Skocz do zawartości

GT5 Prologue i GT5 (do dnia premiery)

Featured Replies

Opublikowano

wy na serio rewelacja jakiejś anonimowej stronki w necie bierzecie za pewnik?

Wsumie czy taka anonimowa?

Kiedys wspolpracowali z Turn10 przy wyborach aut do DLC do Forzy3

pmJEf.gif

Edytowane przez szpic

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 381,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Każdy tak płacze nad tym GT5, mimo ze gra sie nie ukazala.   Pokazcie mi 1 gre ktora zaweira tyle rzeczy co gt5.   nie sklejajcie ze w tej to to aw tej to tamto. okazcie mi 1 gre ktora jako calok

• Niech zaprezentują trasę zupełnie nową, bo ogólnie to rzygam już wszystkimi znanymi z serii GT. Gdybym przed graniem w GT5 miał zaliczyć jeszcze GT na PSP to niektórych tras bym chyba kijem nie ruszył

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

jak najbardziej na + a ile auto hamowanie to dla totalnych niedzielnych graczy o tyle cofanie czasu jak dla mnie daje więcej emocji niż jazda baz tego ponieważ w fm2 trzeba było jeździć ostrożnie bo w

Opublikowano

Na Verbatimach to robią?

przyzwyczajenie z zapasowych kopii na PSX, teoretycznie to Verbatimy w tamtych czasach były najlepsze :)

Edytowane przez rydziu87

Opublikowano

żeby tylko Kaz dobrą płytkę podesłał do tłoczni bo pewnie ma z 20 płyt z różnymi wersjami kodu,które przez te wszystkie lata pokazywali na różnych targach :P

Opublikowano

Eeee tam... GT5 jak sama nazwa wskazuje będzie wydane na 5 dyskach. Na każdym dysku dostaniemy inny ficzer... na pierwszym będą ślady opon, na drugim będzie można włączyć opcję uszkodzeń, na trzecim będzie deszcz itd. :rofl:

Opublikowano

[uPDATE] However, for Sony's part, the pre-Christmas release appears to still be on. "We are still aiming for this holiday for launch," a Sony representative told GameSpot. "As far as the Amazon date goes, retailers have arbitrary dates that get listed to coincide with any given title's launch window if we haven't provided a specific date. So it's completely driven from their side as a placeholder."

Czyli czekamy na ogłoszenie, że data premiery nastąpi w grudniu.

340x.jpg

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

"We are still aiming for this holiday for launch,"

this holiday może oznaczać Święto Trzech Króli... hehehe  Ja tam Kazowi na słowo nie wierzę...

Opublikowano

Kurcze dobrze, że posiadam gt na psp bo inaczej *uj by mnie strzelił z tą datą premiery gt5 :biggrin:

Opublikowano

Widać autorzy GT5 nie tylko nie wyrabiają się z premierą gry, ale też nie wyrabiają się z informowaniem, że się nie wyrobią... :down: żaaal.

Edytowane przez Kornelia

Opublikowano

bedzie dobrze tym razem mam takie przeczucie :), ze gra jednak pojawi się w końcu w grudniu.

Edytowane przez peter

Opublikowano

No to czekamy na ogłoszenie daty premiery.

A dzisiaj w nocy już śniło mi się, że skasowali Gt5 :D

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej, że premiera będzie w grudniu, Kaz chce zbić kasy jak najwięcej w okresie świątecznym, wie co robi :thumbsup:

Edytowane przez Merson

Opublikowano

okres świąteczny zaczyna się w listopadzie, jakbyś chciał wiedzieć.

Mógłby wydać grę 23 grudnia - też będziesz pisał że będzie chciał zbić hajs jak najwięcej?

Opublikowano

23 grudnia tak jak Gt1 ;)

Opublikowano

ja tam słyszałem plotki o 16 listopada,ale w to nie wierzę,bardziej wierzę w 3 lub 7 grudnia

Opublikowano

Trzymam preordera, nie odpuszczę.

Opublikowano

Ja tam uwierze dopiero jak zobacze na polce w sklepie...wszelkie zapewnienia Kazika mozna sobie wsadzic w dupe :P

Opublikowano

Wycinek wywiadu z Kaz'em na SEMA:

"Do we have a new release date?

There should be an announcement sometime soon.

Will we be playing it by Christmas?

I think so."

Czyli raczej nie podadzą dzisiaj daty.

PS. Kaz, "I think so" is not enough :P

Źródło: http://www.autoweek.com/article/20101103/SEMA/101109948

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

I jak to się ma z tym honorem japońskim?

Opublikowano

Trzy słowa - "I think so" - i świat się wali. Kaz umie wkurzać ludzi.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Pełne imię i nazwisko wpisane w dowodzie ma: Kazunori IThinkSo  Yamauchi     hehehehe  (ale mnie ten człowiek irytuje !!) 

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

Samuel L. Jackson by powiedział - "Enough is enough I've had it, with these motherfucking delays of this motherfucking Gran Turismo 5 !" :thumbsup:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.