Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Akurat jak napisałem że jest skończony hehe. Może to początek comebacku, ale drugi udany mecz sezonu zagrany w środku listopada na razie daje mi pewien dystans.Według "Sportu", Lewandowski na razie nie rozważa opuszczenia Barcelony i może zakończyć karierę w czerwcu, jeśli klub nie będzie zainteresowany kontynuacją.
Opublikowano 34 minuty temu34 min Na pewno tak bedzie. W takiej dyspozycji to jeszcze bedzie mial sporo milionow do zarobienia grajac na pol gwizdka u szejkerów jak barca nie przedluzy z nim kontraktu.
Opublikowano 24 minuty temu24 min Anka ocieranka pewnie nie chce ruszać się z Barcelony na ten rok czy dwa do innego kraju, bo tak fajnie jej się tam mieszka, no i dzieci mają w Barcelonie szkołę, koleżanki... Zapomniałem o nich, ale kto by tam chciał myśleć o dzieciach. Sam Robercik to pewnie by nie miał nic przeciwko, żeby kontynuować.Wróci do Polski, bo przecież z repry nie odejdzie, a gdzieś musi trenować. Edytowane 15 minut temu15 min przez krzysiek923