Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A city rzuty wolne z 16 metra rozgrywa jak potężny klub z ekstraklasy.Edit: i chuj
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dziwne to potwierdzenie, bo nie na boisku, ale Arsenal wreszcie ma to mistrzostwo.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dobrze że z internetu wiem że Arsenal od pół roku nie ma szans, zesrał się xdddd, beka bottle xdddd metr od kibla i kompromitacja itd., bo tak bez tej całej edukacji jakie to śmieszne że przegrali ogień to bym jakos tak nadal myślał że mają jakieś szanse wygrać.
Opublikowano 53 minuty temu53 min Brawo Arsenal, należało się po prostu szczerze po tylu latach beki.Pep niech sobie zrobi rok odpoczynku od piłki by poukładać na nowo wszystko w głowie bo wyglądał na wykończonego psychicznie w tych rozgrywkach strasznie
Opublikowano 35 minut temu35 min i do tego Spurs żeby spadali ja też będę celebrował ale w weekend. A jutro do roboty w koszulce Arsenalu musowo, mam kolegę fana Spurs, także tego będzie fajnie