Opublikowano 24 marca 200916 l Autor Jak w FF zrobic by zawsze to co szukam na stronie bylo z wlaczonym podswietleniem?
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l @signap : https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/239 chyba tego szukasz Moje pytanie.W gmailu probujac dolaczyc zalacznik do maila pojawia sie komunikat iz dodawanie pliku nie powiodlo sie.Mam flash playera jak by co.Problem ten jest tylko w FF.W IE dziala wsjo jak nalezy.Gdzie szukac przyczyny?
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l Autor a jakie rozszerzenie ma ten zlacznik? Jesli exe to chyba nie da sie wysylac ich - cos jakby byla blokada - probowalem wyslac kumpelce Teamviewera ale nie moglem...
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l Jak w FF zrobic by zawsze to co szukam na stronie bylo z wlaczonym podswietleniem? w sensie nie wiem o co ci konkretnie chodzi, ale jesli szukasz tego przez google to klikasz w cached, a jesli juz na jakiejs otwartej stronie to naciskasz "/" i wpisujesz czego szukasz i ci podswietla. o to chodzilo?
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l Autor Mi chodzi o takie cos jak jest w Operze - szukam "signap" i widze zaznaczone na zolto wszelkie slowa signap - w FF trzeba jeszcze wybrac podswietl ale co kazde szukanie trzeba je wciskac - ja chce zeby juz bylo automatycznie na on
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l U mnie wystarczy raz kliknąć PODŚWIETL i już zapamiętuje że ma być podświetlone.
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l Autor Czesciowo, moge zaznaczyc text a potem wybrac z menu ppm "highlight word" - czesciej pisze niz uzywam jakis skrotow przez myszke
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l Rozumiem Swoja droga sprawdzilem kazda jedna przegladarke jaka jest dostepna i tylko IE8 wysyla mi pliki z gmaila ;/
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l Dobra opcja jest jakby ktoś nie wiedział - skipscreen. https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/11243
Opublikowano 25 kwietnia 200916 l Autor Od pewnego czasu wkrzua mnie mulenie FF podczas wiekszej ilosci filmikow ala YT (w zakladachy czy jako miniaturki na stronie) czy tez jak wejde na http://startpanic.com/ to skanowanie muli cala przegladarke. Jak siegam pamiecia tak dawniej nie bylo. Mam najnowsza wersje FF (robilem reinstal, nowy profil) jak rowniez Adobe Flasha.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Dobra opcja jest jakby ktoś nie wiedział - skipscreen. https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/11243 jest cos takiego dla opery ?
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Autor Tez macie w Foxie ze jak wejdziecie na strone np. gry-online i bedziecie tam ze 2 min i po 5h znow zachcecie tam wejsc to wpisujecie GRY ale nic wiecej sie nie pojawia? Troche wkurza mnie to choc mam ustawione zapamietywanie adresow do 7 dni... Edytowane 27 kwietnia 200915 l przez signap
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l A nie masz w opcjach prywatnosci ustawione kasowania danych po wyjsciu z przegladarki? Edytowane 27 kwietnia 200915 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Autor Nie, inne adresy sie zapemietuja ale czesc nie mimo ze dzis ta/te stronki odwiedzilem.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Autor Nie, nic tam w opciach FF sie nie bawie poza wylaczeniem aktualizacji, daniem 100 mb na cache, 7 dni dla stron, pusta strona po otwariu ff itp To nie jest 1 strona ktora niezapmietuje sie lecz kilka/nascie - zazwyczja przez google musze w nie wchodzic Moze wina lezy w addonie ale jak wpisze psx to odrazu wyskakuje link(i) do forum
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Moze daj ta strone sobie na pasek do zakladek i bedzie po problemie.
Opublikowano 9 maja 200915 l Szukam wtyczki ktora pozwala umiescic na pasku zkaladek (osobistym) zamiast tekstu i ikonek samych ikon co by mozna bylo tego sietu wiecej wepchnac.
Opublikowano 9 maja 200915 l Szukam wtyczki ktora pozwala umiescic na pasku zkaladek (osobistym) zamiast tekstu i ikonek samych ikon co by mozna bylo tego sietu wiecej wepchnac. Takie coś ? Prawym na lynk, właściwości, skasuj nazwę i hej.
Opublikowano 10 maja 200915 l No juz mi ktos to podpowiedzial hehe.Nawet mi to do glowy nie przyszlo.Dzieki
Opublikowano 27 maja 200915 l Taki problem, coś mnie się dziś komp poje.bał i teraz za każdym razem jak uruchomię firefoxa to muszę się logować pomimo że mam opcję autologowania czy tam co, na każdej stronie to mam, last.fm na przykład. Halp !