Scorp1on 8 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) Dla ciekawskich: Xbox 360 w warszawskim, nowo otwartym Saturnie jest do wyrwania za 649 PLN Wchodzisz a tam zadnej konsoli nie ma i nawet nie bylo :}, pamietam podobny chwyt w jednej z gazetek Tesco - sprzedawli piwo (chyba warke) ktore chyba wychodzilo za zgrzewke z 30zl (moze i wiecej ale dokladnie nie pamietal ile to bylo), kumpel poszedl bo mieszkal niedaleko ale wyszedl z pustymi rekami - byla tylko tablicza ze "brak towaru z przyczyn od nas niezaleznych" or somting Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ale to nie jest cena na otwarcie, raczej czasowa promocja. I bez przesady, nie jest to aż tak tanio, żeby się drzwiami i oknami ładowali po tę konsolę Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) znajomy na start 360 w Polsce w MM kupil z 10 szt nastepnie sprzedawal 100zl drozej w swoim okregu, jak byla promocja Arcade w Empiku za 800 tez szybko posza czy jakims Tesco jakas wyprzedaz Premiuma z gra. Potem na allegro te Xy z premiery na allegro za 1450 (normalnie kosztowaly 1400), a Arcade z 777zl chodzily za 800zl Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
Pijany 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zdziwiłbyś się, jest masa sępów, którzy tylko czekają na takie okazje. Kupi 4-5 konsol i tego samego dnia lądują na znanym serwisie aukcyjnym. 120zł na jednej konsoli, także chętnych nie zabraknie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 1. Czy to prawda, że castlevania z live arcade wymaga dysku twardego? 2. Czy są jakieś gry za free do ściągniecia z live arcade? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 1. nie, poprostu kazdy inny nosnik procz karty 64mb bo na taka sie nie zmiesci bo zajmuje ok 100mb 2. aegis wing, yaris, przez jakis czas bylo underflow (or smtg) Cytuj Odnośnik do komentarza
Baton_Forever 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 MAM pytanie mam kasy nieco no ponad 1600 zł i mam dylemat nie wiem co kupic teraz bo: - Mogę kupić X 360 Arcade [ tani ] do tego GTA 4 - X box Premium 999 zł no i oczywiście GTA 4 - X 360 elite hmmm raczej odpada nie wykorzystam w 100% 120 Gb dysku - PS3 + GTA 4 Wcześniej miałem PSone potem PS3 od 2005 nie mam konsoli w ogóle Konsolki M$ są ciekawe jednak mam pewną obawę wiecie 3 czerwone DIODY hmmm Jednak gdy kupię tanszego X 360 i GTA 4 bedę miec więcej kasy( tzn. nie 100 % ) aby kupić fajny TV LCD taki 23-26 cali Samsung Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 nowe wersje nie sa awaryjne - narazie nikomu nie padala - jesli myslisz nad dluzsza przygoda z 360 (+ online) to lepiej brac premiuma (w przyszlosci maja byc 2 dodatki do GTA i pewnie na karte pamieci sie nie zmieszcza) Cytuj Odnośnik do komentarza
Baton_Forever 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 nowe wersje nie sa awaryjne - narazie nikomu nie padala - jesli myslisz nad dluzsza przygoda z 360 (+ online) to lepiej brac premiuma (w przyszlosci maja byc 2 dodatki do GTA i pewnie na karte pamieci sie nie zmieszcza) NO to bardzo miło coś takiego właśnie " Usłyszeć " gdyż teoretycznie kazdy sprzęt się psuje jednak hmmm każdy wie co mam na myśli A z tego co tak obserwuję OBECNIE na PS3 póki co nie bedzie wielu hitów z cyklu ONLY FOR PS3 lecz właśnie już po przykładzie GTA 4 widze ze na obie konsole wychodzą te same tytuły. Ja osobiście zamierzam bardziej pograć w domowym zaciszu hmmm czy w internecie nie wiem jeszcze... Jednak kupiłbym już wersję Premium gdyż po prostu się zwyczajnie opłaca bardziej W PS3 odpycha mnie CENA a mnie zalezy na kupnie TV LCD a jak kupie X boxa to bardziej realne:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 dodam ze te dodatki beda tylko dostepne na 360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Przez pewien czas, tak wiec nie ma sie co podniecac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Baton_Forever 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Hmmm póki co jakoś jestem zainteresowany X 360 a ta informacja ze w Saturnie schodzi za 650 hmmm gdybym mieszkał w wawie to bym juz tam leciał musze zobaczyc ile kosztuje w MM Cytuj Odnośnik do komentarza
