Opublikowano 22 marca 201510 l a ja głupi stwierdziłem, że go sobie odpuszcze no nic powtórke oglądne.
Opublikowano 22 marca 201510 l Z tym Matą to macie dobrą huśtawkę nastrojów . Mata zawsze grał lepiej z Herrerą. Gdy był sam, to często przechodził obok gry, jeden z mniej widocznych graczy. Herrera szuka gry, wychodzi do podań i Juanowi gra się lepiej klei.
Opublikowano 22 marca 201510 l Naprawdę postawa Di Marii strasznie mnie dziwi, dziś kolejny słaby mecz, straty, piłkarz takiej klasy przy piłce się nie może utrzymać.
Opublikowano 22 marca 201510 l Di Maria do PSG, lub Realu, Bale do United. Przyjąłbym taką wymianę z miejsca. Bale zna dobrze BPL i raczej szybko by się tam odnalazł.
Opublikowano 22 marca 201510 l Naprawdę postawa Di Marii strasznie mnie dziwi, dziś kolejny słaby mecz, straty, piłkarz takiej klasy przy piłce się nie może utrzymać. Było nie było dziś ładnie asystował do Maty. Może i teraz nie błyszczy ale ma to "coś" co pozwala wierzyć, że się odnajdzie. Zresztą ja bym stawiał w ciemno na Di Marie zamiast Younga.
Opublikowano 22 marca 201510 l Chelsea dwa celne strzały. Może się dokulają na pierwszym do końca sezonu. Ciekawe jaka tym razem będzie wymówka.
Opublikowano 22 marca 201510 l Naprawdę postawa Di Marii strasznie mnie dziwi, dziś kolejny słaby mecz, straty, piłkarz takiej klasy przy piłce się nie może utrzymać. Było nie było dziś ładnie asystował do Maty. Może i teraz nie błyszczy ale ma to "coś" co pozwala wierzyć, że się odnajdzie. Zresztą ja bym stawiał w ciemno na Di Marie zamiast Younga. Young ostatnio ładnie kręci na skrzydle, dzisiaj asysta Di Marii taka sobie, bo podał Macie za plecy, i tylko dzięki jego geniuszowi padł gol.
Opublikowano 22 marca 201510 l Di Maria dla mnie wygląda jakby chciał opuścić United. Anglia mu nie leży niestety. Coraz częściej pojawiają się plotki o wymianie za Cavaniego. Ja jestem za. W lecie przyjdzie Depay więc na skrzydle będzie miał kto grać. Niech Mata dostaje szanse.
Opublikowano 22 marca 201510 l Cavani? Od psucia setek jest już Van Persie. Di Maria gra średnio, ale nadal ma najwięcej asyst w drużynie, wypracował już 11 goli. Taka zamiana kompletnie nieopłacalna dla United. Urugwajczyk jest już za stary.
Opublikowano 22 marca 201510 l dokladnie, van persie tez nie jest z nowego miotu, united potrzebuje nowej mlodej krwi na przodzie, cavani mnie nigdy nie przekonal do siebie, do tego mlody nie jest - kupa kasy wydane w bloto, nawet jak wypali to na krotko. di maria tragedia, procz pierwszych meczy w united to wyglada tak jakby mial brata blizniaka, a sam siedzial na plazy na seszelach, nawet dzis ilosc strat i zlych podan to tragizm, mimo wszystko asyst ma pelno, do tego kazdy wie co on potrafi kiedy wroci mu forma - on w formie ciagnie kazda druzyne na swiecie, ja bym mu jeszcze dal sezon na przebudzenie, nie wierze, ze on nagle to co dobre ma juz za soba
Opublikowano 22 marca 201510 l Z napadziorow warto by było zastanowić się nad Keanem. Młody. Może sie przyjmie.
Opublikowano 22 marca 201510 l A na moje to potrzebny jest jedynie zmiennik dla Rooneya na szpicy pod warunkiem że będą grali najlepiej sprawdzającym się ustawieniem z Matą na ofensywnym pomocniku i jednym napadziorem . di Maria w drugim sezonie powinien już grać lepiej a Young ostatnio jakby odżył więc skrzydła też obsadzone . Niech tam pomyślą w tym MU o solidnym środkowym obrońcy i DMFie ale to dotyczy całej czołówki ligi prócz Chelsea
Opublikowano 22 marca 201510 l United teraz potrzebuje napastnika jakim był Falcao w Atletico czy RVP dwa sezony temu. Jest kreatywność w postaci Maty Di Marii i Herrery. Brakuje wykończenia. Rooney zbyt często się wraca i stracił instynkt napastnika. Co do innych wzmocnień. - Środkowy obrońca to mus. Chociaż Jones i Smalling wreszcie zaczynają grać to nie są gwarantem silnego środka. Chodzą słuchy o Laporte. Niby solidny obrońca jednak trochę za młody i brak mu doświadczenia.\ - Dla mnie DMF nie jest potrzebny. Mamy Carricka który mimo wieku dalej jest jednym z lepszych w lidze i Blinda który musi przestać latać po wszystkich pozycjach i zacząć grać tam gdzie mu wychodzi najlepiej. - Zamiast tego wzmocniłbym boki obrony. Shaw jest dobry jednak jeszcze za młody. Rafael to szkło i zbyt często się leczy. Valencia może być zapchaj dziurą jednak nie etatowym prawym obrońcą. No i tylko i wyłącznie jedna noga. On nawet boi się dryblować lewą nie mówiąc już o podaniu.
Opublikowano 22 marca 201510 l Przyjęło się narzekanie na defensywę United. Moim zdaniem Jones i Smalling gdy są zdrowi radzą sobie całkiem dobrze. Manchester jest w top 3 drużyn z najmniejszą ilością straconych goli, zaraz po Southampton i Chelsea.
Opublikowano 22 marca 201510 l Przyjęło się narzekanie na defensywę United. Moim zdaniem Jones i Smalling gdy są zdrowi radzą sobie całkiem dobrze. Manchester jest w top 3 drużyn z najmniejszą ilością straconych goli, zaraz po Southampton i Chelsea.Dzieki DDG tyle co pił wyciągał to głowa mała .
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Liverpool nacierał , Arsenal piach aż tu nagle dwa gole dla kanonierów i po meczu
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Widać klasę Alexisa, Ozila itp. Żadne Alleny, Hendersony nie będą mogli grać jak równy z równym.
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Liverpool nacierał , Arsenal piach aż tu nagle dwa gole dla kanonierów i po meczu o jakim Ty piachu piszesz ? pierwsze 17 minut Arsenal nawet nie dopuszczał do piłki piłkarzy Liverpoolu. Ale Kanonierzy przysnęli również na jakieś 15 minut i po pobudce zrobili swoje. Bardzo dobra połowa. Liczę jeszcze na jakieś gole w wykonaniu The Gunners w drugiej połowie. Update: Arik_19, widzę, że ból dupki masz do dzisiaj po tym jak Cię trochę osób zminusowało po Twojej "elokwentnej" wypowiedzi o Arsenalu Malutki człowieczek z Ciebie wychodzi. Mam nadzieję, że dalej po każdym poście będziesz zostawiał minuska, jak robisz to do tej pory Peace Edytowane 4 kwietnia 201510 l przez Krolik85
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Fajnie że wszedł Gabriel bo musi dużo grać aby klocek Mertesacker w końcu zsoiadł na ławie . Ogólnie taki wesoły meczyk bez udziału obrońców dzisaj ale ostatnio takich w Anglii sporo .