Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe filmy - co polecacie??

Featured Replies

Opublikowano

Jest gdzieś temat o tym. Podobno masz rację z tą beczką strachu (oczywiście mówiąc o ludziach, którzy boją się obrazu w telewizorze)

trick r' treat ostatnio widziałem po poleceniu w tym temacie. Można powiedzieć, że świetny horror, a nawet bardzo dobry film. Mocne 7, a w kategorii horrorów to nawet dyszka, bo dawno nic lepszego nie było. Strasznie klimatyczny.

• Odpowiedzi 981
  • Wyświetleń 296,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kto normalny się jeszcze sugeruje Filmwebem?

• Towarzysz    Najlepiej nic nie czytać o tym filmie a już na pewno nie oglądać trailera  bo już plakat imo za dużo zdradza. Jest to średniak ale jeśli lubisz Black Mirror to Ci się spodo

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Cloverfield/Projekt : Monster : według mnie "must see", i to w kinie, ale wiem, że wiele osób sama tematyka odrzuci. Przeżycie.

Opublikowano

A ja to olałem, bo sam tytuł wydawał mi się zbyt głupi..., dobra, dziś to łykam na dvd.

Edytowane przez Tori

Opublikowano

Tak, Soliste oglądałem:) A REC 2 na necie dostępny jest jak narazie tylko w wersji kinowej (Hiszpańskiej)...i na dodatek napisów nie ma nigdzie...

Opublikowano

trick r' treat

Zarąbisty film, nie bede powtarzał zalet dodam od siebie, że najbardziej spodobał mi się motyw z

wilkołakami przebranymi za laski

.

9/10

Opublikowano

REC 2 będzie za dwa dni w kinie, no chyba wytrzymacie. IMO takie filmy trzeba oglądać w kinie, no. Nie ma lepszego uczucia, niż gdy prosto w oczy wyskakuje ci mutant 20 razy większy od ciebie.

Opublikowano

DOGHOUSE

ooo (pipi)a xDD

Powiadam wam, to jedna z najlepszych komedii ostatnich lat, no po prostu kwiczałem co minute.

Jest to horror komediowy, a wlasciwie czarna komedia, nie ma nic wspolnego z nedznymi moim zdaniem filmami typu feast, bo te sa po prostu chu,jowe.

ALE TO PROSZE PANSTWA JEST YEBANA KOMEDIA TYPOWO ANGIELSKA!!

w stylu SNATCH, czyli po prostu humor w najlepszym wydaniu.

Chyba wlacze jeszcze raz.

9+/10

Opublikowano

Milan, na filmweb jest średnia 6 :(

Jeśli to tak dobra komedia... jeszcza porównana do Snatcha, to będzie doskonałym przykładem jak okładka/plakat potrafi zniechęcić ;)

Opublikowano

Milan, na filmweb jest średnia 6 :(

Jeśli to tak dobra komedia... jeszcza porównana do Snatcha, to będzie doskonałym przykładem jak okładka/plakat potrafi zniechęcić ;)

No jesli uwielbiasz te dopieszcozne dialogi i teksty ze snatcha to tutaj sie ubawisz, ehh, nie ma to jak unndźentelmen, zamiast andżentlemen, angielska wymowa jest piekna w takich komediach ;]

ja jestem zachwycony.

Aktorzy dobrani idealnie, kazdy jest zayebisty ;]

Opublikowano

Zombieland-za/(pipi)ista zombie-komedia, swietny pomysl na glownego bohatera 9/10

trick r' treat- wszystko zostalo juz powiedziane, genialny klimat,ciekawe historie 8/10

Opublikowano

9 fajna. Taka francuska animacja.

Opublikowano

ZombieLand - małe mistrzostwo świata. Cały film jest świetny, masa dow(pipi)ów, efekty specjalne i bohaterowie. W skrócie chyba najlepsza i najfajniej zrobiona slasher komedia ostatnich lat. Mocne 9/10

Opublikowano

Zombieland- potwierdzam przedmówców. Bardzo fajny film, czekałem na niego rok :)

Opublikowano

Doghouse-6/10, feast lepszy ;/

Opublikowano

Zgadzam się z powyższym.

A polecane wyżej Zombieland jest filmem poprawnym.

Opublikowano

no pewnie, a najlepszy to juz wogle straszny film :mellow:

Opublikowano

Zombieland

7,5/10

Bill dał radę, świetny wystep goscnny, a laska zayebista.

Ogolnie w porzadku film, ale doghouse podobał mi sie bardziej.

Opublikowano

ohoho to jest ta laseczka z "Superbad" - zaciągam. Tak w ogóle to ten film wydawał mi się kapą po trailerach i jakimś takim ugrzecznionym horrorem, a tu teraz patrze na imdb i normalnie R jest. Jak się przedstawia kwestia gore itp?

Opublikowano

Ta laska grała chyba w Forgetting Sarah Marshall... tam prezentowała się smaczniej. Ma fajny głos.

PS. Doghouse 65%

Opublikowano

nieee, chyba w miss sunshine

xD

Opublikowano

Byłem ostatnio na tym This Is It. No to tak jak Ylszmic gdzieś wcześniej wspomniał: aż dziw, że Jackson był w takiej formie wokalnej i tanecznej. Generalnie bardzo przyjemnie to oglądało się i jest to najlepsza rzecz jaką puścili w tym roku w kinach.

Opublikowano

Millenium: Mężczyzni, którzy nienawidzą kobiet

Na podstawie lansowanej u nas z opóznieniem ksiązki S. Larssona. Dobry film na podstawie świetnej ksiązki, polecam.

8/10

Opublikowano

doghouse konkretny ;] ten sam poziom co dog soldiers, dobre kino.

to nie ironia.

Opublikowano

Obejrzalem tego feasta i doghouse. Zdecydowanie doghouse lepszy ;] Juz na samym poczatku rozwalil mnie motyw z ipod'em i relaksujacym glosem :D moja faworytka jest pani w sukni slubnej ;)

Opublikowano

Doghouse - zmarnowałem czas oglądając ten szit. Liczyłem na dialogi podobne do Snatcha i się przeliczyłem.Nielogiczne momenty, ktorych było od groma i na wymienienie wszystkich nie starczyloby mi strony topicu, mogłyby jedynie usprawiedliwiać mocne gagi, lecz takowych nie było. Jedynie scena

ze smartem

mnie ubawila.Nie polecam 4/10