Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przeglądarki internetowe

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Jak w FF zrobic by zawsze to co szukam na stronie bylo z wlaczonym podswietleniem?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 582
  • Wyświetleń 120,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• masz całkowitą słuszność, mimo wszystko Chrome jest nie do wyruchania ;] bajdełej, znów dodano kilkadziesiąt nowych skórek, niby popierdółka, ale dobrze że jest

• xD Na pytanie czy może być w mocniejszym tonie: Szanowny Panie Prezesie, Z przykrością informuję, że z dniem dzisiejszym rezygnuję z pracy w Pańskiej firmie. Nie jest to łatwa decyzja,

• http://www.chromeextensions.org/utilities/chrome-youtube-downloader/

Opublikowano

@signap : https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/239 chyba tego szukasz

Moje pytanie.W gmailu probujac dolaczyc zalacznik do maila pojawia sie komunikat iz dodawanie pliku nie powiodlo sie.Mam flash playera jak by co.Problem ten jest tylko w FF.W IE dziala wsjo jak nalezy.Gdzie szukac przyczyny?

Opublikowano
  • Autor

a jakie rozszerzenie ma ten zlacznik? Jesli exe to chyba nie da sie wysylac ich - cos jakby byla blokada - probowalem wyslac kumpelce Teamviewera ale nie moglem...

Opublikowano
Jak w FF zrobic by zawsze to co szukam na stronie bylo z wlaczonym podswietleniem?

w sensie nie wiem o co ci konkretnie chodzi, ale jesli szukasz tego przez google to klikasz w cached, a jesli juz na jakiejs otwartej stronie to naciskasz "/" i wpisujesz czego szukasz i ci podswietla. o to chodzilo?

Opublikowano
  • Autor

Mi chodzi o takie cos jak jest w Operze - szukam "signap" i widze zaznaczone na zolto wszelkie slowa signap - w FF trzeba jeszcze wybrac podswietl ale co kazde szukanie trzeba je wciskac - ja chce zeby juz bylo automatycznie na on

Opublikowano

U mnie wystarczy raz kliknąć PODŚWIETL i już zapamiętuje że ma być podświetlone.

Opublikowano
  • Autor

Czesciowo, moge zaznaczyc text a potem wybrac z menu ppm "highlight word" - czesciej pisze niz uzywam jakis skrotow przez myszke ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Od pewnego czasu wkrzua mnie mulenie FF podczas wiekszej ilosci filmikow ala YT (w zakladachy czy jako miniaturki na stronie) czy tez jak wejde na http://startpanic.com/ to skanowanie muli cala przegladarke.

Jak siegam pamiecia tak dawniej nie bylo. Mam najnowsza wersje FF (robilem reinstal, nowy profil) jak rowniez Adobe Flasha.

Opublikowano
  • Autor

Tez macie w Foxie ze jak wejdziecie na strone np. gry-online i bedziecie tam ze 2 min i po 5h znow zachcecie tam wejsc to wpisujecie GRY ale nic wiecej sie nie pojawia? Troche wkurza mnie to choc mam ustawione zapamietywanie adresow do 7 dni...

Edytowane przez signap

Opublikowano
  • Autor

Nie, inne adresy sie zapemietuja ale czesc nie mimo ze dzis ta/te stronki odwiedzilem.

Opublikowano
  • Autor

Nie, nic tam w opciach FF sie nie bawie poza wylaczeniem aktualizacji, daniem 100 mb na cache, 7 dni dla stron, pusta strona po otwariu ff itp To nie jest 1 strona ktora niezapmietuje sie lecz kilka/nascie - zazwyczja przez google musze w nie wchodzic

Moze wina lezy w addonie ale jak wpisze psx to odrazu wyskakuje link(i) do forum ;)

addonsy.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Szukam wtyczki ktora pozwala umiescic na pasku zkaladek (osobistym) zamiast tekstu i ikonek samych ikon co by mozna bylo tego sietu wiecej wepchnac.

Takie coś ?

ikoy.jpg

Prawym na lynk, właściwości, skasuj nazwę i hej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Taki problem, coś mnie się dziś komp poje.bał i teraz za każdym razem jak uruchomię firefoxa to muszę się logować pomimo że mam opcję autologowania czy tam co, na każdej stronie to mam, last.fm na przykład.

Halp !