Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przeglądarki internetowe

Featured Replies

Opublikowano

aha i to łatwiejszy sposób ? a jak ktoś nie chce skórki zmieniac ?

To imo najlepszy sposób bo sobie dostosujesz to do wszystkiego ;)

• Odpowiedzi 582
  • Wyświetleń 120,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• masz całkowitą słuszność, mimo wszystko Chrome jest nie do wyruchania ;] bajdełej, znów dodano kilkadziesiąt nowych skórek, niby popierdółka, ale dobrze że jest

• xD Na pytanie czy może być w mocniejszym tonie: Szanowny Panie Prezesie, Z przykrością informuję, że z dniem dzisiejszym rezygnuję z pracy w Pańskiej firmie. Nie jest to łatwa decyzja,

• http://www.chromeextensions.org/utilities/chrome-youtube-downloader/

Opublikowano

zna ktos moze jakis odpowiednik SwiftTabs dla Firefoxa 3? Chodzi o przelaczanie miedzy kartami i zamykanie ich za pomoca przycisku (lub kombinacji przycisków). Nic jakos znalezc nie mogę ;\

Opublikowano

Poszukaj plugina w stylu key config czy cuś. Wtedy możesz sobie przypisać wszystkie funkcje pod klawiaturę.

Opublikowano
Jest tez ławiejszy sposob. Wchodzisz na Narzędzia/Wygląd/Skorki/Znajdz więcej skorek/New i szukasz takiej, ktora ma wiecej paneli niz 9.

Cały czas mam taką skórkę, ale jakoś okienek nie przybyło. Więc został mi sposób "trudniejszy". Dzięki za pomoc, wszystko działa jak należy :)

Edytowane przez wilku00034

Opublikowano

W Firefox jest taka wtyczka jak DragToGo, dzięki której po "złapaniu" linka i przeciągnięciu go w puste miejsce otwiera się w tle w nowej karcie..... da się coś takiego zrobić w Operze? Ale koniecznie musi się to odbywać przy pomocy lewego przycisku myszy :)

Opublikowano

Za daleko, nie chce mi się dojeżdżać aż na pasek z Tabami (pracuje na touchpadzie), w Firefoksie złapany link wystarczy przesunąć o parę milimetrów, żeby otworzył się w tle w nowej zakładce, tego też potrzebowałbym w Operze :)

Opublikowano

No że na to wcześniej nie wpadłem ;)

A tak poważnie, da się jakoś? ;>

Opublikowano

Jakbyś używał normalnej myszki to wystarczy kliknąć śpm na linku i otwiera się w tle. Wątpie żeby udało się ustawić to o czym ty mówisz, jedyne co możesz zrobić to wejść w opcje i ustawić sobie sam skróty. Moze uda ci się coś sensownego ustawić.

Opublikowano

W Operze gesty myszy robi się z przytrzymaniem Prawego Przycisku Myszy.... da się zmienić to na Lewy Przycisk Myszy?

Opublikowano
  • Autor

napisze jeszcze raz

oto moje problemy (ff 303)

- wchodze na NK to praktycznie za kazdym razem musze sie logowac mimo ze dalem opcje zapamietaj haslo (uzywam secure login by nie wpisywac danych)

- wchodze na strone eurogamer.net i popatrze pare podstron z tego sajta to jak wpisze euro w polu adresu to zadnego wyniku nie ma (uzywam oldbara bo ten nowy mi sie nie podoba - jak wpisze forum to mi sie wyswietlaja inne wyniki podobnie jak allegro)

chyba tyle

Opublikowano

jakiś czas temu instalowałem jakiś szit na kompie i do tera mi zostało w fajerfoksie, że jak wpisuje w pasku adresu coś do wyszukania, to wyniki pokazują mi się ze strony yahoo, a nie jak wcześniej z google. jak to odkręcić?

Opublikowano

Od jakiegoś czasu jak zaczynam ściągać jakiś plik FF to wyskakuje mi zaraz okienko z transferami. Jak zrobić by nie wyskakiwało?

Opublikowano

Narzedzia->Opcje->Glowne i tam masz.

Opublikowano

Jest może jakiś manager dla FireFox'a w stylu FlashGet'a?? Nie chcę niepotrzebnie instalować osobnego programu, więc pytam.

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

jak zrobic w FF by pasek zakladek mial 2 rzedy? Bo mi sie ikony nie mieszcza w 1 rzedzie i musze sobie je przewijac

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kurcze czemu adblock plus w FF przestał mi działać, pisze że jest aktywny a nie blokuje w ogóle elementów reklam na wszystkich stronach :nie_wiem:

Opublikowano

Wejdz w jego ustawienia i sprawdz, czy masz filtry/subskrypcje filtrow.