Opublikowano wtorek o 10:082 dni Akurat jak napisałem że jest skończony hehe. Może to początek comebacku, ale drugi udany mecz sezonu zagrany w środku listopada na razie daje mi pewien dystans.Według "Sportu", Lewandowski na razie nie rozważa opuszczenia Barcelony i może zakończyć karierę w czerwcu, jeśli klub nie będzie zainteresowany kontynuacją.
Opublikowano wtorek o 12:412 dni Na pewno tak bedzie. W takiej dyspozycji to jeszcze bedzie mial sporo milionow do zarobienia grajac na pol gwizdka u szejkerów jak barca nie przedluzy z nim kontraktu.
Opublikowano wtorek o 12:512 dni Anka ocieranka pewnie nie chce ruszać się z Barcelony na ten rok czy dwa do innego kraju, bo tak fajnie jej się tam mieszka, no i dzieci mają w Barcelonie szkołę, koleżanki... Zapomniałem o nich, ale kto by tam chciał myśleć o dzieciach. Sam Robercik to pewnie by nie miał nic przeciwko, żeby kontynuować.Wróci do Polski, bo przecież z repry nie odejdzie, a gdzieś musi trenować. Edytowane wtorek o 13:002 dni przez krzysiek923
Opublikowano wtorek o 14:252 dni Wątpię, żeby chciał kończyć. Anka nie wyglada na osobę, z którą chciałby spędzać cały swój wolny czas.Poza tym, że pieniądze nie mają dla niego znaczenia, Hiszpania to jednak jedno z najlepszych miejsc do życia, więc prędzej go widzę jako Jokera z ławki na 2 kolejne sezony, lub też jakiś słabszy klub z Hiszpanii do poklepania.Ale myślę, że USA też jest w opcji ciągle.W Milan jakoś nie wierzę.
Opublikowano wtorek o 17:192 dni Do usa napewno nie pojedzie, nie wiesz co tam sie wyrabia, figaro ci nie mowil?
Opublikowano wtorek o 20:352 dni Tyle wiemy co wiemy. Na razie wszystko, co mówi Robert i jego otoczenie, wskazuje, że nie interesuje go (/rodziny) wyjazd poza Europę. Jak każdy warszawiak wygryw, Lewandowscy niczego tak nie kochają jak plażować na Majorce, więc jeśli Barcelona nie będzie zainteresowana, to pewnie będą długo myśleli, co dalej. Mimo że wreszcie zagrał dobry mecz - na razie wątpię, że Barcelona go przedłuży, osobiście. Casus Messiego - są przepisy La Liga, że zawodnikowi nie można nagle drastycznie obniżyć pensji. Lewandowski musiałby pewnie dostawać kilkanaście milionów euro rocznie. To nie brzmi jak dobry pomysł dla tego wiecznie będącego w kryzysie płacowym klubu. Jeśli wyborem będzie np. zatrzymanie młodszego o 10 lat Rashforda.