langus 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Czy w Polsce można jakoś zaprenumerować Official XBOX Magazine? Bo gazetka jest naprawdę ciekawa, warto by było ją co miesiąc otrzymywać Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Premiera GTA IV już za ok 2 tygodnie a ja jeszcze nie mam X360/PS3 . Zdecydowałem się raczej na xklocka. Primo:jest tańszy od PS3 Secundo:myśle przyszłościowo ponieważ na Xa mają wyjść exkluzywne dodatki do tejże gry Po trzecie:z tego co wiem Splinter Cell Conviction ma wyjść tylko na X360 więc wybór jest prosty Dzisiaj wybrałem się do jednego ze sklepów RTV w moim mieście. Cena X Premium +2 gry to 1099 złociszy . Jako że mieszkam na za(pipi)u ,w którym nie ma porządnego sklepu zdecydowałem się na Allegro. A teraz najważniejsze. Na chacie posiadam TV 14 cali. Raczej nie da się na nim grać, więc muszę kupić coś nowego. Dodam , że z gotówką u mnie krucho potrzebne mi coś taniego z dużą rozdzielczością. TV albo monitor. W sklepie komputerowym widziałem ładny monitor z tunerem 1366xcoś tam za 1300zł czyli nieźle. Co jest potrzebne do podłączenia takiego monitora do konsoli? PS: Jeśli ktoś ma TV 14 cali i X360 to proszę o wklejenie fotek jak chodzi X360 na takim TV Cytuj Odnośnik do komentarza
mario87 2 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Najtaniej wyjdzie kupić kabel VGA i podłączyć pod monitor od PC, cena kabla to coś ok 60zł(są też tańsze i droższe oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalafior 9 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Pamiętacie aukcje z Allegro gdzie kolesie sprzedawali oryginalne gry w podejrzanie niskich cenach (w tak zwanych "opakowaniach zastępczych", czyli samych kopertach). Teraz do tych co kupili, puka policja i konfiskuje gry - najwidoczniej teoria, że kolesie wynosili gry z tłoczni była prawdziwa. Ciekawe czy ci co wtopili będą mogli liczyć na jakiekolwiek odszkodowanie z Allegro :neko: źródło Cytuj Odnośnik do komentarza
Baton_Forever 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Premiera GTA IV już za ok 2 tygodnie a ja jeszcze nie mam X360/PS3 . Zdecydowałem się raczej na xklocka. Primo:jest tańszy od PS3 Secundo:myśle przyszłościowo ponieważ na Xa mają wyjść exkluzywne dodatki do tejże gry Po trzecie:z tego co wiem Splinter Cell Conviction ma wyjść tylko na X360 więc wybór jest prosty Dzisiaj wybrałem się do jednego ze sklepów RTV w moim mieście. Cena X Premium +2 gry to 1099 złociszy . Jako że mieszkam na za(pipi)u ,w którym nie ma porządnego sklepu zdecydowałem się na Allegro. A teraz najważniejsze. Na chacie posiadam TV 14 cali. Raczej nie da się na nim grać, więc muszę kupić coś nowego. Dodam , że z gotówką u mnie krucho potrzebne mi coś taniego z dużą rozdzielczością. TV albo monitor. W sklepie komputerowym widziałem ładny monitor z tunerem 1366xcoś tam za 1300zł czyli nieźle. Co jest potrzebne do podłączenia takiego monitora do konsoli? PS: Jeśli ktoś ma TV 14 cali i X360 to proszę o wklejenie fotek jak chodzi X360 na takim TV ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ Co DO CENY ITD. PAMIĘTAJ M$ z tego co się orientuje nastepcę x360 wypuści za jakieś 2-4 lata tak więc spokojnie możesz grać. Ja sie Zdecydowałem na X360 bo: - Większość gier w te co chce zagrać są na PS3 i X360 - CENA NISKA PREMIUM KOSZTUJE 999 zł Allegro odradzam bedzie problem z gwarancją nie żałuj 50 czy 100 zł a lepiej miej wszystko na papierze W razie problemów z konsolką 14 cali i x 360 mizerny efekt jednak w Mix RTV AGD np. TV samsung 23 cale są fajne łądne mają kontrast 4000:1 i cena przystepna 1799 zł a mozesz znaleść coś wieszego i tańszego LG są tanie a zawsze lepsze niż 14 CRT Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 i to tak poprostu zadziala? http://www.allegro.pl/item345254539_kabel_...klep_slask.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Nie podlaczaj xboxa do tv 14 cali - sam z ciekawosci to zrobilem i forza wyglada tam gorzej niz gt4. podlacz pod monitor CRT i bedziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 idiotyczne pytanie. Jak wroce do Pl moge sie pozegnac z video marketplace? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 wchodze w rynek, pobieram demko i naciskam przycisk Xa by go "wylaczyc" - [mija 1h] czy po rozruchu (animacja startowa, nie zalogowany profil) demo nadal sie pobiera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 jezeli profil jest niezalogowany to nie... bo musisz sie zalogowac by podlaczyc sie pod LIVE Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 takim sposobem pobralem demo Paradise - dalem na sciagnie potem turnoff, po 30 min przychodze wlanczam pada, loguje sie i patrze ile mam procent, potem znow turnoff, po 1h patrze ponownie. Widocznie sie da bo po wlaczeniu i przejsciu animacji nikt nie jest zalogowany - moze wazne ze sie zaczelo sciagac z zalogowanego konta i to sie robilo w tle juz - pobieranie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 pogubilem sie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi