Opublikowano 6 kwietnia 201411 l Mam taki poblem że teraz po odzyskaniu profilu (straciłem go gdy karta pamięci zepsuła się) nie mogę odpalać gier/dodatków (z dysku twardego) które już zakupiłem w cyfrowej dystrybucji - pojawia mi się komunikat "Nie można uruchomić gry ..." ; z takich nieurchamialnych gier mam np. FAR CRY 3; MARK OF THE NINJA; ASSASSIN CREED 2. Co mam zrobić aby je odpalić? - skasować z dysku i ponownie je pobrać? - z tym że na razie nie mam dostępu do netu.
Opublikowano 6 kwietnia 201411 l Tak, niestety musisz pobrać je ponownie. Rozumieć. Ta cholerna cyfrowa dystrybucja; mnie nawet nie chciały się odpalić na innym profilu/bez profilu gry zainstalowane, na dysku, z płytki - musiałem je ponownie instalować.- dobrze że przy xboxONE jeszcze zdołaliśmy się obronić przed takim dobrodziejstwem microsoftu; choć zapewne jeszcze nas czymś "dobrym" zaskoczą w nowej generacji - SONY i MS. Edytowane 20 maja 201410 l przez Paweł Dziuba
Opublikowano 9 kwietnia 201411 l Pewnie pytanie głupie, ale lajkonik ze mnie w tej kwestii. Zamierzam kupić TV z możliwością nagrywania obrazu na zewnętrzne urządzenie USB, czy w ten sposób da radę nagrywać gameplaye, czy tylko programy TV?
Opublikowano 9 kwietnia 201411 l Na 99% TV z funkcją DVR można nagrywać sygnał z anteny DVB-T, z innych źródeł raczej nie, chyba że się coś ostatnio zmieniło..
Opublikowano 14 kwietnia 201411 l Panowie - Szukam nowego Xboxa z Kinectem i jakąś grą (dysk obojętnie jaki) w dobrej cenie. Miał ktoś coś na oku ?W Ultimie zestaw (http://www.ultima.pl/konsola_xbox_360_4_gb_kinect_kinect_adventures_pl/i9428/) jest za 879 zł. Dobra cena ? Edytowane 14 kwietnia 201411 l przez Lipa
Opublikowano 14 kwietnia 201411 l Poczekaj do maja jak zaczna sie komunie (nowki) lub czerwca (uzywki) beda na bank promocje, ja tez poluje na x360 w ludzkiej cenie, placic 1400zl za past gena to trxeba miec nie rowno pod sufitem
Opublikowano 23 kwietnia 201411 l po ile latają teraz 360tki z dyskiem 20/60? chce po 4 latach przerwy kupic dla multi girsów i halo 3 i wydac jak najmniej, ale nie chce kupic jakiegos bubla (poprzednie dwie 360tki zaliczyły RRoD) te cebulackie kody na multi 48h dalej są w obrocie, czy trzeba kupowac od razu z góry golda?
Opublikowano 23 kwietnia 201411 l 20/60 to jakieś 5 letnie konsole. W Muve.pl nowe modele slima 250 Gb stoją po 760 zł z grą do wyboru. Kody na 48h są ale taniej wyjdzie kupić Golda normalnie.
Opublikowano 23 kwietnia 201411 l No to wchodzisz na allegro i bierzesz pierwszą lepszą, nie wiem w czym tu porady szukasz
Opublikowano 23 kwietnia 201411 l A ja się właśnie zastanawiam nad kupnem nowego Xa Slima z wiekszym dyskiem i myślę nad opchnięciem mojego Premiuma 60 GB. Może sie dogadamy?
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Gdy kupuje od kogoś konsolę na której są ściągnięte gry, to po usunięciu profili z których zostały ściągnięte wciąż działają jak należy?
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Głównie te darmowe nie wymagają przenoszenia licencji, płatne już tak. Więcej info masz tuyaj forum.onlinecenter.pl/showthread.php?t=6234
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Gdy kupujesz konsolę, na której były zakupione gry, to będą działać nadal po usunięciu profilu, z którego były zakupione.
Opublikowano 11 maja 201410 l trzeba mieć golda, żeby grać przez internet ? skończył mi się tydzień temu, a nadal mogę grać. jakiś darmowy weekend czy coś zmienili?
Opublikowano 11 maja 201410 l Trzeba mieć golda. Nie ma darmowego weekendu. Jaka to gra? Word of Tanks? Tam chyba można było grać bez konta gold Edytowane 11 maja 201410 l przez Grzegorzo
Opublikowano 11 maja 201410 l w halo 4 grałem bez golda teraz. aplikacje np. youtube i internet explorer działają. jedyna różnica to obrazek w dashboardzie, żeby wykupić golda.