Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 773,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

czy idzie jeszcze dostac zdrapki 48h za free? bo jakos nie moge trafic na ta strone..

Opublikowano

Chyba niestety masz rację Zajcik ;)

Edytowane przez STERN

Opublikowano

Dla zainteresowanych- w Gdańskim Saturnie cena wersji Arcade to 749zł.W dniu obniżki przepłaciłem o 20zł:mellow:

Ale taki tak nie żałuje:D

Edytowane przez langus

Opublikowano

Wiecie może gdzie dorwe czarnego messengera? Jakiś sklep najlepiej UK, w ostateczności US ? Na allu same białasy, w googlach pusto.

O ile w ogóle jest czarna wersja :mellow:

Opublikowano
Wiecie może gdzie dorwe czarnego messengera? Jakiś sklep najlepiej UK, w ostateczności US ? Na allu same białasy, w googlach pusto.

O ile w ogóle jest czarna wersja :mellow:

Czarny Messenger Kit albo trudno dostać, albo nie ma jeszcze. Biały natomiast jest np. tutaj http://www.allegro.pl/item339214022_messen...ko_14_dni_.html ,

http://www.game.co.uk/Xbox360/Hardware/Acc...-Messenger-Kit/

pozdrawiam

Edytowane przez moro.

Opublikowano

No właśnie zaczynam w ogóle wątpić czy jest czarny. Dorwać białego to nie problem ;) Dzięki za sklepik w UK, może z czasem coś się znajdzie.

Opublikowano

Nawet z otwieraniem go nie jest to takie latwe, a co dopiero bez.

Opublikowano
Xbox 360 System z Burnout: Paradise

Bundle Xbox 360 System z Burnout: Paradise już dostępny w sieciach Media Markt i Saturn! Cena sugerowana to 1449 złotych.

"Xbox 360 System " a co to jakaś nowa kolejna wersja xa? I taka droga?!

Opublikowano

1449zl ? To jest chyba wersja Elite ? Jezeli tak to calkiem niezla opcja w pakiecie z nowym Burnoutem, chociaz ja bym w zyciu tyle nie dal za konsole (jak dobrze ze sa tansze wersje).

Opublikowano

No to mamy po Xboxie. Dopiero co spłaciłem raty, a tu już "po ptokach". Tak niedawno opanował rynek, a już żadne studio developerskie nie będzie tworzyć na niego gier :):D

Opublikowano

dlaczego x czasami nie zapamietuje daty i tzreba od nowa to ustawiac? W takim condemned to troche masakra byla ;f

Opublikowano

Jak go odlaczysz od pradu na iles tam ,to data puszcza.

Opublikowano
dlaczego x czasami nie zapamietuje daty i tzreba od nowa to ustawiac? W takim condemned to troche masakra byla ;f

ja nie miałem z tym kłopotu raz przez miesiąc w wakacje nie uruchamiałem a potem i tak data i godzina się zgadzała podłącz do neta i wszystko będzie gites jak na kompie :D

Opublikowano

Mam pytanie: czy każdy Xbox Premium z HDMI to ta nowa wersja 175W Falcon 65nm? Czy tylko najnowsze egzemplarze?