Opublikowano 12 maja 201212 l Brawo Borussia, brawo Robert! Kto wie, być może bez naszego tercetu nie byłoby tych dwóch pucharów.
Opublikowano 12 maja 201212 l Chciałem obejrzeć w jakości HD , więc oglądałem na ZDF , bezcenne kiedy niemiecki komentator wykrzyknął "polonia dortmund !" Nasi odwalili kawał solidnej roboty , zdecydowanie KLASA ŚWIATOWA ! Co tu więcej pisać , wszyscy zainteresowani widzieli i nikogo nie trzeba przekonywać nad wyższością jednej ekipy nad drugą......na kolana ! Na plus również skłócenie reprezentantów Niemiec .
Opublikowano 12 maja 201212 l Co tu więcej pisać , wszyscy zainteresowani widzieli i nikogo nie trzeba przekonywać nad wyższością jednej ekipy nad drugą......na kolana ! Nie zapominaj że Bayernowi się nie chciało, bo jak by chcieli to by wygrali na luzie ;o A tak przynajmniej napisze Ci kilku z tutejszych krzykaczy Bayernu -.-
Opublikowano 12 maja 201212 l kto napisal, ze im sie czegos nie chcialo ze tak to przypominacie nonstop?
Opublikowano 12 maja 201212 l Tylko w Lidze Mistrzów im się chce. Mam nadzieję, że tym razem chęci nie wystarczą. Chelsea wyjdzie z większą motywacją, bo w przypadku porażki w ogóle nie będzie ich w przyszłorocznej LM. No i dla takich piłkarzy jak Lampard i Drogba może to być ostatnia szansa na triumf w tych rozgrywkach.
Opublikowano 12 maja 201212 l kto napisal, ze im sie czegos nie chcialo ze tak to przypominacie nonstop? pajgi
Opublikowano 12 maja 201212 l no, ale pajgi to kibic barcelony a rydziu pisze, ze fani bajernu tak mowia ;p
Opublikowano 12 maja 201212 l no, ale pajgi to kibic barcelony a rydziu pisze, ze fani bajernu tak mowia ;p nie wiem czyj to jest fan i w tym momencie średnio mnie to obchodzi. Coś tutaj ostatnio sapał o Bayernie...i o ich "niechceniu" ;o
Opublikowano 12 maja 201212 l Dajcie spokój . Sporo osób na świecie oglądało ten mecz , a wiadomo , że Polacy odegrali główne role ! Cieszmy się , serce rośnie , choć gdybym był kibicem Bayernu......
Opublikowano 12 maja 201212 l bajern zagral dzisiaj slabo, a bvb praktycznie perfekcyjnie. wynik odzwierciedla przebieg meczu i jest jak najbardziej sprawiedliwy. nie wiem jak to jest, ze bajern w LM potrafi ogrywac najlepsze ekipy europy a potem w meczu z bvb gra beznadziejne i jest zdominowany. jesli chodzi o krajowe podworko trzeba o tym sezonie zapomniec jak najszybciej, a takze czekac do nastepnej do soboty - ewentualna wygrana w LM sprawi, ze sezon z fatalnego moze zamienic sie w piekny.
Opublikowano 13 maja 201212 l Ta muzyczka po strzelonych golach to ładna wiocha. W każdym meczu Bundesligi zalatuje festynem, czy tylko w finale tak było ?
Opublikowano 13 maja 201212 l no, ale pajgi to kibic barcelony a rydziu pisze, ze fani bajernu tak mowia ;p sory, nie rozróżniam jednych od drugich
Opublikowano 13 maja 201212 l Wiecie ,co mi najbardziej imponuje w Lewandowskim ? To ,że przy strzelaniu potrafi zachować zimną krew i bardzo precyzyjnie uderzyć. A to aspekt ,który będzie niesamowicie ważny podczas EURO. Jak sięgam pamięcią do ostatnich ME 2008 i MŚ 2006 to polscy napastnicy mieli straszne problemy z wykończeniem akcji ( jak już jakimś cudem dostali siępod bramkę ). Albo chociażby akcja Jelenia z ostatniego meczu towrzyskiego z Portugalią.
Opublikowano 13 maja 201212 l Tylko, żeby Lewy był w pełni sprawny na Euro bo będzie lipa. Od zawsze kibicuje reprezentacji Niemiec i tym razem też tak będzie, ale Polsce tym razem też będę kibicował głównie dzięki polakom z Dortmundu. Swoją grą zasłużyli na to.
Opublikowano 13 maja 201212 l no tak, ciekawe tylko czy lewy, kuba i piszczek dobra gre przeniosa tez na reprezentacje. messi w barcelonie i messi w argentynie to dwaj rozni pilkarze.
Opublikowano 13 maja 201212 l To znaczy, wiecie, oni w sumie grają od jakiegoś czasu w reprezentacji. Taki Lewandowski przy zachowaniu obecnego tempa stanie się rekordzistą w ilości meczów i goli w historii polskiej kadry, więc chyba można powiedzieć, że przenosi dobrą formę. Kuba nie zawodził w kadrze nawet, gdy grzał ławę w Dortmundzie. Mają za sobą trudny sezon, ale przecież lżejszy, niż wielkie gwiazdy Euro. Niestety, w grupie mamy same nie-gwiazdy, które będą również wypoczęte. Ale wczoraj wyglądali nieźle, żeby nie powiedzieć, że wręcz, na skalę totalnie europejską, wspaniale. Tyle że to ciekawostka. Gra się w jedenastu piłkarzy, a nie trzech. Edytowane 13 maja 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 13 maja 201212 l Trzy tygodnie i Dyzma tak ich zajedzie, że nie będą wiedzieli co jest pięć. Tego się boję.
Opublikowano 18 maja 201212 l No właśnie, oby się nie dali wspaniałym treningom Franza, bo naprawdę im się wszystkiego odechce. Na szczęście oni przybywają na "zgrupowanie" z jakimś opóźnieniem, więc jest szansa, że ich to tak nie dotknie. Tak czy inaczej - każdy będzie wiedzieć, że trzeba rzucić defensywę na nasze prawe skrzydło, bo na pewno lewym nie polecimy.