Opublikowano 3 grudnia 20168 l No fart, bo Barca miała dwie albo nawet trzy okazje, żeby zabić ten mecz. Real nie stworzył nic groźnego oprócz tej sytuacji, w której strzelił Ramos. Ta? Rownie dobrze w pierwszej polowie dwa razy mogl zaskoczyc Ronaldo a barca nie grala nic. W drugiej polowie dwie, trzy okazje? Pamietam tylko jedna Neymara. Tak samo fartowna bramka suareza jak i ramosa. Zadna druzyna nie grala lepiej. Remis adekwatny do gry
Opublikowano 3 grudnia 20168 l No jeszcze Messi miał setkę. Sytuacji Ronaldo nie ma co porównywać z tymi Neymara czy Leo, inny kaliber zagrożenia. No i jednak Barca po strzeleniu gola (i wejściu Iniesty; Jezu, co za piłkarz) wyraźnie kontrolowała mecz. Szkoda, że go nie zabiła. Edytowane 3 grudnia 20168 l przez Ludwes
Opublikowano 3 grudnia 20168 l Neymar i Messi mieli 100% sytuacje, 98/100 takich strzelaja z zamknietymi oczami. Niestety w tym meczu obu trafiły sie te 2/100Neymar mogl skonczyc mecz ta sytuacja. Ronaldo przez cały mecz miał 2 sytacje. Z czego tak naprawde tylko jedna była jakas szansa. Obie w końcówce pierwszej połowy. Z Kanabisem zgadzam sie ,ze generalnie słaby był to mecz. Szachy Od wejscia Iniesty Barcelona dominowała ( to pokazuje jak (pipi) dobry jest to piłkarz). No i ten Ramos. Juz jak widziałem ten rzut wolny to byłem na 100% pewien ,ze wyrównaja. TO jest własnie styl gry Realu w ostatnich meczach. Moga nie grac dobrego spotkania a i tak nie przegrywają. Nadal uwazam, ze Barcelona i Real sa dalekie od swojej optymalnej dyspozycji. Najlepszy w meczu Modric.... Do czasu wejscia Iniesty
Opublikowano 4 grudnia 20168 l DO WSZYSTKICH HEJTERÓW Carvajal pokazuje ilość zdobytych przez Real mistrzostw Hiszpanii przez ostatnie 8 lat.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l No jeszcze Messi miał setkę. To ciut za dużo powiedziane, jak się spojrzy na przebieg tej akcji, na to w jakiej sytuacji ktoś oddaje strzał. To i tak była lepsza sytuacja niż miał ktokolwiek z Realu przez cały mecz (z wyjątkiem tej bramkowej), ale no to nie było w połowie tak łatwe jak to co miał Neymar na nodze.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Tak jak pajgi mowi setke to mial neymar, nie wiem jak mogl tego nie strzelic. Swoja droga ale on ma szybko ta nozke
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Valencia - Ja (pipi)e, kiedy ten klub sie podniesie. Gol Malagi w 93 minucie
Opublikowano 4 grudnia 20168 l No ale trzeba powiedzieć, że gol na wagę remisu dla Malagi absolutnie zasłużony. Valencia była lepsza w pierwszej połowie, Malaga w drugiej.
Opublikowano 5 grudnia 20168 l ewidentnie psycha siadła Valencii wyobraźcie sobie: >jesteście piłkarzami najchuyowszej Valencii od lat >zaliczacie serie porażek i remisujecie u siebie z jakąś Granadą >przyjeżdża Malaga >w pierwszej połowie gracie całkiem nieźle i schodzicie na przerwe z wyniekiem 2:1 >mętlik w głowie >trzeba ten wynik dowieźć do końca >wybijamy po autach modląc się aby wreszcie się to skończyło >nogi się plątają >Malaga strzela w ostatniej sekundzie >za tydzien znowu to samo na papierze Valencia ma wszystkie atuty aby ten mecz wygrać jeszcze 2 lata temu do przerwy byłoby 3:0 na Mestalla, dzisiaj Valencia drży przed każdym bojąc każdego przegranego meczu może przerwa świąteczna troche oczyści głowe piłkarzom
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Postawiłem na Sociedad dzisiaj, ale niestety. To co robi deportivo z ich obroną podchodzi pod gwałt.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l Od przyszłego sezonu Atletico z nowym stadionem jak i nowym herbem. Dla mnie zmiana na gorsze. Serio mogli zatrudnić do projektowania kogoś lepszego.
Opublikowano 10 grudnia 20168 l kompilacja 90 minutowych goli Ramosa to musi być całkiem długi materiał wideo
Opublikowano 10 grudnia 20168 l xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD