Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe filmy - co polecacie??

Featured Replies

Opublikowano

Towarzysz 

Najlepiej nic nie czytać o tym filmie a już na pewno nie oglądać trailera  bo już plakat imo za dużo zdradza.

Jest to średniak ale jeśli lubisz Black Mirror to Ci się spodoba.

Daje mocne 7/10, wyszedłem z kina zadowolony. 

• Odpowiedzi 981
  • Wyświetleń 297 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kto normalny się jeszcze sugeruje Filmwebem?

• Towarzysz    Najlepiej nic nie czytać o tym filmie a już na pewno nie oglądać trailera  bo już plakat imo za dużo zdradza. Jest to średniak ale jeśli lubisz Black Mirror to Ci się spodo

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Cloverfield/Projekt : Monster : według mnie "must see", i to w kinie, ale wiem, że wiele osób sama tematyka odrzuci. Przeżycie.

Opublikowano

No niestety obejrzałem zwiastun już jakiś czas temu i żałuje :/. Tylko po co ktoś wypuszcza takie trailery które tyle zdradzają.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bjały napisał(a):

Towarzysz 

Najlepiej nic nie czytać o tym filmie a już na pewno nie oglądać trailera  bo już plakat imo za dużo zdradza.

Jest to średniak ale jeśli lubisz Black Mirror to Ci się spodoba.

Daje mocne 7/10, wyszedłem z kina zadowolony. 

Byłem dwa razy. Dla mnie zajebiste filmidło, lekkie i wkręcające. Do tego świetna muza. Tylko tak jak pisał Biały - zero trailerów, recek itp., po prostu marsz do kina póki nadal go grają! Zdecydowanie warto.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Może i nie jest to film ,,najświeższej nowości" XD, ale w Polsce zdaje się dość niszowy, mało znany, więc sporo osób słabo go kojarzy. To tak jakby... taka ,,nowość" w kategorii Horror-Thrilleru zrealizowanego w stylu ,,Found footage", prowadzony zdaje się ,,kamerą z pierwszej ręki". Zwiastun wygląda zachęcająco, ale na tyle, aby zaciekawić widzów lubiących tego rodzaju specyfikę opowiadania kamerą wydarzeń w fabule filmu... No i: ta ocena, całkiem niezła

https://www.filmweb.pl/film/4+noce+w+piekle-2023-10043671

IMDb
No image preview

Hell House LLC Origins: The Carmichael Manor (2023) 6.2...

1h 38m

Opublikowano

Ballerina - naprawdę świetnie się to ogląda. Film ma idealną długość, Ana De Armas daje w mordę w widowiskowy i pomysłowy sposób, świat Johna Wicka klimatem wylewa się z ekranu. Muzyka też dobrze pasuje. Ode mnie 8/10 i dowód, że to uniwersum ma jeszcze sporo do zaoferowania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

.https://www.filmweb.pl/film/Nasienie+świętej+figi-2024-10052358

Nasienie świętej figi - ponoć to jeden z najlepszych obrazów dramatycznych 2024 roku, pięknie opowiadający trudną tematykę ,,społeczno-kulturowo-rodzinną". Zresztą opis filmu jest umieszczony m.in. na podanej wyżej stronce Filmweb; jedynie chciałem się gawiedzi zapytać: polecacie czy nie? Oglądaliście? Warto? To prawie 2h50 min sytej dramatycznej treści, a z wytrzymaniem takiej ilości czasu przy dziele tego gatunku... może być (dla mnie) problemem. ,,Nasienie... " pojawiło się ostatnio w wypożyczalniach/VOD i innych streamingach-srimingach xD, stąd m.in. moje zapytanie, co do tego filmu.

W dniu 12.06.2025 o 23:14, Shago napisał(a):

Ballerina - naprawdę świetnie się to ogląda. Film ma idealną długość, Ana De Armas daje w mordę w widowiskowy i pomysłowy sposób, świat Johna Wicka klimatem wylewa się z ekranu. Muzyka też dobrze pasuje. Ode mnie 8/10 i dowód, że to uniwersum ma jeszcze sporo do zaoferowania.

Ciekawie zarysowana opinia. Hmmm, ogólnie również i Ja przymierzam się do oglądnięcia ,,Ballerinki"; dobrze wiedzieć, że film siada na gusta mimo olbrzymich problemów na etapie produkcji. Czyli pykło? No chyba tak! :P