C1REX 16 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Wersja mobilna wygląda świetnie na ekranie telefonu. Do tego szybko się ładuje. Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 trochę czasu minęło więc się spytam, czy najlepsza skórka foruma, a mianowicie IP.Board Classic Blue, będzie kiedyś normalnie działac? Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Dlaczego nie moge od zawsze plusować ani minusować postów? Nie tylko ja mam taki problem bo banny tez. 1 1 Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Dokladnie tak samo mam.Kiedy bym nie kliknal jest info ze juz limit wyczerpalem co jest bzdura bo nie klikalem od miesiecy. Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja mam to samo. Pisałem PW do Fenixa, ale nie odpisał. Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Sprawdzcie teraz (zacznijcie od ocenienia tematu). TeBe, nie odpisalem bo masz taka grafike w podpisie, ze mnie odrzucilo na 5 metrow i nie widzialem nic na ekranie ;p Pozatym nie cierpie jak mnie ktos rozwala z Bradleya. Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 PW pisalem kilka tygodni temu, a ta duża sygnaturę wstawilem godzine temu (ktora juz zmienilem na mniejsza), wiec to musi byc ten bradley ;p Niestety dalej wyskakuje bląd przy probie oceny tematu i ten sam komunikat przy probie wystawienia plusa lub minusa. 2 Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Czy mi sie tylko wydaje czy ten problem mają tylko użytkownicy ze Spartakusa grupa born to fit? No nadal nie działa 3 1 Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Te plusy i minusy to element systemu reputacji. Grupa uzytkownikow ma mozliwosc rozdania 3 plusow i 1 minusa na 24h. BtF mial wszedzie zero. Juz to poprawilem i tez juz rozdawac plusy i minusy userom (chocby wlasnie w postach). Sprawdzcie czy to dziala (zakladajac, ze nie przekroczyliscie poziomu w danym dniu). Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Dziala danke Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Doinstalowalem mala modyfikacje. W profilu kazdego usera dodana jest zakladka REPUTATION. Jest tam historia kto, kiedy, gdzie itp. Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Wlasniei ją obczajałem, no i fajna sprawa Poza tym wszystko gra, dzięki! Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) Ale co to ma byc ze ukrywa mi posty ludzi z niższą reputacją od mojej? Niedługo bede mogł czytac jedynie posty obsolota, który plusował się od lat ze swoich alternatywnych kont. Wiadomo, że te punkty reputacji to jedna wielka lipa i sciema. A i kiedy bedą loga PSXextreme na wszystkich skinach? Hehe, Reputtation fajne;p Teraz widać od jakich zazdrośników mam minusy;] Coś czuje, że niezły cyrk z tym bedzie;p Edytowane 5 Listopada 2010 przez gekon Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Doinstalowalem mala modyfikacje. W profilu kazdego usera dodana jest zakladka REPUTATION. Jest tam historia kto, kiedy, gdzie itp. Bardzo fajna opcja. Teraz już wszystko będzie wiadomo Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 U mnie tez wszystko ok, wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Aby nie bylo za duzo dymow to zostawilem w profilu informacje o reputach tylko dodatnich. Gekon, nie widzisz innych postow? Eeeeee... nie wierze. To jakas nowosc. Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Mam problem. Nie wyświetlają mi się avatary i zdjęcia użytkowników, żadne emotikony. Jak piszę posta to mogę tylko zmienić czcionke, wielkość czcionki i wstwić jakiś dodatek typu spoiler itp. Na innych komputerach, jak się zaloguje to wszystko działa normalnie. W ustawieniach nic nie zmieniałem. Problem pojawił się w jakieś 2 góra 3 tygodnie temu po tej aktualizacji czy co tam robiliście. O co chodzi? Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Mam problem. Nie wyświetlają mi się avatary i zdjęcia użytkowników, żadne emotikony. Jak piszę posta to mogę tylko zmienić czcionke, wielkość czcionki i wstwić jakiś dodatek typu spoiler itp. Na innych komputerach, jak się zaloguje to wszystko działa normalnie. W ustawieniach nic nie zmieniałem. Problem pojawił się w jakieś 2 góra 3 tygodnie temu po tej aktualizacji czy co tam robiliście. O co chodzi? Może masz włączoną jakąś zaporę. Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) W ciemnym Thoreau już nie ma problemu z wyświetlaniem daty ostatnich postów na stronie głównej Teraz czekamy na naprawienie wyglądu cytatów:biggrin: Edit: chyba za szybko Was pochwaliłem, bo problem z datami znowu występuje Edytowane 9 Listopada 2010 przez Soq Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Aby nie bylo za duzo dymow to zostawilem w profilu informacje o reputach tylko dodatnich. Gekon, nie widzisz innych postow? Eeeeee... nie wierze. To jakas nowosc. Nie nie, jest jest okej. miałem wysoko postawiony prog Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Natomiast ja mam taki o to problem. Zauważyłem, że jak biorę wyświetl nową zawartość to nie są wyświetlane w ogóle tematy z : opinie komentarze i pchli targ:blink:. Dopiero jak kliknę na pchli targ to mogę zobaczyć nowe tematy. O co chodzi ? Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) Zauważyłem, że dodaliście opcję oceniania tematów. Wcześniej mogli robić to tylko moderatorzy, a teraz mogą wszyscy. No i elegancko Edytowane 11 Listopada 2010 przez sprite Odnośnik do komentarza
Look-e 1 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Mam mały problem: Czemu silnik forum nie nalicza mi postów? - z lewej strony ciągle jest napisane że napisałem ich aż 0 (ZERO), mimo że napisałem ich "trochę" więcej... Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Widocznie napisales ich za malo. System zaczyna zliczac posty po przekroczeniu 10 tys. Duzo Ci jeszcze brakuje? Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Haha, jakie pytanie, taka odpowiedź ;P Jak będziecie wywalać skiny, to zostawcie thoreau ciemny, chociaz jeden się przyda z tego rodzaju, a jest bardzo przejrzysty Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi