Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Cytat z meczu Chelsea - Liverpool : proszę państwa ! Pudło sezonu już za nami !!! Maxi Rodriguez !!!!!!!!

Co on robi w Liverpoolu . Jedyne drewno które jeszcze trzymają . Reszta plus kaleka Torres już poszła w piz..u a tego trzymają :(

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

hahahahahahaah ladnie czelsi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

chu.j tam postawiona dyszka :D

Opublikowano

Włacha. BK jest obecna :D

Pięknie zagrał Fernando "50Ł" Torres. Więcej od niego zrobił w kilka minut Malouda, ale to i tak za mało na ŚWIETNIE DYSPONOWANY liverpool :lol:

Opublikowano

Zamiast walczyć o majstra niedługo będą walczyć o kwalifikacje do LM :/

Opublikowano

Zapier.dolił mistrzostwo ;O Takie bramy to ... w beach soccerze się czasem trafią. Dla mnie bramencja roku jak nic :D

Opublikowano

White Pele przypomniał o sobie w chyba najlepszy możliwy sposób

Opublikowano

Ja, kopnął z przewrotki z połowy pola karnego, normalnie w życiu takiego gola nie widziałem. Bramka roku? Bramka wszech czasów!

Opublikowano

też uważam,że cudowność tego golu jest przesadzona. Przy bramkach które wspominał komentator z c+ to jej postawić nie można.

Opublikowano

Nieźle jepnął :blink:. Z takimi bramkami można się spodziewać powrotu formy Łajna Rooney'a. Poza tym świetny mecz.

Opublikowano

(pipi)a Arsenal zmarnował już 102 sytuację, zaraz padnie bramka z dupy na 1:1 i bedzie niefajnie.

Opublikowano

Coś cicho tutaj. Kibice chelsea opłakują nieudolność swoich ukochanych piłkarzy? Ciekawe ile jeszcze pucharów Anelka zawali zanim go wypier.dolą z klubu :D Beka niesamowita. Bardzo się cieszę z awansu Evertonu, gdyż chelsea po prostu nienawidzę :)

A już za 15 minut pojedynek Dawida z Goliatem, czyli Manchester United - Crawley Town. Będzie interesujący mecz!!! 9000 gości na trybunach. Chyba całe miasteczko :D

EDIT: Nudny mecz i 1-0... Wstyd troszkę <_<

Edytowane przez Figlarz

Opublikowano

na 9 zdań połowa o Chelsea, więc może aż tak bardzo ich nie nienawidzisz, skoro każdy ich mecz komentujesz i co chwila o nich wspominasz.

Czekają jeszcze dwa mecze Chelsea z Manchesterem, może Niebiescy nie mają już szans na tytuł, ale Arsenal jak najbardziej więc mam nadzieję, że mistrz pozostanie w Londynie.

Opublikowano

Daj mi jeszcze kilka minusów, bo tylko tak możesz wyładować swoją frustrację :teehee: :teehee: :teehee: Beka z takich ludzi, którzy płaczą po porażce i w ten sposób się odgrywają :teehee:

Zabawne jest też to, jak bardzo chelsea nie chce zdobyć żadnego trofea. Dzielnie marnują karne w ważnych momentach i odpadają. A może po prostu są tak słabi? :)

Opublikowano

Tak się składa kiepie, że mam wy.(pipi)ane na twoje opinie i nie minusuję ich. A kto zakończy sezon z pustymi rękami to jeszcze się okaże, jeszcze 3 miesiące. Oby Arsenal sprzątnął mu mistrzostwo sprzed nosa, nawet nie wiesz jak tego pragnę ;)