Opublikowano 30 czerwca 200816 l Ogólnie mówi się o 3 kwartale tego roku lub 1 roku przyszłego, ale ile w tym konkretów??? :F
Opublikowano 1 lipca 200816 l Oj, a chciałem sobie ixa 360 sprawić pod koniec roku, ale chyba to odłożę, bo będę na(pipi)ał w gt4 mobile ^_^ . BTW, wiecie jak to będzie (czy to będzie port czwórki z ps2, port z dodatkami, czy nowe gt)? Byle nie było 24h wyścigów, bo to tylko w(pipi)ało wszystkich, którzy chcieli mieć 100% Ja naprawdę odłożę zakup ixa na rzecz grania na psp, a mówią, że ta konsola umiera Jeszcze jest trochę ciekawych (dla mnie) tytułów które wyjdą i wyszły, ale najbardziej czekam na gt, nba live 09, mc 4 i ewentualnie gta sas
Opublikowano 1 lipca 200816 l Ech, ty naprawdę nie zrozumiałeś ironii? Najprawdopodobniej to miejsce na liście wydawniczej jest wynikiem przeoczenia i tym, że GT4 nie zkasowali z oficjalnych list wydawniczych, ALE powiedz mi, widziałeś gdzieś jakieś screeny, zapowiedzi, filmiki? Bo ja nie, a kiedy to miało wyjść? Za pół roku? Nie wydaje Ci się, że coś nie tak jest?
Opublikowano 1 lipca 200816 l Ech, ty naprawdę nie zrozumiałeś ironii? Najprawdopodobniej to miejsce na liście wydawniczej jest wynikiem przeoczenia i tym, że GT4 nie Zkasowali z oficjalnych list wydawniczych, ALE powiedz mi, widziałeś gdzieś jakieś screeny, zapowiedzi, filmiki? Bo ja nie, a kiedy to miało wyjść? Za pół roku? Nie wydaje Ci się, że coś nie tak jest? Nie. Szczerze powiem, że ironii nie zrozumiałem. Edytowane 1 lipca 200816 l przez tomsecret1993
Opublikowano 1 lipca 200816 l a pamiętacie kiedy zapowiadali ze gt portable będzie lauch title dla PSP <_< ja to wtedy jakoś tak pierwsze PSP kupiłem i czekałem jak debil na grę. potem wszystko przycichło aż firmie sie pewnie wydalo ze gracze zapomnieli aż zaczęli się upominać i tak sony oficjalnie potwierdziło ze gt na PSP nie okaże sie przed GT5 dla ps3 tak wiec proponuje sobie czekanie odpuścić, może i wyjdzie ale nie wiadomo kiedy
Opublikowano 1 lipca 200816 l No wyjdzie wyjdzie, ja też w to nie wątpię, ale przynajmniej po premierze GT5 będzie . Ale to miało być launch title .
Opublikowano 1 lipca 200816 l Dla mnie może wyjść nawet w przyszyłm roku . W tym i tak będę miał w co grać więc no problem
Opublikowano 2 lipca 200816 l A ja zlewam na ten tytuł. Widze juz tą kartonową fizyke i odgłosy z GT1.
Opublikowano 2 lipca 200816 l Czyli nasze stare, kochane Gran Turismo . Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp. Grałem w wiele ścigałek, ale tak naprawdę Gran Turismo mi się najbardziej podobało, jest jedyne w swoim rodzaju, ma wiele wad, ale to nadal cudowna seria. Coś jak PES - od początku genialny i jedyny w swoim rodzaju, gorzej z ewolucją serii.
Opublikowano 17 lipca 200816 l ahahahahaaaa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd http://www.joystiq.com/2008/07/17/kazunori...psp-still-comi/ nie no super xD myslicie, ze w 2010 na psp beda jeszcze wychodzic jakies "lepsze" gry? nie wliczajac niszowego syfu?
Opublikowano 20 lipca 200816 l to może oni się już szykują na to żeby wydać ostatni głosny tytuł na psp? wiecie, taki analogiczny God of War 2 z PS2
Opublikowano 20 lipca 200816 l . Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp. LOL ? Chyba nie bylo 10 lat temu takiej 2 gry . No, ale faktycznie , jedyna swego rodzaju fizyka kartonowych aut i jak to pokazuja filmiki na YT jedyne w swoim rodzaju odbijanie sie aut ktore wyglada !? Komicznie ? Forza zjada GT na sniadanie :] . Coś jak PES - od początku genialny i jedyny w swoim rodzaju, gorzej z ewolucją serii. Pod wzgledem fizyki na pewno stoi w miejscu od czasu GT1 .
Opublikowano 20 lipca 200816 l . Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp. LOL ? Chyba nie bylo 10 lat temu takiej 2 gry . No, ale faktycznie , jedyna swego rodzaju fizyka kartonowych aut i jak to pokazuja filmiki na YT jedyne w swoim rodzaju odbijanie sie aut ktore wyglada !? Komicznie ? Forza zjada GT na sniadanie :] http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY duzo sie mowi ze producenci nie zgadzaja sie na zniszczenia to czemu w Gridzie, Forzie je mamy?
Opublikowano 20 lipca 200816 l . Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp. LOL ? Chyba nie bylo 10 lat temu takiej 2 gry . No, ale faktycznie , jedyna swego rodzaju fizyka kartonowych aut i jak to pokazuja filmiki na YT jedyne w swoim rodzaju odbijanie sie aut ktore wyglada !? Komicznie ? Forza zjada GT na sniadanie :] http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY duzo sie mowi ze producenci nie zgadzaja sie na zniszczenia to czemu w Gridzie, Forzie je mamy? po co robić zniszczenia jak i tak marka GT robi swoje i tak wszyscy posiadacze sony kupią ^_^ Edytowane 20 lipca 200816 l przez czesio83
Opublikowano 20 lipca 200816 l Jezeli gra będzie dobra(chodzi o GT5) to w tym 2010 roku nawet ja sobie sprawię PS3 po to tylko żeby zagrać w tę grę ( w inne też, ale w tę szczególnie).
Opublikowano 20 lipca 200816 l mi tam starcza gt2 na emu psx'a... No, właśnie świetna sprawa. A tak do GTM, naprawdę mogli by się trochę pośpieszyć. Ale chyba warto czekać.
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l Jezu, jak ja bym chciał mieć tą grę... jest to mój ukochany tytuł, gra, nad którą spędziłem masę czasu, ścigałem się z e-kolegami (z miernymi rezultatami, ale było super (pozdro Grzechoo )), ale tak bym chciał pojeździć uwielbianymi samochodami po uwielbianych trasach i popstrykać im fotki, ach...
Opublikowano 3 czerwca 200915 l wyglada niezle ale mnie zastanawia jak im sie udało zrobic analogowy gaz/hamulec? o ile wiem to psp nie ma anaglogowych guzików jak pady do pleya, nie ma tez drugiej gałki, a na filmiku po lewej strone wdiac paski pokazujace sile naciskania gazu i hamulca, i mimo ze raczej skacze od zera do maxa, to jednak widac pare razy ze mozna nacisnac "troche gazu" ciekawe jak to zrobili ;p i ciekawe dlaczego wiekszosc gier ma słabą grafe i zwłaszcza tekstrury skoro jedna DA SIE zrobic ładne ;p
Opublikowano 3 czerwca 200915 l hmm jakoś nie moge uwierzyć w to co widze wg. mnie to wyglada lepiej niz GT4 na ps2
Opublikowano 3 czerwca 200915 l GT robią 5 lat. Mieli czas na zrobienie ładnej grafiki. [; w sumie masz racje... przez 5 lat rozgryźli psp w takim stopniu, że udało im się stworzyć coś takiego chociaż nadal mam obawy że to fake <_<