Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

Opublikowano

Kurva nie mogę. Wszyscy myśleli co też najbardziej niesamowity polski trener z niesamowitymi osiągnięciami i polski Klopp zrobi, co też taki kozak jeszcze pokaże. I chyba nikt nie stawiał, że odpowiedź doslownie brzmi "kompletnie nic i potem znowu Raków po roku" XDDD To jest taki niewypał jak moje życie m dr 

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 826,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

Kwintesencją będzie jak się okaże, że częstochowski mikroklimat już nie służy Mareczkowi :kratoswoke:

Opublikowano

Chuj z tego będzie, wtedy to była autorska drużyna Pap Shoona od 2 ligi, teraz to zbieranina randomowych transferów z ostatniego sezonu.

Opublikowano

No Raków to się zrobił strasznym śmietnikiem po zdobyciu mistrza i odejściu Papszuna. Barath, Rodin, Myszor, jakiś murzyn z Kongo którego odrazu wypożyczyli, itd. Branie piłkarzy na ilość a nie jakość. Tam by trzeba było zrobić ostre wietrzenie szatni.

Opublikowano

Widać młode chłopaki tam z tyłu obsrani, ktoś stoi z pitbullem chyba :kekw: Jest moc kurwa. Czyli pewnie wpierdol i bitka pod stadionem po meczu.

Opublikowano

Nas nie interesuje, nas się chodzi o to że yyy, bo policja wogle jest na stadionie, oni będą wogle yyyy.... później bedą rozkminiali wogle kto co był i zresztą... nie interesuje nas

Opublikowano

Jak na końcu krzyczeli ARKA GDYNIA to poczułem zawód, że zabrakło KU*WA ŚWINIA.

Opublikowano
Godzinę temu, Kalel napisał(a):

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aż mam flashbacki z lektury książki Jadczaka, gdzie też opisywał podobne akcje na Wiśle. Swoją drogą polecam też niedawno wydaną książkę o psychofansach - wojny niebieskie. Niby wszędzie o tym samym co u Jadczaka, ale parę smaczków jest :rayos:

Opublikowano

Polska piłka właśnie przez coś takiego nigdy nie zrobi kroku na przód. Mam nadzieje że ktoś w końcu zrozumie i pójdzie po rozum do głowy i podziękuje takim panom za współpracę raz na zawsze. Ale rozumiem że trzeba mieć jaja i to muszą być działania systemowe

Edytowane przez czapa

Opublikowano
44 minuty temu, czapa napisał(a):

Ale rozumiem że trzeba mieć jaja i to muszą być działania systemowe

Ale jakie działania systemowe? Żeby kibice nie mogli rozmawiać z kopaczami za dychę czy co? Jedna i druga strona cienka jak siki pająka. Po jednej stronie szrot, który odejdzie po sezonie, a po drugiej głąby z półświatka.

Opublikowano

To nie są kibice. Spróbuj wejść na trening jakiegoś klubu, myślisz że Cie wpuszczą? O tym mówie

Opublikowano

nie wiem jak w innych klubach ale w takim Widzewie są otwarte dla ludzi treningi, nie wszystkie oczywiście

Opublikowano

Jaga mistrzem, wątpię że Warta to odrobi

Gratulację zawsze miałem jakąś sympatię do Jagi, a ostatnie wydarzenia na meczu z wami na Widzewie mam w chuju

malinowe nosy z wro mogą się oblizać :vegeta_smile:

Opublikowano
3 minutes ago, Kaczi said:

Ktoś wie dlaczego mecz w Częstochowie nadal opóźniony?

Gradobicie

Opublikowano

Lech w 10, Korona wyrównuje. No jeszcze wszystko możliwe jeśli chodzi o 3 spadkowicza.