Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 829,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

Niech ta Legia się ogarnie, co to za wygrywanie 4-0 :/

Opublikowano

Ale to działa, po poprzednim wpierdolu w autokarze pare lat temu Legia wygrala 5 meczów z rzędu :kaz:

Opublikowano

Jednak nie działa, wpierdol musi być regularnie spuszczany przed każdym meczem :nosacz3:

Ciekawe jak tam zawalczą w następnych 4 meczach, bo mają całą czołówkę z końca tabeli. 

Opublikowano

To będzie po przerwie więc pewnie tym razem ktoś ich przygotuje motorycznie.

Ciekawe czy Rozi ma jeszcze włosy czy już wyłysiał ze złości :nosacz3:.

Edytowane przez Wilk_Zly

Opublikowano
2 minuty temu, Wooyek napisał:

Ciekawe jak tam zawalczą w następnych 4 meczach, bo mają całą czołówkę z końca tabeli. 

Zawalcza jak rowny z rownym :potter:

Opublikowano

No i elegancko, wszystko wróciło do normy jeśli chodzi o Legie w tym sezonie :kaz:

Opublikowano
35 minut temu, Mejm napisał:

Zawalcza jak rowny z rownym :potter:

Być może, ale liczę mocno, że na 12pkt, zdobędą maksymalnie 2:kaz:

Opublikowano

Wspaniała liga, tylko dla koneserów. Zawsze gardziłem Ekstraklasą ale w ten weekend zaprzestałem oglądać Bundesligę bo Borussia się sfrajerzyła i 10 mistrzostwo z rzędu Bayernu jest już pewne, więc szkoda na to czasu. Włączyłem mecz Legii i o panie, emocje od samego początku. Race, dym, mecz na chwilę przerwany, 3 eleganckie gole Radomiaka. To jest futbol, tutaj docenia się każde udane podanie.

Z tymi racami to chyba standard? Byłem parę miesięcy temu na meczu w Krakowie Wisła - Legia i pomimo spóźnieniu się 10 minut na stadion i tak niewiele przegapiłem ze względu na te właśnie dymy.

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

I polecam z całego serca kanał, nie trzeba nawet meczów oglądać

Opublikowano

Zapominacie o ZALEGŁYM MECZU :kaz:

Opublikowano

Ja nie wiem czemu tego chama i debila zapraszają gdzie popadnie, tzn wiem bo koleguje się ze Stanooooooskim, ale i tak merytoryczny przekaz zerowy.

Opublikowano

a zapraszają? Stano znowu sobie wyhodował warzywko (jak Kowala) i promuje "kontrowersyjne wypowiedzi". Modus Operandi Stana się nie zmienia.

Opublikowano
4 hours ago, Kalel said:

a zapraszają? Stano znowu sobie wyhodował warzywko (jak Kowala) i promuje "kontrowersyjne wypowiedzi". Modus Operandi Stana się nie zmienia.

Na Weszlo miał/ma(?) jakiś swoj pato program, ostatnio po meczu Legii ze Spartakiem wpadl do Hejt Parku na bombe w bluzie Kanału i zaczal drzeć ten swój ryj. Kowal to akurat jaki by nie był ogląda mecze i ma swoje zdanie i potrafi je uzasadnić, a że się wypowiada jak wypowiada to inna sprawa. I tak wolę sto razy posłuchać Kowalczyka niż jakiś bezpłciowych "ekspertów" z TVP czy innego Polsatu.

Opublikowano

Warto zamknąć ten rok podsumowaniem, a jako że obraz wart tysiąca słów