Opublikowano 20 kwietnia 201312 l Jak dla mnie brak 480p to ogromna lipa, ta rozdzielczość fantastycznie podbija jakość obrazu. Gry na HDTV prezentują się naprawdę ładnie, czego o zwykłym Composite'cie nie można powiedzieć. Po co w ogóle patrzysz na Mini? Standardowe Wii można kupić za śmieszne grosze.
Opublikowano 20 kwietnia 201312 l tez bym odpuscil sobie ta wersie i bral pierwsza wersie wii z portami na pady z gc, bo w niektore gry najwygodniej gra sie na gackowym padzie. z 480p tez bym nie rezygnowal, w 2008 roku po kupnie lcd sprowadzilem z play asia multikonsolowy kabel komponent. XCM Multi-Consoles Component Cable V3http://www.play-asia.com/paOS-13-71-n-49-en-70-2lob.html tani moze nie jest, bo sam kabel bez wysylki kosztuje 30$ ale dziala do dzisiaj i wspolparacuja z nim wszystkie konsole poprzedniej generacji i ps1.
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l Xenoblade, Last Story i Pandora´s Tower wydaja mi się najlepszymi gierkami na ten system, wszystkie da się ograć na padzie?
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l znalazlem scany okladek palowych i na kazdej jest clasic controller, czyli mozesz grac na padzie http://www.covergalaxy.com/forum/attachments/nintendo-wii/11717d1314590985-xenoblade-chronicles-pal-cover-disc-image1.jpg http://www.covergalaxy.com/forum/attachments/nintendo-wii/11717d1314590985-xenoblade-chronicles-pal-cover-disc-image1.jpg http://www.wog.ch/nas/cover_large/wi/back/rwii_pandorastowerle.jpg
Opublikowano 1 maja 201311 l A na przyszłość polecam -> http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_that_use_the_Classic_Controller
Opublikowano 4 maja 201311 l Thx, pytałem sie bo tak naprawdę to Wii jeszcze nie mam (choc jest w planach) ale miałem okazje kupić te 3 gierki w dobrej cenie w stanie jak nowym, wiec na razie będzie trzeba wypróbować przez Dolphina (choć 1080p źle nie brzmi)wiec gry sa, teraz tylko trzeba upolować Wii
Opublikowano 6 maja 201311 l a ja nie wiem jakos odrzuca mnie idea grania w gry z konsoli na pc .To ostatecznosc dla mnie jak nie wyjdzie w europie to niestety trzeba skorzystac z emu ale jakos ani razu sie nie zdarzylo.
Opublikowano 8 maja 201311 l w kaciku rpg nikt nie odpisal na zadane przeze mnie pytanie, wiec zapytam tu czy to normalne ze the last story tnie jak poyebane? bardzo czesto i nawet nie przy najwiekszych zadymach
Opublikowano 8 maja 201311 l w kaciku rpg nikt nie odpisal na zadane przeze mnie pytanie, wiec zapytam tu czy to normalne ze the last story tnie jak poyebane? bardzo czesto i nawet nie przy najwiekszych zadymach To normalne. Gra miewa widoczne spadki animacji.
Opublikowano 26 maja 201311 l Pochwalony. Kolega pod wpływem emcji kupił sobie Wii. Problem w tym, że w temacie konsol jest zielony jak kapusta. Ja znowu jestem zielony w temacie Wii. Potrzebuję listę kilku fajnych gier dla dzieciaka, które da się tanio wyrwać na allegro. Chłopiec ma, chyba coś koło 6ciu lat.
Opublikowano 4 czerwca 201311 l Panowie, ile wam trzymają baterie w wiilocie? u mnie zżera je ekstremalnie szybko - nosz kurka, wczoraj kupiłem - 4h grania i baterie padły (gram bez wibracji) na tych samych "paluszkach" pad od x360 wytrzymuje mi ok. 20h nawet na porządnych Duracellach jest kicha - kilka godz. grania i padają
Opublikowano 4 czerwca 201311 l Ja na bateriach które byly w pudelku z wii , juz mam napewno 10-12 h grania z wibracjami i dzwiekami.
Opublikowano 4 czerwca 201311 l do pilotow najlepiej dokupic jakas ladowerke z akumulatorkami. ja polecam GP Recyko+, uzywam ich od 2007 roku do paktycznie kazdego urzadzenia w domu ktore obsluguje baterie AA i AAA.
Opublikowano 4 czerwca 201311 l dlatego warto miec ladowarke i akumulatorki. dobre urzadzenia nie sa tanie, bo 100zl trzeba zaplacic za ladowarke i cztery akumulatorki, ale ta inwestycja sie jak najbardziej oplaca.
Opublikowano 4 czerwca 201311 l Nieoryginalne wiiloty znacznie szybciej zzeraja baterie. oryginalny WM+ na ixe z wibrą gram oporowo ale te wczorajsze mnie zaskoczyły - może jakieś "zleżałe" czy coś
Opublikowano 5 czerwca 201311 l Panowie, ile wam trzymają baterie w wiilocie? u mnie zżera je ekstremalnie szybko - nosz kurka, wczoraj kupiłem - 4h grania i baterie padły (gram bez wibracji) na tych samych "paluszkach" pad od x360 wytrzymuje mi ok. 20h nawet na porządnych Duracellach jest kicha - kilka godz. grania i padają Nie mierzyłem tego, ale prawidłowo działające wiiloty na pewno trzymają o wiele dłużej niż 4h.
Opublikowano 5 czerwca 201311 l Moje wiiloty na pewno ponad 10h wyrabiają, więc coś masz nie tak z aku.
Opublikowano 7 czerwca 201311 l raven_raven ZLUKAJ BO PEEMKE CI NAPISALEM ok a tera pytanie do znawcow. Jakas giere poleccie ktora nie wymaga machania/celowania i mozna sobie spokojnie lupac w nia lezac przed tv w lozku. gralem w the last story i bylo sponio fajne <ok>
Opublikowano 7 czerwca 201311 l raven_raven ZLUKAJ BO PEEMKE CI NAPISALEM ok a tera pytanie do znawcow. Jakas giere poleccie ktora nie wymaga machania/celowania i mozna sobie spokojnie lupac w nia lezac przed tv w lozku. gralem w the last story i bylo sponio fajne <ok> Dużo jest takich gier - jakiś konkretny gatunek Cię intersuje? Jeśli lubisz jrpg-i to Xenoblade. Inne dobre gry, gdzie nie ma machania, albo jest go na tyle mało, że spokojnie można na kanapie pykać to: Super Mario Galaxy, New Super Mario Bros, Super Smash, Donkey Kong, Little King Story, Kirby, Tatsunoko, Muramasa (chyba, nie jestem pewien bo grałem na padzie od GameCuba)
Opublikowano 7 czerwca 201311 l jezu jaka ta konsola jest piekna. Mario Galaxy to jedna z nielicznych gier ktora w taki spoosb przetrwala probe czasowa ! Oderwac sie nie mozna !