrzucili w temacie "Poszukuje" dwie wersje wiec zassysaj, warto ! Technical Itch - Telekenetic (Black Sun Empire remix) - w sam raz do posluchania przy swiatecznym jajeczku
Opublikowano 23 marca 200817 l Technical Itch - Telekenetic (Black Sun Empire remix) - w sam raz do posluchania przy swiatecznym jajeczku Jako, że BSE mi podchodzi poproszę
Opublikowano 23 marca 200817 l Trzymaj - http://www.speedyshare.com/610816428.html - slychac reke BSE jak nic.
Opublikowano 23 marca 200817 l Cerb wrzuc prosze Schulza jak bedziesz mial troche czasu, chetnie sie zrelaksuje po tej sieczce od Kroolika w poszukiwanych były jakieś mixy tu masz originala http://www.sendspace.com/file/0voyn9 tak w ramach rewanżu za tamtą nojżję
Opublikowano 23 marca 200817 l teraz klasyke mecze: tri repetae i incunabula od autechre, oraz mniej klasycznie, ale wciąż idmowo: clarence park i body riddle od chrisa clarka. beskitu, incunabula i tri repetae mnie oszołomiły. pierwsza płyta ma 15 lat, druga 13 - a tej pierwszej chyba nawet lepiej się słucha, chociaż na obu są genialne pomysły i cudowne aranżacje, no w ogóle ŁUORIA. rozpływam się nad 444 z incunabuli. Edytowane 24 marca 200817 l przez Blok
Opublikowano 25 marca 200817 l EVOL INTENT - ERA OF DIVERSION zaje,bicho płyta!!!!!!! I'm Happy Your Grave Is Next To Mine - najlepszy kawałek Edytowane 25 marca 200817 l przez laki
Opublikowano 27 marca 200817 l Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong (DJ Shah's Magic Island Mix) Najlepszy remix IMO
Opublikowano 27 marca 200817 l Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong (DJ Shah's Magic Island Mix) Najlepszy remix IMO Koniecznie wrzuc, uwielbiam muze Shaha ;] Obecnie wpadlo mi w ucho zaslyszane wczoraj Seal - Amazing (Thin White Duke Main Mix) bardzo fajna, relaksujaca nuta.
Opublikowano 28 marca 200817 l Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong (DJ Shah's Magic Island Mix) Najlepszy remix IMO Popieram w 100% - coś pięknego. W tej wersji nawet ten wokal nie razi. A u mnie inny z projektów Rogera P. Shah'a: Purple Mood - "One Night In Tokyo" (Above & Beyond Rework)